Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 2
dana_ene spune:
Anka, ati tras ceva. Sanatate multa Elizei. Sa se faca cat mai repede bine
.
Mai, Cris, simpatic tare Andrei
. Zau ca au fost dragalasi cu totii, craciuneii mititei.
Iuliana, ai 2 fete istete si frumoase
.
Floare de colt, spune-ne mai multe despre nazdravanul tau.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
dana_ene spune:
Eu tocmai am aflat de un produs de imunizare natural care cica face minuni.
Nu l-am testat, dar va impartasesc si voua ceea ce am aflat.
Mi-a spus despre el o cumnata care este educatoare de multi ani. Copiii care iau acest tratament de imunizare se pare ca nu au avut nici un fel de probleme cu racelile, gripele, enterocolitele si alte... asemenea .
Este scump (2 milioane sticla de aprox. 1 litru), dar cica ar tine mult.
Sau poate fi luat cu altcineva si impartit.
Se numeste Noni Liquid si este de la firma CALIVITA. Dati cautare si cititi si voi.
Eu am devenit foarte interesata.
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Eu tocmai am aflat de un produs de imunizare natural care cica face minuni.
Nu l-am testat, dar va impartasesc si voua ceea ce am aflat.
Mi-a spus despre el o cumnata care este educatoare de multi ani. Copiii care iau acest tratament de imunizare se pare ca nu au avut nici un fel de probleme cu racelile, gripele, enterocolitele si alte... asemenea .
Este scump (2 milioane sticla de aprox. 1 litru), dar cica ar tine mult.
Sau poate fi luat cu altcineva si impartit.
Se numeste Noni Liquid si este de la firma CALIVITA. Dati cautare si cititi si voi.
Eu am devenit foarte interesata.
Hello, super chestia cu acest Noni ni s-a spus si noua insa ne-am retras repede... Ar trebui tinut 5 min in gura inainte de a fi inghitit, nu se asociaza cu cafea etc - nu ca ar bea copilul cafea dar mananca ciocolata asa ca e cam tot aia - si e de super lunga durata. Adica deja noi parintii suntem eliminati la faza cu cafeaua iar copilul nu ar tine in gurita nici apa sa ma stropeasca, dara mi te sa tina 5 minute in gurita siropelul... cred ca e facut pt o lume perfecta nu pt a noastra, adica in mod sigur nu pt cea in care traiesc eu.
http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/noni.htm va lamureste mai exact.
Eu anul asta nu i-am facut pustiului antigripalul si nici noi nu l-am facut. Am luat de la Plant Extract niste tincturi care nu au conditionari de tip cafea/tutun/femei/barbati!!!!!- fiind fitoterapie, adica imunogrip/imunorezistan si tinctura de maces/ brad si coacaz negru, care deocamdatat si-au facut treaba - ni le-a recomandat un dr nu le-am ales eu dupa eticheta. Insa asta dupa ce Alex a fost destul de racit pana in nov iar eu am nolit 6 saptamani de la o viroza, asa ca probabil aveam cu totii anticorpi naturali.
Anka am fost saptamana trecuta la Bucuresti si mi-am pus in gand sa imi iau elicopter, doar asa as putea sa reusesc sa ajung cu nervii intregi unde am treaba. Mosul ar trebui atentionat despre asta!
Sanatate fetitei, greu cu otita.
Cristina, super!... Da noi am angajat un mos pt seara de ajun, e acelasi care vine deseara la gradi la Alex si sper sa fie ok si acasa.
Off, am niste nervi kilometrici... dar nu va retin cu astfel de chestii today si urez numai bine pana next time. Pa si pupici la puisori si multa sanatate tuturor.
Si nu in ultimul rand, Sarbatori fericite!
Carmen si Alex, de Iasi
craita spune:
Cristina, l-am vazut pe Andrei, SUPER!
Nu am reusit sa vad filmuletele... Nu stiu de ce.
La noi o sa vina Mosul, nu au cu ce sa compare, ca nu le-am mai dus nicaieri de frica sa nu se mai imbolnaveasca. Doar in curte si atat.
Nasol cu otita. Asta cum se face oare, sau se ia?
Iar de Noni ... pun pariu pe orice ca nu conving nici una sa stea cu el in gura 5 sec, dar 5 min....
Va pup ca ma grabesc tare.
cristinamh spune:
poze de azi de la tati de la servici!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
Craita, otita e infectie la ureche. Practic, de multe ori se face din cauza mucilor pentru ca astia mici nu stiu sa si-ii sufle si se aduna lichid in urechea interna. Nu e molipsitoare. Oreionul e cel molipsitor.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
dana_ene spune:
Cris, m-ai terminat cu toaleta pentru Iris
. E o scumpa !
mihaela_s spune:
Va mai citesc si eu, dar nu mai am timp sa scriu prea multe...de fapt as repeta ce scri majoritatea...Silvia a trecut repede peste prima tura de raceala, doar cu nurofen si sirop de tuse, picaturi in nas...sambata trecuta-febra, mare-38,8...Ovi s-a uitat in gat, amigdale umflate, fara puroi, am trecut pe antibiotic-Klacid, si-a facut repede efectul, duminica nu mai avea febra. Azi insa a inceput sa tuseasca, ii curge iar nasul...maine avem serbare. Asa ca astept si eu vacanta, da-de ii va trece!
Altfel, asteptam sarbatorile fara prea multa tragere de inima, nu stiu de ce, adica stiu, Ovi e de garda in 24, asta insemnand de la 9 dimineata pana la 9 dimineata in 25. Asa ca bradul suntem nevoiti sa-l facem in 23, iar mosul...cand sa vina? Ziceti si voi! Chiar ca astept pareri, poate o iesi ceva...
cristina, bine ca nu ati patit nimic!
Mihaela si fetele mele
iuliana spune:
Mihaela, sa vina seara pe 23...si spune-i Silviei ca a venit mai devreme la ea ca a fost ffff. cuminte
.
Emma e un pic bolnavioara, tuseste. Azi nu am dus-o la gradi ca era moale. Am culcat-o si a adormit imediat, ea care face un scandal cind vine vorba de nani la prinz. Mi s-a parut ca are si un pic de febra si i-am dat medicament. Cind se trezeste sa ii dau si un siropel de tuse ca tocmai mi-a trimis mama.
Nu stiu ce sa ma mai fac. Fetele astea ale mele se bat continuu. Asta mica s-a facut si ea rea si scandalagioaca si sare si ea la bataie. Un pic daca ies din raza lor si nu le mai observ, se lasa cu muscaturi, tras de par, palme. Nu le inteleg deloc
si nu stiu cum sa mai procedez. Uneori sint corp la corp de parca sint la box si tre' sa ma bag intre ele sa le despart.
V-ati apucat de bucatareala? Eu incep de miine, azi inca mai trag chiulul.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
la cererea publicului, am mai adaugat www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20061219" target="_blank">filmulete de la serbare
. la "steaua", efectul ala de ecou la sf de vers e dat de andrei
. el asa face, tipa la final de vers. pe noi ne doare capul, ca de doua zile "canta" prin casa... dupa filme...
iuly, cu bucatareala mai usor, nu prea am chef. adica de craciun ne ducem sa mancam la buni, io as face niscai piftie. sa vad cum stau cu cheful. ca am o pofta de sarmale...
ieri la tati, cum ma asteptam, nu a fost bine organizat... si cand sunt copii la mijloc, iese balamuc.
una peste alta, fi-mea e incantata de bebelus. fix asta voiam eu sa-i iau, ma bucur ca n-am apucat! doarme cu el, il pune in carut... ce mai, am fata mare!
cat despre toaleta... pai doar de-aia are mama fata, nu?
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003