Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Vroiam sa va urez si eu Sarbatori fericite!!!

Copiii mi-s bolnavi. Emmei i-a mai trecut, dar 4 zile a fost pe antibiotice, mai are un pic de mucisori, dar Diana saracuta e bocna, miriie tot timpul, se scoala noaptea de 100 de ori. Am o saptamina acusi de cind dorm cu ele ca-s bolnavioare si sint frinta de oboseala ca nu ma odihnesc deloc. Emma a avut si ea febra vreo 4 zile, Diana are si ea tot de vreo 4, am fost cu Emma la dr vineri, i-a dat tratament, azi am fost cu Diana si mi-a zis ca e racita si, inafara de un medicament pe care i-l dadusem deja, nu are ce sa ii dea. Asa ca sper si eu ca poate Anul Nou sa fie si ele sanatoase.

Nana Emmei, cea care se mutase definitiv in Ro, se intoarce din nou in America definitiv. Si-a gasit un job platit cu 190 000 $ pe an. Peste citeva zile vin toti, dar ea si copiii ramin aici.

N-am reusit sa fac toata mincarea pe care mi-a propusesem sa fac, dar oricum, atit cit am facit, ne-a fost suficient.

De Revelion sintem invitati la niste prieteni si cica sint vreo 25 de perechi.

La fete a venit Mowsul si simbata seara la niste prieteni si duminica seara la noi acasa si la biserica. Emma nu a avut nici un trac, insa Diana s-a ascuns si a fugit cit a putut ea de tare. De zis Hi si Bye Bye i-a zis, dar atit si nimic mai mult:). Au primit o gramada de cadouri. Emma e f. incintata de beauty salonul primit de la Mos acasa si de caleasca ccc cu Barbie si papuselele Barbie. E clar ca incepe sa fie fan Barbie de acum. Nu va zic ce urit a facut cind a pus Diana mina pe beuaty salon. Am facut si un filmulet, o sa il pun si pe ala sa il vedeti. O sa pun niste poze zilele astea.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mai, asa stau si ma minunez de cate ori ma uit la poze... ce-au crescut copilasii nostri! le vad pe fetite, cu bretonel, si ma apuca nostalgia dupa bebelusii aia mici si cheliosi.
mihaela, de ce era silvi asa necajita?!
dana... pupici lu' oana si sansana... ca seamana ca doua picaturi de apa!

pupicei si stefanilor si stefanitelor, !!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

salutare mamici
fetita mea are 4 luni si 3 saptamani iar in cursul acestei luni nu a luat decat 300 grame desi ar fi trebuit sa ia macar 500
eu o alaptez pe bianca exclusiv la san si de la inceputul lunii am incercat diversificarea
spun ca am incercat pentru ca am renuntat la sucurile de fructe ca nu reusesc sa ii dau decat 10 ml cu lingurita (refuza biberonul din cauza sanului) si pe urma nu mai papa lapte cateva ore bune
insa seara reusesc sa ii dau 2 sau 3 linguri de cereale
a inceput sa se si trezeasca noaptea dar de asta nu mai zic nimic (cred ca de foame)
intrebarea mea este daca e normal sa incep sa ii dau supa sau piureul de legume de acum desi as putea sa ii mai dau san
mi se pare ca renunt prea curand la san dar si dr de familie si pediatra insista sa ii dau ca sa o ingrasam putin
si mi-au recomandat urmatoarele legume: pastarnac, patrunjel morcov, telina, ceapa (o scot cand fac piureul) si o lingurita de ulei de masline
va rog mult sa faceti lumina in capul meu zapacit de diversificare
va pup pe toate
stiu ca s-a discutat mult pe tema diversificarii dar nu reusesc sa citesc
va rog mult sa ma lamuriti

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph

Mergi la inceput

Am pus poze aici http://family.webshots.com/album/556653172SJYAQl .

La filmulete de abia ma chinui. O sa pun un filmulet cu cei mici care cinta cu Santa. E intuneric pentru ca nu am vrut ca cei mici sa fie prea atenti la Santa care nu avea decit 18 ani

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, ne-a spus ca din cauza Moshului n-a vrut sa spuna nimic...a gasit motive: cai era somn, desi serbarea incepuse la 10.30 si ea dormise pana la 9, ca e plictisita...uite si filmuletele...

adela, poate ar fi mai nimerit sa intrebi la copilasi de varsta fetitei tale, noi am cam trecut de mult de vremea diversificarii si am uitat...(eu cel putin!).

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Hop si noi cu intirziere dar totusi Hop!!:))

In primul rind va dorim din tot sufletul sa fiti sanatosi, sa va bucurati de frumusetea si lumina sarbatorilor ce au inceput si sa ne regasim in anul care vine mai buni, mai multumiti si mai impliniti.

Noi suntem cum ne stiti, adica pe fuga mereu. Eu mai am o zi si intru in concediu pina pe 8 ianuarie. Incerc sa-mi schimb jobul si sa trec la centrala, la fel si al meu sot. Sper sa ne reuseasca ca deja aici am ajuns de ma duc singura la psihiatru. In rest suntem sanatosi, Slava Domnului. Amazoana este un veritabil baietel asa ca ma gindesc serios sa incepem sa mergem cu ea la balet poate, poate s-o mai "fetiti" si ea ca are in cap numai aikido si lupte. Cu gradi merge bine ca acum suntem in vacanta. A mai lipsit in decembrie dar incepuse sa fie mariita ca se plictisea, cica, tuata ziulica numai "detsenam mami, detsenam si ma plictisssesc" (e "ssista" in frumoasa traditie a familiei Muresanu).

Mosu a venit si la noi, ca vba ceea de cuminte ce-am fost trebuia sa vina ca altfel il batea fii-mea de-l rupea:))). Am avut emotii ca va recunoaste ca e o facatura si bine am facut ca am avut pentru ca dupa, fii-mea care altfel nu are stare s-a iemotsionat tuata, tuata daaaaaaaaaaaaaaar...dupa ce i-a zis frmos la Mosu poezia cu fetita cu fundita (neuitins sa specifice ca nu este vba de ea ca ea are "paiu sscuit" ca pe ea a tuns-o mama ei), i-a facut vint la Mosu' si m-a luat pe mine la purecat, dupa cum urmeaza: "mami ai vazut ca Mosul avea baiba (nu zice rrr) alba si paiul neguu?" "N-am vazut mama, ti s-a parut", "Ai ma maaamii, nu obseivi nimic, avea masca!!!" Asa ca m-am blocat si mi-am vazut de treaba dar ea tot crede ca mosu avea masca pt ca fiecare copil "are mosul lui si el e numai unul"...de aia are masca sa fie mai multi:). Nu'sh ce ati inteles dar ea are logica...si sper eu sa aiba si credinta in mosu cit mai mult timp.

Am pus citeva pozulici de la Craciun si voi incerca sa pun si din cele din urma. Sper sa va placa cit de mare si frumoasa a crescut. Si cuuuuunminte:))))).

Va pupam tare tare pe toti cu mic si mare si va dorim sa va fie asa cum visati. Numai bine si multa, multa sanatate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Re-salut!
Floricica Soarelui - dupa pozele puse, n-ai zice ca Amazoana e un "baietoi" :)) E tare dragalasa si frumos tunsa. Elizei mele ii creste tare greu parul, iar ea sufera intens din cauza asta. Si ce e mai rau, ca firul tot fin si pufos a ramas, cam ca atunci cand era bebelus....
La restul pozelor ma uit putin mai tarziu.

La noi a venit Mosul pentru a 4 sau a 5-a oara, acasa la ai mei. Mosul, imbracat adecvat, cu barba si burta, cu manusi in maini, era cat pe ce sa moara de cald, pentru ca Eliza i-a prezentat tot repertoriul de cantecele, poezii si colinde. Dupa ce a dat fata mea reprezentatie in toata regula, Mosul incepe sa scoata din sacul inalt de mai bine de un metru: "Ramona!" (cumnata-mea), "Andrei" (frate-miu), "VIO" (taica-miu)... Eliza se uita lung la Mos, mai lung la sac... intristandu-se putin, dupa care spune incet "Si mie? Cred ca mi-a adus si mie ceva" Mosul, perseverent, continua "Ica!" (mama), "Iar VIO!" Deja, Elizei ii venea sa intre ea in sac, doar-doar isi gaseste cadoul. In sfarsit, ii vine randul - unul, doua, trei, patru pachete unul dupa altul, puse unul peste altul, inalte aproape cat ea. fericita peste masura, le plaseaza cu grija in mijlocul sufrageriei - oare mai are mosul ceva? Da, mai avea... Si iar incepe strigarea:
- Anca! Eliza! Ovidiu! Eliza! Ica! Eliza! Vio! Eliza! si tot asa, noi un cadou, Eliza inca unul.. pana cand a golit Mosul sacul. S-a pus apoi fata pe desfacut fundele si jupuit ambalajele (avusese Mosul funda speciala aurie!).
A fost tare frumos. Este primul Craciun cand Eliza isi da seama bine de tot care este treaba cu acest Mos Craciun. ma temeam ca nu o va interesa prea tare (de darurile de la Mos Nicolae n-a fost asa de pasionata, si nici de evenimentul curatarii ghetelor, care, noroc ca erau noi!)
Buuun, si ne apropiem acum de Revelion - noi il vom face int-run club, in Mamaia, unde m-am lasat convinsa sa mergem, desi tare as mai fi stat cu roatele in sus! Problema principala - CU CE NAIBA ma imbrac!?!?!?!?! Problema a atins un apogeu aseara, cand imi venea sa strig ca nu mai merg nicaieri si ca mai bine stau acasa. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si am plecat frumusel in oras - din nou, tare as fi stat cu roatele in sus, ca n-aveam nici un chef de traficul de Bucuresti, dar mi-am infrant lipsa de chef. Spre uimirea mea, chiar am gasit nu una, ci doua rochite care mi-au placut tare mult. Ramane de vazut cu care din ele ma imbrac - o sa ma pozez gatita glont!
Ma duc sa mai vad din pozici si apoi la treaba Pupiloi

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Am vrut sa va arat si pozele cu Emma gospodina:) http://family.webshots.com/album/556255281QemJze?start=60 si filmuletele

http://www.youtube.com/watch?v=OKn-pFwUAbc
http://www.youtube.com/watch?v=V-MDpShDk4s
http://www.youtube.com/watch?v=4nIhyIW1eos
http://www.youtube.com/watch?v=xasjvs2h2qk
http://www.youtube.com/watch?v=t16n6kkZfDM
http://www.youtube.com/watch?v=6vO0W0VJZlk

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oh my God ce gospodina! Iuli, ce erau? Fursecuri sau turta dulce? Cu ce "sos" le-ati uns? La voi cred ca se gaseste glazura de-a gata, nu? La noi nu :((((

Super salon de coafura! Bietul copil nu pricepea unde sa bage capul, si tu te superi ca darama salonul! :))

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am vazut si eu pozele si filmuletele.

Auziti, mamicilor, parca ne-am vorbit! Am vazut ca Emma, Silvia, Ioana Amazoana si Oana mea au aceeasi tunsoare . Eu recunosc ca am copiat-o de la Emma .

Mihaela, cata personalitate are Silvia. Daca n-a vrut ea... n-a spus nimic si pace ! Pai, ce? Of, copiii astia.

Iuliana, ce Mos darnic !!!!!!!!!!!!!! Oana mea a privit fascinata la jucariile Emmei si Dianei. "Ce-i acolo, mami?"... "Aaaaaaaa, ce frumooooos!"
Superbe surioarele, ca de obicei!

In seara asta am fost cu Oana la doctoritza din cauza tusei iritative de care nu mai scapam de 3 saptamani.
Dupa Revelion mergem sa-i facem un examen coproparazitologic si un sumar de urina. Cica o asemenea tuse poate fi semn de viermi intestinali. Pe-asta n-o stiam.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput