Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 24
iuliana spune:
Sa ma laud si eu ca prostul...asta pentru ca chiar sint bucuroasa tare:). Am luat la testul de marti la microbiologie 96.5%. Average pe clasa 66%. Doamne cum mai tremuram...ca un copchil de clasa intii la primul lui test din viata. Bai, tre' sa imi revin ca sint ditamai capra batrina:(. Cred ca 100 de teste daca as da, tot as tremura ca frunza
. Acu' mai stau o zi sa ma hodinesc si o iau la capat ca pest 3 saptamini iar am test greu. Marti si miercuri mi-a fost greata de oboseala si mi-era frica sa nu adorm la volan cu fetele in masina.
Diana nu mai plinge asa tare cind plec de acasa. De fapt, plec pe sest...stiu ca nu e corect, dar nici nu vreau sa ii fac viata amara ei sau lui ta-su. Oricum, stie ca atunci cind vine ta-su tre' sa plec eu si vine la mine imediat:). O mai pacalim cu televizorul, puzzle-uri etc si nici nu baga de seama ca plec.
Cristina, Iris de abia acum s-a prins care ce si cum e treaba...o sa plinga si ea ca Andrei. Pe mine ma ia cu groaza ca in citeva luni incep si eu cu Diana....dar nici nu vreau sa ma gindesc acum:(. Cum e in cimpul muncii dupa atitia ani? Eu ma gindesc cu groaza ca o sa vina momentul ala.
Ma bucur tare mult ca fetele sint mai cuminti acum, dar pe Emma, in zilele in care nu vrea sa doarma la prinz, o apuca nebuneala pe la 9 seara si e hyper. Nici nu va inchipuiti ce poate sa faca, plus ca sare la ciomageala la sor-sa si trebuie pusa in pat cu forta. Ieri, la plecarea de la scoala, am sunat sa vad ce fac si ta-su era disperat. Urlau amindoua ca din gura de sarpe. Emma alunecase de pe scaunul pe care se urca pe WC si isi prinsese piciorul sub usa de a crezut ta-su ca si l-a rupt. M-a mai si bagat in sperieti de am condus cu 100 km pe strada (nu autostrada) ca nebuna. Noroc ca nu m-a prins politia. Asta mica nu stiu ce avea si ea. Cind am parcat masina pe driveway, fetele erau afara cu ta-su (iesise din disperare sa le faca sa taca), Emma uitase de durere de picior cind i-a pus ta-su papucii in picioare, ca apoi sa inceapa sa schiopateze imediat ce m-a vazut. Sa nu te duci la balamuc?
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
hop si noi.
voiam sa dam raport de putza. decalotam cu spor,
desi tare n-as fi vrut s-o fac... sa-i las placerea asta pt mai tarziu.
deja nu mai plange. sta cuminte, ba chiar se si uita. inca mai e pielea un pic crapata pe-acolo, dar cred ca o sa se vindece si sa scapam si noi de teroarea asta.
irisuca are un dinte in plus, e o terorista si jumatate. alearga dupa andrei, vrea mereu sa-l mangaie, sa se joace cu el. e lesinata de placere sa se joace "ascunsa" cu el, e minunat cand nu au de impartit ceva. cand vine vorba de jucarii iese bataie.
cam atat despre noi. ma duc si eu la nani.
&nb!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
nu bre, nu dormim...
dar nu avem noutati...
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
floarea_soarelui spune:
Hai sa ma trezesc eu:))).Pupa-va muica sa va pupe de mindre:)). Asta fu in loc de bine v-am gasit...sau in completare..cum va place...ca in "shecspir".
Eu am doua zile de conced de hodina si sapt viitoare ma duc sa ma inscriu la un concurs, aq de mediu, asa ca sa tineti pumnii la baba ca tare vreau sa plec de aci. Asa ca de maine ma apuc de invatat regulamentele.
Noi suntem bine merci, multumesc bunului Dumnezeu.
Azi am pedepsit moima. Am fost dura cu alte cuvinte (profit ca inca nu stie citi si nu poate protesta pe forum:D). Deci, vine mindra mea de afara urlind ca nu a lasat-o Doii sa mearga la Luana (prietena ei). Trasese o portie de urlete si tavaleala afara (CULMEA!! Nu face :asta in magazine dar face cind e sa o iei in casa de afara....la pinz). Sa cad jos si mai multe nu, cind am auzit-o. Si asta nu fu tot ca ea nu se stie opri. Odata o aud "proasto!".."kkto"...mi-a venit rau...nu stiu cum sa o mai conving sa scoata cuvintele astea din vocabular...mai ales ca nu le aude la noi si nici in casa. Atunci am zis in barba-mi "Pina aiaci!". Scos tivi din priza, scos fir la laptoapa si adio Alice si a ei tara a minunilor...am pedepsit-o sa nu vada desene toata ziua...plus tinut in camera "time-out"...buuun...trec 10 min...plinge ea ce plinge...vine la mine si ce credeti ca-mi zice? "mami, daca zic te iog iata-ma...nu mai sunt pedepsita?"..Eu zic ca e frumos sa zica te rog iarta-ma, o iert..dar pesepsita ramine. Ca eu o iubesc de aia o pedepsesc cind vbeste urit, ca vreau sa evit sa ajunga sa o ocoleasca copii ca vbeste urit....bla ...bla..Copilul ia fata motanului din shrek cind se ruga si-mi zice ..."te iog mamiii...uite sunt un monument de cumintenie...ridica pedeapsa de pe umeii mei ca ma cocoseaza"...Am zis ca explodez...da trebuia sa ma tin tare asa ca m-am dus in baie am dat drumul la dus si am ris in voie, bineinteles dupa ce i-am spus ca o iubesc de mor da pina nu invata ca nu e frumos ce a facut nu ridic pedeapsa...si apoi facuse la fel o prostie inainte cu o zi...tot asa ..pedeapsa...trece o ora...zice te rog...ridic pedeapsa...si azi iar face prostii. Ea la mine:(de parca replica dinainte nu era suficienta): mami dar nu sunt mincinoasa...ala e adevarul meu ce vrei?:))). Deci a ramas "pedecsita" pina la ora 6:30 seara cind am ventit eu de la munca...acu se uita la Alice:))). Si e ...un monument de cumintenie, cum bine zicea:). Vedeam noi maine cita tinere de minte are...desi cred ca are(sper) ca doar ia siropel de pofta mare cu lecitina:))). Ca ma ucide cu nemincatul iar. Olive! Si-si mai pune si papucii mei cu tocuri ca ea e o "mindulita"...ies niste betisoare (nostime..dar totusi betisoare) de sub fustita ei...de numa.
No bun, sper ca v-am mai trezit. Va pupa muica pe toate cu tat dragul si sa ne regasim sanatosi. Si acum dau startul la incurajarile de pe margine pt job-ul meu cel nou. Saru'minusitele anticipat:)))
cristinamh spune:
uite ma flo cum ma ajuti tu sa slabesc, tot dau din pampoanele alea...
pt job,
pt bb2...
e a oua noapte cand iris nu doarme. a urlat, urlat vreo ora, din ein ince mai tere. bibe cu apa l-a aruncat cat colo, in cele din urma am cedat nervos. am pus-o la san. dar nici asa nu m-0a lasat sa dorm, asa ca am strans vreo doua ore in miez de noapte... azi imi venea s-o zbor la cresa cu cristi, la 7, sa pun si eu geana pe geana o ora.
mai sunt si mereu cu capsa pusa, de cand al meu barbat considera suficient ca duce pe andrei la gradi si ii ia pe amandoi, asa ca se complace la pc in restul timpul. se joaca! dependent pana in varful urechilor, sa le ia mama naibii de armate, pe alea le poate muta cu noaptea in cap, da' copilu nu poate sa-l imbrace, trebuie sa ma scoale si pe mine la 6,30... nu mai zic ca nici gand sa faca altceva prin casa.
asa ca io nu stiu ce sa mai fac, sa schimb situatia, ca asa nu-mi convine chiar deloc!
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
iuliana spune:
Sa va arat ceva:
Fetele amindoua http://www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Emma http://www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Diana http://www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
liliac1 spune:
Mai, Ioana Amazoana e haioasa rau!! Un
pentru ea ca tare mai are greutati pe umeri si-o cocoseaza!! Super....
Tinem si noi pumnii pentru noul job!! Sa iasa bine, orice-ar fi ![]()
Cris Hai ca si voi sunteti simpatici! Pai tu il lasi la calculator si te-apuci de roboteala??? Da le-as lasa balta pe toate, moaaaama, si-as sta in spatele lui si i-as da indicatii, si din cand in cand l-as mai intreba: ce crezi, copiilor le este foame?? sau au nevoie sa fie schimbati/spalati/etc?? Si daca zice ca trebuie verificat, roaga-l sa o faca el, ca tu vrei sa vezi ce imperiu se mai destrama ![]()
Si eventual da-i si multe indicatii la ce are el de facut, dar stii cum, pasul si indicatia, ca la un mom dat o sa se satura, si cand o sa il manance dejtele sa se joace, o sa asocieze jocul cu cicaleala ta si poate o lasa balta...Zic si eu...
Despre noi, nu prea sunt multe de spus. Mergem la gradi, avem aceleasi probleme cu trezitul si cu miorlaiala de dimineata, mai cedam nervos, avem cosmaruri (adica io!!!), o luam de la capat ca n-avem incotro. Doarme Andra DOAR in camera ei, asa ca nu se mai poate sa o mai lasam la bunici, nici macar in we. Citim in fiecare seara cate-o poveste (din cele 6 preferate!!! Nimic in plus!!) Adica eu citesc si ea mormaie cuvant cu cuvant intreaga poveste, si in felul asta, de multe ori mai ca o spune ea cap-coada. Dar daca o rog sa-mi povesteasca ceva (una din cele 6), halt, se duce bucuria, nu leaga nimic...Ei, creste ea.
De la gradi, nu spune absolut nimic!!! La intrebarile mele raspunde sec: "da" sau "nu" dupa caz...
Mai nou, am aflat de la educatoare, a avut un conflict cu o fetita, care a facut-o pe Andra urata...Deh, ale copilariei valuri...
Si s-a pus mandra mea pe tzatzareala, ca ea nu este urata, ca nu vede ca are ochii verzi ca smaraldele (o sa ma explic cu asta!!!) si ca fetita respectiva are ochii "murdari" (adica negri)...si tot asa...S-a dus saraca fetita si a luat un servetel, se freca la ochisori si tot arata: "uite, vezi, nu-s murdara!!!" Tot dialogul e destul de sofisticat...
Ei, de-atunci la gradinita, fii-mea e recunoscuta drept "fata cu ochii de smarald"
Si ca sa explic de unde pana unde... Andra e tare miorlaita, una doua, plange! Si intr-o zi, ca sa o linistesc, i-am spus ca daca o sa mai planga asa de mult o sa i se strice ochisorii si-o sa li se piarda stralucirea de smarald pe care o au acum.... De atunci, cum miorlaie, cum ma intreba daca isi strica smaraldele... Si i-a ramas ei in creieras ca are ochii de smarald, si cum face vreo referire cineva la ea, cum il pune sa-i priveasca ochii...de smarald, bineinteles ![]()
Liliana&
Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
craita spune:
Hop si eu. De duminica am avut in premiera absoluta ambele printese cu febra. Pana acum au fost suficient de amabile sa se imbolnaveasca pe rand. Acum cred ca au decis ca era prea usor pentru mine. Nu mai stiam ce sa fac: puneam supozitor uneia, celeilte ii faceam frectie, schimb-o pe una ca a transpirat, apoi cealalta, etc. Ca la nebuni. Oricum, nu au fost foarte rau, pana in 38,6, si in afara de prima zi cand m-au tinut intr-un urlet au fost destul de cooperante si binedispuse, avand in vedere situatia. Nu stiu cum le-am procopsit cu raceala, ca asta cred ca este... Am avut ce-i drept mai bine de o luna pauza. Acum, capul la fund. Dar se putea si mai rau, zau asa...nu ma plang. Se mai intampla.
In rest, m-am distrat la poznele Ioanei si Andrei. Au la perle si ale mele, de nu le mai stiu numarul...
In alta ordine de idei trebuie sa caut gradinita si nu reusesc sa-mi fac timp. Chestia asta cu timpul nu-mi reuseste de nici o culoare. Parca sunt teleghidata.
Pupicei.
dana_ene spune:
Pai, in primul rand Floricico, bafta multa si numai bine la noul job
.
Ioana-Amazoana, ca de obicei m-a lasat cu gura cascata. Bravo ei, copila super isteata.
De-astea cu vorbe interzise avem si noi in program uneori, de ne lasa muti de uimire. Eu zic ca de vina e televizorul.
Oana acum e mare fan al micutei vrajitoare Bibi. Pe unde merge mai spune-o vraja. Doar v-am povestit ca ea vrea sa se faca vrajitoare
.
Mioara, of, of si iarasi of. Sanatate frumoaselor. Iar tie bafta in alegerea gradinitei.
Lili, minune mica Andra ta.
Desteapta foc "fetita cu ochii de smarald".
Iuliana, superbe montajele. Cel cu fetele amandoua pe mine m-a emotionat foarte tare
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003