Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Acina pai si eu am intrebat daca sa-i dau asa prajit ca parca mi-e frica, dar sare pun putina , condimente deloc dar daca ii fac ficatel de pui ii calesc putin ceapa dar nu mult, asa ca stai linistita ca sigur nici fetele nu dau chiar oricum mancarica la piticei.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Acina Nu e vorba ca esti o mama naspa. Nici vorba, cum ti-a trecut prin cap?! Dar de exemplu banana ii dai lui Andrei? Sunt convinsa ca da.
Teoretic si banana e interzisa pana la 1 an si atunci....?
Eu zic ca nu trebuie exagerat, mai ales daca in familia nu exista alergii. Nu zic sa le dam friptane si mici, Dopamne fereste! Dar ei se sapropie de 1 anisor si trebuie sa inceapa sa manace ce papam si noi.
Esti doar o mama grijulie ca are un pui superb.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica, kiwi i-ai dat cu tot cu seminte...nu? Ca eu i-am dat cu tot si a papat de am ramas masca si nu a patit nimic

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bianca poate ai dreptate .
Deocamdata raman cu pasarelele mele.
Pupici la toate.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Fetelor, eu ii pun la Dani putin zahar in ceai si putina sare in mancare.
Ce parere aveti de vegeta??? Eu am citit pe aia de la Knor si cica e naturala, din legume uscate..
Eu gatesc mult cu vegeta si daca azi maine ii dau la Dani din macarea noastra ce ma fac????

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Alain saracutul nu doarme inca, roade tot ca un castor mic, i-am dat si eu 2 ml de Panadol ca e tare agitat, il dor dintisorii.
Si eu sunt de parere ca sunt marisori de acum si incet incet putem sa le mai introducem cate ceva, eu am fost mai atenta cu Alain ca are teren alergic in familie, asa cum zice si Anasebe.
Dana sa iti fie de bine cafeluta

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Eu ii pun cite putina sare in papita pt ca altfel nu maninca.
Nici eu nu-i mai dau chestii de prin magazine mai ales de cind cu David alui Anasol. Ca cica i-au zis medicii in spital ca pot sa faca fel de fel de alergii , toxinfectii. O sa-i dau legume cu carne pina s-o satura de ele. Si brinza ascunsa prin alte minacri.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Ali, si eu i-am dat kiwi cu tot cu seminte. II dau sa muste din el sau ii pun in piureul de fructe. Ba chiar rontaie semintele cu placere.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata si de la noi...cu intarzire, dar, asta este, sculat 10,00, papica, dansat, mers, urmarit, prin casa...iar culcat....

aseara m-ati lasat singura?

si la noi la craiova e o vreme de ...iti vine sa nu iesi de sub plapuma...si cica sa faci curatenia de craciun? nu-mi vine deloc....bravo Ioana de asa avant...poate ne faci si noua pofta .

mai bag o masina la spalat cu hainele pe care o sa le luam la munte.

noi de ccraciun mergem la munte, la cheile gradistei, iar de rev. acasa cu familionul, cu parintii, socrii, nasii, mosii....ne-am gandit sa-i taiem atunci motul lui sebi....

bumbita si sebastian(03.01.2006)

www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge

poze noi sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mai fetelor voi stiti ca mai e putin pana la Craciun ?
mai sunt 6 zile...
Azi am aflat .
Sa vedeti patanie.
Comanad eu pt soramea (care este graviduta)o cutie cu un mulaj pt manuta sau piciorus al nepoatei mele(voi fi matusa abia astept)si ma suna nenea de la site-ul cu comanda sa ma anunte ca poate nu reuseste sa faca vama pt respectivul produs si ca abia saptamana viitoare o sa vina comanda si ce credeti .Io senina ii zic ca nu e nici o problema.Si stau ca prostu si ma gandesc dupa pai Craciunul e luni atunci eu trebuie sa am cadoul pana duminica .
Sunt dusa rau frate.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput