Mamici de ianuarie-februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele care sunteti aproape nu va dati rotunde, si mai lasati curatenia si alte cele, daca nu vreti sa nasteti mai devreme. Ca eu m-am dat rotunda la primu' si de emotii s-a rupt apa (i-am montat patutzul si in momentul in care a fost gata, s-a rupt apa)

Am fost la control azi, si e bine, tot fetitza, nu s-a schimbat nimik, are 1.800kg si e spre 33 sapt, putin mai maricica. Mi-a luat iar din col, sper sa nu mai apara nimik. Oricum pot sta linistita de sarbatori ca totul e bine

Stiti ceva de ANIS???

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 32+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna intrebare: stiti ceva de anis?

Si eu am revizuit lista si mai lipsesc cateva fete: sraluca, liuda (doarme cu dr?), mihacarm (ai luat vacanta, hai!), adinush, aventura, nadiutapam, laura_popy, gabriela, ivona, criss68, shine

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Felicitari, Cristiana!!!

Lili- din Canada e Romaria

Megbeng - sper ca burtica mea sa se "incalzeasca" inca vreo 7 zile de-acum incolo Pana atunci stau cuminte in pat, parca nici n-ar veni Craciunul . Nu suport sa stau degeaba, mai ales acum in prag de sarbatori...

ALINA 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am reusit eu sa vb cu o prietena de a lui ANIS, si e bine, nu a nascut inca. Mai multe nu stia

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 32+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor, intru super rapid.
mama, mama, cine a tras piciorul la nasteri?

Cristina felicitari

fetele care se pregatesc de "livrare" va tin pumnii.

din cate stiu Haricleea urma sa nasca la Giulesti cu dr Moisa. chiar nu stie nimeni de ea? incep sa imi fac griji...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

FETELOR AM VB CU HARICLEEA.
A NASCUT IERI LA 1.30 UN BAIETEL DE 3,200 APGAR 9 DAVID-MIHAI
BINE AI VENIT PRINTRE STELUTE DAVID-MIHAI
GABITZO SA TE RECUPEREZI REPEDE SI ITI TRAIASCA BAIATUL....

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Felicitari si sanatate la mamici si bebelusi! Bafta celor care sunt pe masa! Bine ati venit fetele noi!

Sunt pe aici, nu te ingrijora Lili, nu am putut intra ca nu reuseam sa ma loghez dar m-au rezolvat cei de la site. Sunt inca una singura...

Va pup,

Ivona AMR 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor acum ca,Kate e in spital cine actualizeaza listuta?Eu una nu ma pricep ca ash face-o cu mare drag.Daca ma invatati vreuna dintre voi ma ocup eu cu mare placere.
Lili eu am incercat sa descarc fisierul la mine in calculator insa nu il pot vizualiza.Pe cel care era acolo in mail il vedeam.Numarul meu este trecut acolo greshit.Daca esti tu draguta sa il modifici te pup.0722958050

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ivona, vad ca ai AMR 10, deci si tu tot de Revelion? Compatimim impreuna carevasazica.

Haricleea bravoooo, sa iti traiasca si sa fi si tu sanatoasa! Slava Domnului pentru atatea vesti bune!

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Bravo, Haricleea!!!...bine ai venit pe lume DAVID-MIHAI

Cred ca Daconst se mai pricepea la deschis capitole noi.

Astazi a fost o zi cu lucruri bune...vesti bune, in primul rand...
In rest am facut un lucru bun si mi-am inchegat in forma finala dosarul de analize cu tot cu adnotari vis-a vis de perioade si tratamente caci degeaba am carnet de gravida caci la ce prescurtari sunt acolo nu stiu sa le completez....doctoritza de familie nu am vazut-o sarcina asta iar doctorelul e prea ocupat si mi-e mila sa-l pun la scris. Dar am scris clar si concis pe analize tot ce era de stiut...sper sa fie suficient.
Apoi...azi mi-a venit si balansoarul de alaptat care-mi place tare iar mandrul meu a mai achizitionat azi saltelutza de infasat, paturicile absorbante de la seni, Galactogil, aspiratorul nazal "batista bebelusului".
Asadar...o zi prolifica...demna de sloganul..."nici o saptamana fara, cel putin, o cumparatura ptr puiut"...ehehe

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput