Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un An Nou imbelsugat, sanatos si cu multe impliniri.
va uram din tot sufletul!!!!

Fetele mele au fost cam bolnavioare, tuse si mucisori, fara febra, fara complicatii. Sper sa se faca bine repede.
Vineri au luat vacanta la gradinita, joi a fost mosul acolo si le-a adus ceva, ele au fost foarte incantate, mai ales Emma a vorbit si in somn de mos. Pentru duminica seara le-am cumparat destule jucarii numai ca nu are cine sa le aduca asa ca le vom pune noi sub brad dupa ce vor adormi ele. Bradul l-am facut de o saptamana, am cumparat un brad superb, inalt pana in tavan si foarte bogat. Andreea e mare si a inteles ca nu trebuie sa traga de el dar la Emma a durat ceva pana am convins-o.
Aici e o iarna buna pana acum, in tara zapezii, de Craciun nu avem zapada, frigul se lasa asteptat. Nu ne "plangem", dar unde toti de acasa ne purtau de grija sa nu fim ingropati in zapada, acum noi suntem cei care ne miram "unde e zapada?". Prin oras nu e cine stie ce, Montrealul nu pot zice ca e mai impodobit ca Bucurestiul anul trecut in schimb casele toate au lumini si mosi/oameni de zapada gonflabili. Strada noastra e atat de frumosa ca fetele tot timpul vor sa vada luminile, brazii, mosii, etc. Vecinii nostrii au un mos gonflabil care pe timpul noptii se desumfla si fetele au mereu o preocupare, dimineata sa vada daca mosul a cazut si seara sa vada daca "nenea" l-a ridicat.
Si fetele mele se mai cearta, se mai bat, dar, Emma o iubeste la nebunie pe Andreea. Intr-o zi a plecat Roli sa ia pe cineva cu masina si a luat-o si pe Andreea, jumate de ora cat au fost plecati Emma a plans intruna, "Dea, Dea". In alta zi, dupa ce Andreea a lovit-o pe Emma drept pedeapsa am dat-o afara din casa (doar juma de minut s-o sperii), cum am inchis usa Emma a inceput sa planga tare dupa ea. Oriunde mergem si vede ca o imbrac se uita sa vada daca o imbrac pe Andreea. Dimineata cum se scoala se uita sa vada unde e. La gradinita educatoarea mi-a zis ca mananca cat timp mananca si Andreea, ca doarme numai cu ea in pat si vrea s-o tina de mana, altfel plange. Intr-o zi a avut scandal ca Andreea n-a vrut s-o tina pe Emma de mana. Asa am patit si noi cand ne-am dus intr-o statiune (Montramblant) si ne plimbam, Andreea nu vroia s-o tina pe Emma de mana si Emma tragea de ea de zor si plangea "Dea mana". Cred ca toata lipeala asta e de la gradi, nu m-a mai avut pe mine si s-a lipit de sora-sa. Ceea ce imi place e ca mananca amandoua super bine, la gradinita s-au invatat cu mancarea. S-au mai ingreunat si ele, nu le-am cantarit dar se simte, le-au ramas mici multe haine, i-am cumparat Andreei de toate ca nu-i mai vine nimic, pe Emma o imbrac cu cele de la sora-sa.
Eu am picat examenul practic ca nu ma asigur la unghiul mort. Asta cica e problema multor roamani, am auzit de la diverse cunostinte ca au picat romani si cu 10 ani de soferie in Roamania. Astia vor sa te asiguri la orice schimbare, daca faci dreapta de pe banda din dreapta trebuie sa te asiguri la unghiul mort in dreapta. La fel cu stanga. Ei vor sa vada ca intorci capul si te uiti prin geam. Roli a dat la 10 zile dupa mine (a avut noroc ca la examenul teoretic el nu a avut toate actele le el si l-au amanat), si stia deja ce e cu unghiul mort si la toate virajele a intors capul, ca pentru prosti, sa vada ala ca se asigura, si a luat. Sper sa-l iau si eu a doua oara.
Va las, mai scriu, pana atunci repet urarea de mai sus.

PA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor va doresc SARBATORI FERICITE !!!!!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

inainte sa pun pozele pe net, sa va povestesc...
copii au asteptat mosu cu sufletul la gura. mosul a fost instruit, intai sa-i certe bine de tot, ca n-au fost cuminti si s-au batut.
andrei avea la el foaia cu stelutele de cumintenie. facusem noi repetie acasa, cu ce stelute a luat, si de ce... cum avea vreo 2 ca a batut-o pe iris, una a s-a batut cu alez.. in rest verzi. si mosu', constiincios, s-a apucat sa-l descoasa... si andrei ii arata stelutele, apoi ii arata ca el are stelute verzi si sa-i dea tren thomas.
am ras sa murim... mai avea nitel si negocia fi-miu.
a spus poezia frumos, a cantat si steaua (juma' de vers eu, jumate el). cand sa plece mosu, nu le mai trebuia nimic. i-au zis PA pe un ton... ce insemna "da' mai cara-te mosule si lasa-ne sa ne jucam".

e incantat de brad, de beculete, sta si apasa pe butonul de la instalatie sa schimbe ritmul luminitelor. a descoperit si ciocolata din pom... "face badu colata chinde".

iris e terminata de placere. pe mos nu la- bagat in seama, dar bradul ii place. mai ales margelele si globuletele. si e asa haioasa, ca inceasca sa le prinda cand clipesc .

ah, si uitam, ii invat sorcova pe amandoi. andrei o canta tot asa, cu juma' de vers, iar iris se distreaza de minune cand scutura amandoi sorcovele. ptiii, sa vezi distractie la bunici, ca plecam maine la sorcovit!

si gata, va . nb!
daca reusesc sa pun poze, vor fi in album pe yahoo.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Dragele mele,

Va urez Sarbatori Fericite, pline de lumina si caldura!!
Sa fiti sanatoase, vesele si fericite alaturi de cei dragi, iar cei mici va lumineze viata clipa de clipa!!

Pupici multi!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie ..incredere, speranta si iubire...
Iar MOSUL sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati ..La Multi Ani cu Sanatate!!!!!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Nu puteam lipsi nici noi de la urari.
Asadar sa fiti fericite si copiii sanatosi sa creasca frumos si sa le aduca Mosul fratiori!

Noi suntem bine, cu copii buni si slava Domnului sanatosi.
Radu a trecut cu bine peste toti mosii, a spus poezia de fiecare data, a cantat toate colindele si a primit fff multe cadouri de la toate neamurile.A avut de "adunat" la gradinita, la parintii mei, acasa, la nasi, la parintii lui Mircea.

Ralucutza a primit si ea o groaza de cadouri dar nu prea are parte de ele ca i le ia frasu'.Ii lasa cu generozitate 2 papusi pe care i le aduce rapid cand vede ca are alta jucarie in brate.Zice "Raluca nu e voie sa te joci cu asta, e periculos!Uite iti aduc eu jucariile tale!".Azi implineste 6 luni si zau daca stiu cand a trecut timpul.E o scumpa si o buna si ...sunt tare fericita!

Va iubesc mult si va pup din tot sufletul meu!La multi ani si sa fiti cel putin la fel de fericite ca mine!

Mai tarziu poate pun si niste poze....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

pe toata lumea, si la multi ani!
am pus si pozele.
andrei n-a avut nimic de-a face cu cadourile de sub brad. el si-a doit trenul thomas, l-a primit, si nu s-a uitat nici macar la dulciuri... in schimb iris le-a savurat din plin!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

In primul rand...

LA MULTI ANI pentru
HORIA STEFAN
STEFAN DANIEL
STEFANIA
!

LA MULTI ANI pentru toti cei care va sunt dragi si poarta numele de Stefan sau Stefania !

Incerc sa adaug si eu cateva poze de la impodobirea bradului si din ziua de Craciun.

Mergi la inceput

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061222" target="_blank">Poze de la impodobirea bradului Oanei si Roxanei

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061223" target="_blank">Poze de la impodobirea bradului lui Luca si al Ilincai

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061225" target="_blank">Poze din ziua de Craciun

www.dropshots.com/day.php?userid=148508&cdate=20061226" target="_blank">Poze din a doua zi de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

pentru Stefanii si Stefanele pe care le aveti in familie!
pentru copilasii Horia-Stefan, Stefan-Daniel, Stefania si Radu-Stefan(danat, mai da si tu un semn pe-aici!)

Am pus si eu poze de la serbare si din zilele dinaintea si de dupa Craciun. Concluziile va las sa le trageti singure...
Noi am avut un Craciun foarte linistit, doar eu cu Silvia acasa, Ovi asa cum va spuneam a fost de garda in 24 pana in 25 dimineata. La noi mosul vine in seara de Ajun, nu dimineata in 25, iar anul acesta a venit in 23 seara. Silvia s-a bucurat de cadouri si de atunci il mai asteapta pe moshu' sa mai treaca pe la ea...
Eu sunt libera pana in 3 ian, poimaine mergem sa o ducem pe Silvia la mama, iar in 30 plecam la Munchen, mergem acolo de revelion.

Va pup pe toate, va doresc un An Nou fericit, plin de impliniri si succese, copilasi sanatosi si plini de bucurie!!! Sa ne recitim cu si mai mult spor la anul care vine!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput