Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 3
dana_ene spune:
Da, Cris. Mi-amintesc cand il aveati doar pe Andrei si ne-ai spus ca vrei si tu o fetitza sa-i pui funditze si rochitze
. Iris e papusica ta acum.
(Eu vorbesc, ca-mi place si mie sa le motzez si sa le gatesc pe-ale mele... mama-mama!)
Aha ! Deci acela e Andrei
.
.
Mihaela, chiar asa. Sa vina pe 23 seara. Silvia va fi incantata sa stie ca la ea a venit mai repede (daca intreaba, desigur!) fiindca a fost FOARTE cuminte.
In plus va doresc multa sanatate.
Iuliana, nu am inceput cu bucatareala. Azi e musai sa termin de cumparat cadourile.
Probabil ca abia maine-poimaine ma apuc de meniu. Azi cumpara Cosmin si restul preparatelor de porc, iar mie-mi mai ramane sa fac doar dulciurile. Sarmalele mi le face mama
, iar caltabosul soacra-mea
.
A doua zi de Craciun vin finii la masa. Abia astept.
Sasha
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Sasha.p spune:
Astazi este ultima zi de munca (efectiva, ca venim si maine dar cica e petrecere de sfarsit de an/craciun si nici nu cred ca mai deschidem calculatorul) si cum acasa am desfiintat calculatorul (ca si l-a dus Cristi la servici si zicea ca acasa sa luam un laptop sa scapam de "mobila" - dar Mos Craciun a zis ca poate prietenul lui Iepurashu` sa ne aduca laptop 
), va urez de pe acum Craciun Fericit si un An Nou cu multe bucurii si impliniri pe toate planurile, sa fiti sanatosi si sa se mai umple lista aia de "fratiori" ... (ca ne-am cam inscrie si noi la anu` pe lista de incercari, cine stie ..).
pentru toata lumea !
p.s. poze de la serbare ... poate dupa revelion ca nici eu nu le-am vaut inca (le-am facut cu aparatul unui prieten)
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
dana_ene spune:
Sasha, atunci sarbatori fericite si petrecere frumoasa!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
cristinamh spune:
sasha, petrecere frumoasa mai! sa ne auzic cu bine in anul ce vine!
am avut o dupa-amiaza linistita. copilu imi doarme de la 2,30. am reusit sa-mi fac si eu treaba, perfect chiar! mai am si ceva timp pana vine andrei, ca ta-su abia la 5 a plecat sa-l ia, deci la 6 sunt acasa...
si incerc sa nu ma gandesc la ziua de maine, ca la gradi ar cam vrea lumea sa-si ia liber. si sa nu ducem copiii. ghinion, asta e, se duce si maine. in seara asta imi fac curaj, ma duc in cora. sper sa nu mor acolo!
voi mai puneti ceva pe sub brad? eu ma gandeam dulciurile sa nnu le dau pe 24 seara, cu cadourile, sa le pun sub brad, si sa-i zic ca mosul le-a uitat in sanie... i le-a lasat peste noapte.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
Cristina, mai plinge Andrei la gradi?
Emmma a avut febra ieri un pic si azi noapte 39.7. Noroc de medicamentul asta de aici care face minuni. Ii trece febra in citeva minute. Ce m-a mirat e ca nu face mofturi si figuri la luat siropelul din paharelul cu masura respectiv. Ieri chiar mi-a cerut sa ii dau si siropul de tuse. Mi-am facut cruce, pentru ca pina acum trebuia sa ii bag medicament cu forta. Dar vad ca acum mai intelege cind ii zic "iei de buna voie sau cu forta?" Si ea zice 'nu cu forta':). Acelasi lucru si cu mincarea cind vad ca trece si juma de zi si nu cere nimic. Apropos, de vreo saptamina iar e in greva foamei.
Eu pot sa spun ca mi-am luat cadou de Craciun
. Mi-am luat 3 perechi de blugi, vreo 4 bluze, 2 perechi de pantofi (pantofii i-am luat aseara ca nu am putut sa rezist cu toate ca - nu am numarat inca - dar am mai mult de 25 de perechi...sa stiti ca nu ma laud:( pentru ca la mine pantofii sint o boala de care nu am scpare
...si pe unii chiar nici nu i-am incaltat). Problema e ca unele perechi nu imi mai vin dupa nastere ca mi s-a latit si lungit piciorul si le tin acolo tot sperind sa dea Dz-eu sa imi miscoreze tapaliga. Poate dupa Craciun fac inventarul sa vad ce mai pastrez sau dau.
Ieri la magazin, cind a fost timpul sa ne asezam la rind sa platim, imi zice Alex ca sa ma duc sa ma uit dupa niste tricouri pentru el. Nu am vrut sa ma duc din cauza ca uneori chiar nu ne potrivim la gusturi plus Diana era obosi\ta si o caram in brate. Asa ca ajunge el la casa, eu stateam la vreo 3 m distanta si vad ca in sacosa casierita pune o cutie. Mie nu imi cade fisa si ma duc precum o taranca si intreb ce e cu aia. Alex se face verde la fata, da sa ascunda cutia, dar pina la urma o scoate si zice ca trebuia sa fie cadou surpriza de Craciun
. Era un ceas Skagen:). Imi spune ca i-a placut mai mult altul si ca sa ma duc sa il vad. Mi-a placut si mie mai mult tot ala, asa ca de Craciun m-am facut cu un ceas Anne Klein cu bratara de chihlimbar care zici ca e bratara si nu ceas. O sa pun poze daca vreti. Oricum, m-a distrat faza
.
Sasha, un Craciun fericit si un An Nou roditor
!!
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
ankalaura spune:
Fetele, sunt si eu, de ieri, acasa. Am concediu. Pe 31 mi se va incheia contractul si din ianuarie incep dincolo. E bine acasa :)
Nu am avut timp sa citesc tot, dar sper sa reusesc in seara asta. Ieri am fost numai pe drumuri, azi voi fi la fel.
Din pacate, cu fata dupa mine - pe care ar fi trebuit sa o tin in casa.. dar nu am cum :((
Ca la sfarsit de an, trebuie sa fac un tur complet al bancilor, plati, impozite, RCA, dracii...care nu suporta amanare. Maine plecam la Constanta. Eu si Ovidiu (sau si cu Eliza.. inca n-am decis) ne intoarcem pe 27, pe 30 seara plecam iar. Sper in acele 3 zile sa mai ordonez putin casa, ca la noi zici ca au trecut tatarii....
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
craita spune:
CRACIUN FERICIT! si sa va aduca Mosul tot ce va doriti. In special sanatate voua si puiutilor, ca-i mai buna decat toate.
Nu stiu daca pana miercuri mai apuc sa intru, ca de acasa nu se pune problema sa am vreodata timp. Chiar daca as mai gasi un minutel, e tati calare pe calculator.
Noi o sa facem bradul in seara asta si Mosul o sa vina duminica la 18,000, odata cu tot familionul nostru - vreo 20 de persoane.
Nu o sa fac mare lucru de mancare, doar cateva salate cu ton, ciupercute, etc. Mama face piftie si sarmale, cozonacul il cumpar, restul...la fel.
Oricum nu prea mai am putere. A fost un sfarsit de an complet aiurea. Parca niciodata nu a fost atat de incarcat.
cristinamh spune:
stau la pc si fac planu de bataie... am de facut sarmalele si piftia... da' de craciun mergem la mama la pranz sa mancam... iontrebare intrebatoare... io de ce ma spetesc?! da' le fac, sa simt si io ca ma pregatesc de craciun. le fac maine.
mai e de facut curatenie... aici grea decizie, ca facui acum o luna curatenie generala, parca n-as lua-o de la capat.
duminica facem bradu, vine mosu'.
noi suntem in bucuresti de sarbatori... cine mai e, e in vacanta si are chef sa iesim pe undeva?
iuly, nu mai plange andrei de multa vreme. mai face mofturi uneori, cum a fost si la serbare, dar s-a obisnuit. se joaca cu copiii, a inceput sa si ciuguleasca. si acasa se vede, mananca singur.
si...
fericit! celor care nu mai intra, ca azi e ultima zi de munca
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
mihaela_s spune:
iuliana, dana-ene, multumesc! Am hotarat sa facem bradul maine si sa vina mosul, oricum Silvia nu stie ea ce si cum cu ziua de Craciun. Diana anul asta e la tatal ei, ea s-ar fi bucurat oricum sa vina mosul mai repede :)).
Va doresc Sarbatori Fericite si toate cele bune!!!!
Maine am program de gatit, va pup!
Mihaela si fetele mele
ankalaura spune:
Noi plecam in cateva ore (sper!! - caci abia acum ma apuc de bagaje...).
Acasa nu mai facem nici un brad, ca n-re sens. Facem la ai mei. O sa vina si Mosul (un prieten al nostru din copilarie, care are un costum cu BURTA de Craciun!!) duminica spre seara.
Am reusit sa descarc pozele de la serbari pe laptop. Daca am timp sa leg laptopul la calbe inainte de plecare, le pun repede. Cris, iti trimit pe mail, tot cu conditia sa apuc sa leg laptopu' de net.
Daca nu mai reusim sa ne auzim, va doresc de pe acum
SARBATORI MINUNATE!
siUN AN NOU MAI LINISTIT!
Va pupam si sa ne reauzim sanatosi!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza