Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 27
oana_bucur spune:
Alinatxa, Cristiana e ocupata cu nascutul...cred ca acum e in plina activitate daca acum vreo ora avea contractii la 2-3 minute si dilatatie 5.
Ne anunta ea cand va putea.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
ALINATXA spune:

HAI CRSITIANA IUBITA ..........PUSHHHH!!!!!!!!
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Daconst spune:
Fetele cu bagajul nu va mai stresati ca eu ieri inainte sa plec am si facut bagajul in 10min.sa vezi ce viteza ai cind te arde.
Important e sa avem totul in casa.
Bine ca ieri l-am facut si sotiunea a spus sa nu-l iau cu mine ca nu crede el ca e cazul...si asa a fost.![]()
La mine baiul e ca n-am montat patutul...dar parca mi-e frica sa-l fac sa nu nasc.
Oricum nu mai sunt asa sigura pe mine ca nu nasc anul asta...dar macar mai sper.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
ALINATXA spune:
Daconst hai ca iti simt si tie un morcovel adanc infipt in dos!!!!![]()
Sa stii ca problema e ca nu ai montant tu patutul.............Pe ceas se monteaza in maxim 30 de min asha ca lasa-o balta!
32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
aelita spune:
ylilimic,ei,scorurile alea sunt ca am fost eu proasta,nu de alta,ca nu costa atat.adica cu atat ies eu,de fraiera.ca altfel,ma duceam ,dadeam o suta si ceva si faceam lejer o ecografie.dar eu am zis ca sa dau lunar,sa fiu mai smechera
si ei au zis sa nu ma bage in seama,daca tot am semnta pe un an,sa fie si mai smecheri
Si cum mi-a fost lene si scarba sa fac scandal...am fost si eu lasa-ma sa te las...am zis ca nici nu ma mai duc la ei,si cand se termina anul de contract(prin primavara),inchei cu ei si gata.pana atunci,dau rate la ei,fara sa am nevoie.
Catalina osa fie bine,ai ajuns pana aici,mai stii ce speriata erai initial?? acum gata,ca vine natural,ca apuci cezariana,nu o sa ai probleme,ai sa vezi!! copilul e mare,asta e important!! sa vezi tu cum va trece totul si il vei tine in brate si vei uita tot!
e normal sa fii ingrijorata,si pe mine ma mai apuca..
e normal sa ne fie frica,sa ne gandim o fi totul bine,o fi sanatos,o fi intreg..panan nu-i vedem in brate nu ne linistim.
si apoi incep altele..de ce respira asa,de ce nu suge,de ce plange....
asta e,lupta continua!
Biribu nu e leac de insomnii,stai asa cu ele,dormi cand poti,unde poti,apoi se regleaza singure din senin,apoi iar o iei de coada si nu dormi...
eu am trecut prin du-te vino de cateva ori in sarcina,cand ziceam ca gata am scapat,ma luau iar si ma tineaaaau ! eu sunt bantuitoarea formului pe aici de obicei.cand ma reglez si eu la somn se sperie fetele si intreaba de mine!
sau cand dorm prea mult si nu apar.
te obisnuiesti si cu nesomnul,si cu somnul la ore aiurea..
Salina mie mi-e lene sa fac si mancare de zi cu zi,dar sa ma apuc de pregatiri de Craciun!! mai ales ca poate sa ma ia oricand..sa raman cu ele asa si eu plecata 3 zile de-acasa..
de cand ma chinuie arsurile astea ,mananc ce apuc din joi in paste.
Nu te mai apuca sa faci nimic,e vremea sa iti aduca altii !
kateryna e gata ????? aoleeeeu 
bafta !! tin pumnii! sa iasa totul bine ! sa vii cu bebe sanatos acasa!
cristina 
ylilimic haha chiar ca de vaca!! pai,mai,sexul se afla daca isi faeca si ea un control la ginecolog? sau baga nenea doctoru degetu si da de putza??
mai stiu una care nu s.a dus la medic DELOC,ca de ce sa se duca daca e bine?? si cand s-a dus sa nasca, copilul era pelvian,dar o asa pozitie nasoala,ca s-a chinuit si a urlat de a stiut-o tot spitalul,si plus de-asta s-au adunat toti medicii din spital,ca era sa moara si ea si copilul,ca se blocase capul.nu a respirat nu stiu cat...
Si nu i-a fost de ajuns,la a doua sarcina s-a dus ceva mai devreme,la 5 luni! noroc ca nu a avut probleme,dar ii tzatzaia fundul la nastere si intreba de zece ori daca e cu capul sau cu fundul..
Si aia auzi,nu s-au gandit la probleme,s-au gandit ca nu voiau sa afle sexul!! Ce-o fi mai improtant dina stea doua ??deh...
taci,liudo,ca noi nu nastem! ia colea o cafea si taci!
bits v-a dat boala la toti,prietena??
dacosnt asa zic si eu ,ca am timp sa fac bagajul repede.dar nu am totul in casa
de nu oi alerga barbatul peste tot sa imia duca ce imi trebuie!
lasa,ca patutul ti.-l monteaza tie cineva cat esti in spital,vine tati acasa,ca trenbuie sa vina si pe-acasa in 2 zile.si il face una doua.
sau ti-l monteaza intre doua supturi ale lui bebe!
bai,nu stiu ce sa mai mananc,nu as manca nimic,dar ma gandesc la copilula sta ca de 2 luni e vai de el..
am mancat lapte cu cereale pe la 8,si de atunci nimic.nu mananc nimci intre mese,nici macar fructe.mai aiu doua linguri la pranz de te miri ce,si seara iar ceva aiurea,si gata.fructe am muult de cand nu mai mananc absolut nimic.
faceti-mi pofta cu ceva.
ieri toata ziua am mancat o farfurie de cereale cu lapte,si seara una de paste .nimic altceva,nici un biscuite.
bag apa,in schimb,de zici ca sunt la dieta!
38s+4 
oana_bucur spune:
Daconst noi l-am montat weekendul trecut...mandrul meu parca dadea intr-o usoara superstitie in privinta asta dar il manca in fund si curiozitatea...la mine nici gand de asa ceva...eu ma simt mai bine sa le stiu eu pe toate in ordinea care-mi place. Ce-i drept montatul patutului il poate face sotul linistit cat esti tu la spital cu buburuza.
Alinatxa cred ca la noi a durat ceva mai mult montajul caci instructiunile erau sumare si a durat ceva pana le-am pus cap la cap (detectarea locurilor suruburilor epartea mai lunga).
Oricum ma mananca in fund sa pun si asternutul dar trebuie inca sa las salteaua sa ia aer asa ca mai astept cu asternutul.
In rest deabia astept sa montam si lustra, galeria si sa achizitionez odata perdeleua caci inca nu am gasit ce vreau desi e ceva simplu.
Astazi imi vine si balansoarul...si uite asa se aranjeaza camera lui putza.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
Catalina spune:
Sa stii Aelita ca si mie mi-a pierit pofta de mancare. Asa cam de vreo doua sapt. Tot asa, ma caznesc sa bag ceva, mai ales lapte sau iaurt ca ma gandesc ca au calciu dar daca ar fi dupa mine, altceva nu as manca. Laptele cu cereale sa traiasca !
Am citit in What to Expect...ca in ultima luna fie mananci de pocnesti fie iti piere pofta. Noi vad ca suntem din a doua categorie.
In alta ordine de idei, tocmai am aflat ca unul din fratii mei, cel care are probleme, v-am mai scris eu, si o fetita de 6 ani si-a pierdut serviciul. Tocmai acum inainte de Craciun. Si sotia lui mai are locul de munca pana luna viitoare ... . Incerc sa ma gandesc ca i-o ajuta cumva Cel de Sus .... Offf ...
Va pup,
Cata 37+
Lili_g spune:
Aelita, multumesc de raspuns. Am gasit eu ca e vorba de ceaiul de frunze de zmeur. Dar cica tre sa incepi sa bei cate 2-3 cani pe zi din sapt 36 ca ajuta mult la dilatare. Acum la ea cred ca e tarziu. Ea inca alapta un bebe mic cand a ramas insarcinata si nu avea M, stie exact cand s-a intamplat dar ai si tu dreptate, e posibil sa fie calculu' gresit. Ai dreptate, mai sunt doar 2 zile...
Ne panicasem ieri putin ca a primit niste acte si trebuie sa umble pe la guvern pe 28 dec si 5 ian si sa calatoreasca si in afara tarii...dupa ce a asteptat vreo 5 ani jumate tocmai acum au aparut probleme urgente de rezolvat...Sa speram ca va fi bine.
O zi buna tuturor.
Liuda spune:
daconst eu am montat patutul! Chiar eu! Cu asistenta barbatutul din casa. care imi zicea "acum ce fac?" ca chiar efectiv nu ii venea in cap cum din o geanta in care parca ar fi doua caramizi asa mai mari, faci patuc! Si daca nu ma bagam eu... si dupa ce nasteam nu il punea el singul, veneam acasa cu bb si tot nu aveam patuc! Dar e bine sa-l ai facut ca se aeriseste, ca parca avea un miros asa specific pentru lucruri noi... Eu nu o am cu superstitiile... ca stiu - ce e facut cu mana mea - aia am!
In alta ordine de idei... ma tot intreaba omul "de ce nu e pus ceasul pe perete in sufragerie?" Dar ma intreaba asta de un an jumate de cand stam in apartamentul asta... pana acum ii ziceam "lasa-ma cu ceasul tau" Azi i-am zis "pai eu il pun dar cine bate cuiul? Nu ti-ai dat seama ca din cauza asta nu e pe perete de atata timp, daca era cuiul in perete - puneam eu ciasul" ... a tacut omul... ce o fi zis... tot din cauza lui.... apoi iar cu celebra lui fraza "si ce nu ai zis draga ca e nevoie de mana de barbat in casa? ca il trimiteam pe nea Mircea sa-ti bata cuiul! gandeste-te , fa lista ce mai trebuie facut - si face el" Deci..... si cu patutul tot cu nea Mircea ma scoteam... mai bine singura!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 4 zile
Liuda spune:
si eu cand va ziceam ca manac putin si sant subnutrita ati sarit toate pe mine cu gura... na ca v-a venit si voua timpul! inseamna ca nu numai eu sant asa! Chiar parca nu mai am pofta de nimic, ma uit in frigider si parca nimic nu e bun, cu forta imi bag lactate in gat ca na treaba cu calciul, dimineata ma fortez sa mananc ceva... si ma speria toata lumea " ai sa vezi in luna a noua - ca atunci mananci non stop...." uite ca nu e chiar asa !!! la fel ma speriati ca ultimile luni se doarme in cur.... ei chiar in cur!!! ca eu dorm bine mersi ca trenu...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 4 zile