Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 26
adela2006 spune:
ylilimic era sa fac infarct draga nu citisem primul rand ( ca e de la cristiana ) si mi s-a oprit inima ( PAI SI TU TOT AZI ??????? )
Liuda spune:
mai ce v-o apucat.....
mor de frica....
ametesc....
alo nastem...
ma duc la cafea, poate imi revin si va scriu apoi
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile
Liuda spune:
ylilimic.... cand mai scrii mesaje - prima propozitie scrie tot cu litere mari, ca am crezut ca e despre tine vorba... apoi dupa ce am citit de sapte ori am vazut ce scrie pe primul primul rand...
katerina eri era cea mai tare din parcare si na ca azi e la spital...
cristiana... toata admiratia.
haricleea - nici o veste?
bai azi la 4 plec la dr. sa vad ce zice dar din cauza voastra deja sant pisata rau!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 3 zile
wannajo spune:
Pentru burticile la care au inceput sa soseasca berzele
:
Multa Sanatate, Curaj si bebei sanatosi, voiosi si papaciosi !!!
Voi vorbiti de anestezie epidurala si eu vin sa va spun un "pont" (despre firele de operatie) de la o prietena care a nascut acum 3 sapt. Cica la cezariana facuta la cerere firele interioare sun fire care se resorb/topesc, iar cele exterioare sunt normale (se scot dupa cateva zile). Prietena mea spune ca ar fi f. bine daca am discuta cu dr. treaba asta din timp si daca l-am intreba de posibilitatea folosirii de fire care se "topesc" si pt. operatia exterioara vizibila. Cu acest tip de fire am inteles ca dupa 1 an nu se mai percepe decat o fina linie alba, ca o zgarietura. Iar fire care se resorb/topesc se gasesc de cumparat (ea a dat 1,8 mil pe toate). Totul este sa ne dea dr. ok-ul si sa ne zica ce tip sa cumparam si eventual de unde. Sper ca e o info de folos si pt voi. Mie mi se pare un super pont!
pupici la burtici,
Wanna &
bebe din burtika _ 32 weeks & 4 days
alinuk spune:
vorbit cu kate acum,
E cumintzica in pat cu perfuzii pt oprirea contractiilor.
Inteleg ca incearca sa-l mai duca cu vorba pe bb cateva zile.... dar daca el n-o vrea...vedem!!!!
pupik,
PS: multumiri pt mess despre cristiana - i le-am trasnmis si ei!
Alinuk 33+
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
ALINATXA spune:
Fetele dar ce face CRISTINA????
31+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
bits spune:
wow Lili si eu am crezut ca ti-a venit sorocul!
Cristina bafta multa!sa auzim numai de bine!
Wannajo eu sunt cusuta cu fire de alea care se topesc si in interior si in exterior.vreau sa-ti spun ca operatia arata superrrr bine,e fff fina.ar fi bine daca ai gasi sa-ti procuri si un pansament impermeabil care se aplica peste operatie sa poti face dus.eu la 3 zile dupa operatie faceam dus ca transpirasem fff mult in timpul travaliului si apoi de la statul in pat.
la noi toata familia e rapusa de raceala.fii-miu are febra,barbata-miu se simte rau ,eu nu mai zic ca nu pot respira decat pe gura
36,KEN(1nov 2004)
Catalina spune:
Salina, iti multumesc din suflet pt detalii. Nu cred ca voi putea manca eu prea mult oricum. Si nu imi face anestezie generala, adica nu cred, din moment ce m-a pus sa imi cumpar cateterul acela, nu?
Despre "frizura" ma descurc eu cumva si ai mare dreptate cu asistentele care vor dori sa aiba si ele mai liber, la asta chiar nu m-am gandit. :)
Am avut pana acum 3 operatii si deci trei anestezii generale. Desigur nici una nu a fost cezariana dar mi-am revenit f repede, urasc sa stau in pat. Ma mai vaiet io dar deampicioarelea si miscandu-ma. Cu siguranta voi face tot ce pot sa ma misc.
Sunt f incantata ca am reusit sa comand niste hartii din alea care se pun pe toaleta sa iau la spital. Ca am oroare de toaletele de acolo.
Acu ... numai sampania mai am s-o pun in bagaj si gata. :)
Inca o data, mii de multumiri pt detalii. Si orice iti mai amintesti e bine venit.
Marina, multumesc pt detalii, nu-i bai, ma orientez eu cumva.
Va pup,
Cata 37+
ylilimic spune:

n-a fost cu intentie!
Am zis ca asa nu o sa treaca neobservat!
Eu va scriu si de la spital un SMS macar!
Ma intind ca s-a urcat bb in gat si cand ma intorc vreau sa va aud "o, ce veste minunata!"
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici