Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 23
cristinamh spune:
flo, ca de obicei mesajele tale imi readuc zambetul pe buze!!
io zic s-o lasi cu catelul. nu cu el pe perna, da macar la picioare. decat cu copil+catel in pat, mai bine copil+catel in camera lor.
singura parte aiurea la povestea asta e ca o sa se ataseze cumplit de catel.
cu pedepsitul, si noi vb serios. mai nou numaram pana la 20 cand il punem la colt, si rraaaarrr, sa simta ca e pedepsit. pe la 10 isi pierde rabdarea, daca misca sau se intoarce, o luam de la capat.
alte pedepse, pe care le pricepe f bine... pus trenul thomas sus in dulap pt 1-3 zile, sau cutia cu plastilina si forme. astea merg totdeauna.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
La noi nu mai sint chiar asa probleme cu pedepsitul. Vad ca Emma s-a mai linisit, convetiueste in pace si prietenie cu sor-sa:D. Se iubesc acum, zic 'sorry' una celeilate, se imbratiseaza, pupa. Cresc si ele si ar cam fi fost cazul sa se potoleasca...Emma face acusi 4 ani (nici nu imi vine sa cred). Se joaca frumos impreuna si asta mica e si ea mai cooperanta.
Diana e iar racita...are niste muci pina la pamint si nu vrea sa manince mai nica, iar eu ma consum de numa'
. Ma consolez si eu cu ideea ca sint legata de miini si picioare si nu am de ales. Vad ca slabeste, nu mai are falcutele si sunculitele alea dupa care eram innebunita
.
Eu am avut ieri un examen si cred ca am facut bine, dar, Doamne, vreau si eu o noapte de somn si fara sa visez teste si rahaturi din astea. Azi noapte m-am culcat la 2.30 si nu am putut adormi pina la 4, dar pisiceste ca pina pe la 5 tot m-am trezit ca ma gindeam la nu stiu ce subiecte de la examen
. Si, bineinteles, Diana la 8.30 era fresh. La cealalta clasa am test in fiecare saptamina si e mult mai convenabil decit un test din 6 capitole.
De Valentine's day sotiorul meu mi-a facut cadou un set de 2 inele cu diamante si un ondulator de par cu placa de ceramica. Noi nu prea tinem la ziua asta, dar a fost o ocazie pentru el sa imi cumpere ceva frumos:). Emma merge azi la scoala si imparte carduri de Valentine's si miine Diana la playgroup.
Mama se pregateste intens de venirea noastra:), vrea sa puna aer conditionat, asa ca speram ca anul asta sa suporta mai usor caldurile. De abia le asteapta pe fete. Diana vad ca tot cu dragostea pentru barbati e, nu vrea sa puna mina femeile pe ea. Sper sa nu mai faca figuri la maica-mea.
Floricico, bine ca mai auzim de tine.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
dana_ene spune:
Floricico
si iarasi
.
Si pe mine m-ai binedispus.
Sa dea Domnul sa va iasa cum doriti si sa ne anunti mai repede ca trebuie sa incepem numaratoarea inversa pana la nasterea Smarandei.
Si inca un
fiindca mi-ai admirat fetele.
De catelusha ce sa zic? Cred ca eu as lasa-o in camera cu ea.
Dar nu stiu daca-i bine.
Mioara
replicile gazutzelor. Mai, de unde le-or scoate?
Cris, ce bine ca incercati asa si poate nu ajungeti la operatie, ca eu una m-am topit de mila lui Andrei.
Iuliana, ce frumos povestesti tu... Ce-mi place sa aud cum se iubesc si se pupa fetele tale.
Mereu le iau drept exemplu in mintea mea si ma gandesc ca si ale mele frunze vor fi asa peste cateva luni.
Da Doamne!
Aoleuuu, si noi am inceput cu pedepsele: trimis in camera ei de unde n-are voie sa iasa decat atunci cand ii dam voie, seara fara desene animate, etc.
Parca-parca ar functiona.
Dar are niste ambitiii... mama, mama!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
cristinamh spune:
gata, azi ma duc la munca. ii dau la copil sa suga si plec.
duseram copil la gradi. matzaia el de dimineata ca nu se ducem dar a plecat zambitor. tati a ajuns si la cabinet, sa explice absenta.i asistenta de-acolo tot asa ne-a zis, ca mai bine ca nu l-am operat, sa continuam cu decalotarea ca se rezolva.
nu mai sta fi-mea locului. va pup.
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
Sasha.p spune:
cristina - sanatate multa lui Andrei !
Spune-ne despre noul job, cum e, ce faci, e departe de casa ...
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
dana_ene spune:
Cris, cum a fost azi?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
ankalaura spune:
Of, cat e de tarziu!
Am citit tot din urma, dar n-am vazut poze... Asta ma cam enerveaza... din zi in zi, tot mai putin timp am... Ovidiu s-a suparat pe mine, mama la fel, Eliza nu mai spun... Am ajuns intr-o seara acasa la 10, o seara in care trebuia sa iau lapte pentru copil... Noroc ca au deschis Kauflandu' asta in Floreasca si ca e deschis pana la 10, am fost unul dintre ultimii clienti - luasem lapte copilului, si bere sotului ca sa ii mai treaca.. dar nu i-a trecut... In alta seara, acum 2 zile, abia la 10 am plecat de la serviciu... ei... atunci... da... Eliza a plans, si a pus capac... Si au dreptate, e clar! Mama s-a suparat si ea pe mine.
Asa ca de doua zile ma chinui sa ajung mai devreme, si ajung pe la 8. Nu e ok nici asa. Sper ca in urmatoarele saptamani sa nu mai stau chiar in halul asta la serviciu.
Dar macar am ceva cu care sa ma laud. V-am spus ca Eliza e la grupa mijlocie, si e cam necajita, pentru ca astia cam fac misto de ea, ca e cea mai mica. Restul au cel putin 4 ani, ba chiar aproape 5. Ei bine, ieri mi-a spus educatoarea ca le-a dat un test de evaluare si ca Eliza si cu un alt baietel au fost singurii care au luat FOARTE BINE PLUS! Avand in vedere ca baietelul e mai mare decat ea cu un an, pot considera ca fie-mea e NUMBER ONE! Si nu imi mai incap in piele!!! Restul au luat chiar si satisfacator sau insuficient!
In rest, pic de oboseala, in ultimele zile am facut vreo 200 de km prin Ilfov, nu stiu cat ma voi odihni in weekend... Weekendul trecut m-am trezit sambata la 6, ca sa bag la spalat, sa gatesc, sa fac ordine, si la 12 sa fiu la birou... ca sa am unde sta pana la 7 seara... si tot asa... Ma duc sa ma impusc!
:) Ma duc la poveste cu copilul
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
iuliana spune:
Hai sa va arat ce tortulet am facut cu minutele mele de Valentine's Day pentru sotior:D http://home-and-garden.webshots.com/photo/2815505790098079200vXjNuR . Alex a crezut ca l-am cumparat:).
Mai pun acum niste poze cu printesele. Cine vrea, sa imi trimita adresa de email ca nu cred ca le am pe toate. Le pun in albumul din contul privat.
poze 1,2,3,4,5,6,7
iuliana spune:
Nu stiu ce sa ma mai fac ccc cu Diana, ma dispera cu mincatul ei...adica nemincatul, mai bine spus. Mucii tot ii curg si a devenit o mofturoasa, plus ca nu mai vrea sa o hranesc eu. Nu mai accepta, dom'le, sa ii bag in gura deloc. Pe de o parte e bine, ca devine si ea mai independenta, dar pe cealalta parte, maninca ce si cum vrea...adica pur si simplu se prosteste. A avut citeva zile in care a refuzat sa bea lapte, vad ca de ieri a mai pus gura pe el. Ma rog si eu sa nu ii calce pe urmele Emmei
, dar se pare ca nu am sanse. O vede pe mofturoasa asta mare si gata....nu mai vrea nici ea.
Am pus poze noi!
Azi aflu ce brinza am facut la examenul de miercuri, ca la cel de ieri am facut bine. Imi cam tremura chilotii:D.
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
sa scriu repejor, ca trb sa plec... sa duc copilul la cresa.
ieri iris a plans ca niciodata cand am lasat-o la cresa. cred ca stia ea ceva si-mi face in ciuda... asa, ca sa nu plec io cu inima intreaga! in schimb a recuperat acasa, cand am intrat pe usa, "maam, maam", si-a venit s-o iau in brate. andrei, s-a intors, m-a vazut, a zambit si si-a vazut mai departe de-ale lui.
mda, acum o sa mai vedem, ca trb ceva organizare.adica ies la 9 din casa, dimineata am timp de ceva curatenie, 2 vase. asta pt ca iris inca suge. dar va trb s-o duc dimineata la cresa, ca masa e la 7,30... si solutia cea mai simpla e sa scot EU masina din parcare... ceea ce pare SF, si nu stiu cum sa-mi fac curaj!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)