Nazdravani de august-septembrie 2003 (74)
Raspunsuri - Pagina 22
cristinamh spune:
of ma simo, nu stiu cum a fost la voi, da' la noi era umflat rau, nu se putea curata... nici dr nu s-a bagat, ca era prea inflamata zona.
uite aici cu ce ne-0am intors azi de la spital...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94308
am facut subiect separat, sper sa si primesc ceva raspunsuri!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
ma simo, nu e chiar circumcizie...
da uite ce gasii... ma ia groaza...
io nu vreau putza de-aia ca in a doua serie de explicatii (dorsal slit)
acum intorc si eu problema pe toate partile. daca a putut da pielea inpoi fara sa se rupa, fara sa curga sange, l-a curatat, de ce n-am putea face asta in fiecare seara, pana se duce rezistenta aia? tot citesc de tratament cu crema dermovate, tot pe ideea asta de inm-uiere.. chiar asa, operatie din prima? doar pt a evita repetarea episodului de azi?
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
danat spune:
Cristina noi l-am decalotat pe Raduc la 5 luni, la indicatia pediatrei, pentru a-i putea face o igiena f buna deseori. de atunci cam la 2-3 zile il decalotam la baie, incet, cu apa calduta pusa spre putza, si se trage pielea destul de usor, Bine, el mai protesteaza, ca deh, ne atingem de ce au ei mai de pretz :-) dar dupa ce-l sapunesc si clatesc se simte bine. Si chiar si-asa uneori dupa 2 zile tot miroase un pik a smegma....deci banuiesc ca de-aia s-a format la voi. Inteleg ca Andrei nu e decalotat...
Sanatate oricum! Sper sa scapati usor!
Dana-ene cu scuze pt intarziere, LA MULTI ANI Roxanei! tare scumpa in poze, si mi-a placut asemanarea papusilor tale la 1 anisor! Parca Oana era un pik mai dolofanica???
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
dana_ene spune:
Cris, vai de mine prin ce trece Andrei, dragul de el.
Sincer eu nu-mi pot da cumva cu parerea, dar mi-e tare mila de el.
Sper sa treaca cu bine peste interventie.
Putere multa tie iti doresc
si sanatate multa-multa!
Felicitari pentru Iris cea cuminte si acomodarea ei usoara la cresa
.
Simona, bine ca ai fost inspirata si Dani a scapat usor.
Ce mai fac frumosii tai?
Mihaela
, Rodica
si Danat
. Multumesc pentru urari.
Danat, asa apare in poze. Cred ca sunt tot pe-acolo cu greutatea, ba poate ca Roxanica e un pic mai grasutza. Dar oricum nu cu mult...
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
dana_ene spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=2266faef8589df4b97e728&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Roxanica, mica minune
www.onetruemedia.com/shared?p=2267444c5083c02b197f35&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Oana, printesa noastra
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
simanoro spune:
Cris, pupam Andreiu sa-i treaca repede!
Dana, la multi ani pentru bebita, sa creasca mare si frumoasa.
Eu va citesc din umbra :D si va admir pozele mai mereu ca sunteti toti unu si unu. Noi suntem bine. Dani si Stefi merg la gradi 8-12. E super ca sunt vreo 15 in clasa si doamna e dulcica tare. Inca luptam pentru Dani sa se integreze. Si se straduieste foarte mult sa vorbeasca, dar nu pronunta cam jumatate din consoane... Noi, cei de acasa il mai intelegem, dar ceilalti mai greu; el simte asta si nu prea are initiativa sa comunice cu altii asa cum o face cu noi. Dar e bine.
Oricum, sunt norocosi ca se au unul pe celalalt.
Stefi scoate perle cu nemiluita. Ieri m-a anuntat oficial ca vrea o sora Maia si un frate Mighel. Deh...
In rest, sanatosi de cand cu Bronhovaxomul ... Ca ne-am lecuit de la internarile din vara trecuta! De vreo 3 zile nu mai vor mancare, chestie care ma oftica rau de tot! Dar am sa mai bag o sticla de multisanostol impartita la 2... :D
Am de gand sa reiau terapia cu Dani, dupa 3 luni de pauza. Poate progresam cu limbajul. Doamne ajuta!
Va pupam pe toti si va dorim sa fiti sanatosi, ca asta e important!
cristinamh spune:
am fost ieri sa mai cerem o parere. pe scurt, daca il decalotam noi in fiecare seara, scapam de operatie. daca nu putem s-o facem, o sa se inchida la loc, si sansa sa mai facem inca o infectie creste.
asa ca am vb frumos cu andrei, i-am explicat ca, daca nu lasa pe mami si pe tati, trb sa mergem la nenea dr cu foarfeca. indura saracu copil, si sper din tot sufletul s-o rezolvam.
acum ne chinuim sa scapam de diaree, si nu l-am dus inca la gradi. maine...
azi a schimbat placa cu "a gladi e acantza", in "ma doale putza nu melg a gladi". dar ma uit pe fata lui cand face pipi, nu schiteaza nimic, ceea ce sper sa insemne ca nu-l doare asa tare.
simo, frumos... pai nu-ti ajung 2 gemeni.... stef mai vrea doi?!![]()
ieri am zis sa recompensam copilu'. l-am dus in parc la titan, la "mecanizate". i-am zis de la inceput sa-si alege una singura in care se da, apoi mergem la cresa dupa iris. a tinut. a bocit nitel ca mai vrea si dincolo, dar pana la urma ne-am inteles. ne-am mutat pe un topogan, am mai stat la locul de joaca... "hai andrei s-o luam pe iris" -" nu luam ilis, lasa a clesa!" frumos, nu?
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
craita spune:
Tare imi pare rau de mamici de baietei! N-am stiut ca se pot intampla atatea...
Hai sa va mai spun o perla:
Craita: Mami, sunt innebunita dupa baluri (cu printi, evident). Eu sunt cu balurile (declara hotarata)
Crina: Eu sunt cu semintele 
De unde a scos-o nu stiu... E adevarat ca-i plac semintele, dar a iesit ca nuca-n perete![]()
Si nu mai pot sa le culc inainte de 11,30 - 12,00. Ma dispera, pic de oboseala.
Pupici.
floarea_soarelui spune:
Hop si eu sa scot capul..in rind cu ghioceii:))). Bine v-am regasit (macar virtual daca face to face nu reusim).
Danuca, sa va traiasca Roxanica, su superba! Sa creasca mari fetele si sa fie sanatoase ...suuunt topita dupa ele (Oana seamana cu moima mea). I-am aratat omului meu pozele...asa ca un bun exemplu:D...si se puse pe visat:)))). Amu' ne-a iesi si noua figura asta cindva...sper ca mai repede sa nu apoarem in poza de familie cu ioana la liceu si...smaranda la gradinita:)))).
Cris, sanatate lui Andrei, multa sanatate:).
Acu de noi ce sa va mai zic? Ne-am inmultit!!!:)))...da nu cu un coopil cu doo picioare ci cu unul cu 4
...a primit fii-mea un pui de bichon de 6 saptamini ...mooortal. E topita dupa el, numa pt ca este un copil f cuminte si ascultator(sic!-pt mine) nu doarme cu el in pat...si cu ocazia asta si noi cu ei. Dar asa am obtinut maxima decizie de la poduts: doarme singura la ea in camera numai daca o lasam si pe Tasha sa doarma cu ea. Acu fac si eu referendum printre voi (de antrenament...ca tot se poarta asta si biletelele:D): sa o las? sa nu o las? Inclin sa da, asa poate scapam si noi iar de una bucata cupil doritor sa doarma intre ma-sa si tac-su.
In rest, cu gradi mere bine..adica nu mere ca o fost vacanta dar o reluam incurind:))). E exasperanta cu cit de intelegatoare e (da vaz ca aici suntem mai multe sa ne pligem pe umar). Recunos deschis: eu am inceput sa o pedepsesc la modul serios. Adica: ioc ce-si doreste, ioc ce-i place...fuguta la ea in camera si nu iese de acolo pina nu-i dau eu voi. Ma apuca disperarile da are o cerbicie de numa, numa...om vedea cum om scoate-o la capat.
In plus, pentru ca nu era suficient de "olive", a inceput sa nu mai minince mai nimic. Nu'sh cu ce traieste?

E vioaie, vesele dar NU MANINCA. Nu stiu ce sa-i mai fac. Ma gindeam sa-i dau ceva helmiflores, ca o fi vremea deparazitarii de primavara..sa-i iau ceva vitamine (desi nu ma omor dupa asta) ..ceva ...orice...numai sa manince si ea mai mult de 2 dumicati pe zi. De maine reluam gradi si daca si acolo imi zice ca nu maninca o maninc eu pe ea cu fulgi cu tat. Nu ca eu ash fi vreo olive...dar ce nu face o mama buna pt copilul ei?
Noi cred ca din martie incepem sa mergem la balet la Constanta, sper sa pot "fuga" de la serviciu cu 10 min mai devreme pt ca acolo ora este de 4:30. Si fii-mea e intr-un continuu dans. Daca nu reusesc o duc la "caminul cultural" al metropolei si o dau la...dansuri populare! sa-si consume copilul energia si talentul cumva. Si ma rog sa se faca cald mai repede si mai mult sa dea drumul la piscinele din campus sa o trimit sa sara in apa pina i-a trece de sarit in casa...daca ..oare? ...ei ash!!
Eu sunt varza de oboseala, ma gindesc serios sa fac ceva controale pentru ca ma dor toate oasele, ash dormi non stop...si din cind in cind ma mai ia cite-o durere si prin cap de parca-s pernita de ace si cineva incearca sa o umple. Dar ce pretentii sa mai am la virsta mea?:)))) De amu incep sa ma vait.
Cam astea ar fi noutatile cele noi. Sper sa se apara si bb doi mai iute ca deja avem ciine, porcusor de guineea ....(zoo e gata)...si maimuta:))). Ne mai trebuie si un leu si ne facem propria emisiune pe Animalplanet.
Va pupa baba pe toti si sa fiti sanatosi si luminosi ...ca de ceata si gri s-a umplut pamintul. Numai bine si sa ne revedem sanatosi...si norocosi.