Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 5
silvi_2005 spune:
Buna dimineata si multumim de urari uram si noi LA MULTI ANI lui Eduard.Alain e in patut de 30 min, tot incearca sa adoarma, cred ca daca adoarme ma culc si eu ca sunt tare obosita.
Ioana, normal ar fi sa va recuperati banii, eu sper sa fie asa.
Maraki bafta la negocieri! A explicat Irinutza f bine ce-a de-a doua manevra, sa speram ca nu o va fi nevoie sa le aplicam vreodata.Ce mai vreau eu sa completez e ca niciodata nu se incearca sa se scoata un obiect care nu se vede ca mai rau in bagi pe gat si atunci chiar ca exista rist de sufocare, se scutura sau se face manevra Heimlicht pana cand se vede obiectul.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Ma gandeam ca daca tot bea laptele jumi-juma deja dimineata e cam apa chiora, si decat sa ii dau biscuiti si piscoturi pana la 12 cand papa de amiaza, mai sanatos un ou moale la 2-3 zile...
Azi dimineata a mancat la 8 si l-am pus inapoi in pat. Nu a mai dormit dar a stat cuminte 1 ora in pat. cand l-am luat a zis Papa...
si am zis ce papa vrei ca ai mancat de 1 ora.
Ma gandesc ca poate laptele asta nu il satura, el cu laptele lui praf 240 ml rezista pana la 12 nemancat
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
silvi_2005 spune:
Ali, am vazut pozele cu Iarina, e tare draguta si ultime e chiar deosebita.Cat despre chochetele din magazin eu una nu i-as da; pentru conservarea lor se folosesc f multi nitriti si E-uri, mai bine ii faci tu acasuta.Doamne fereste de o toxiinfectie acum de sarbatori, mai ales ca nu poti sa stii ca au fost conservate cum trebuie, ei sunt mult mai sensibili decat noi. Eu am vrut sa imi iau eu si am renuntat cand am vazut cate au si asta e valabil la toate preparatele congelate, pane`, inainte mancam ca sparta dar acum sunt f atenta la ce mananc.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Bianca daca si la fetita i-ai dat si nu a facut alergii, potzi sa incerci in cantitati mici.Eu una nu-i dau pana la un an pt ca si eu si Jean suntem alergici la tot felul si Alain are deci predipozitie.
Biancas spune:
Ali..ca tot mi-am amintit...
Unde e caciulitza lui Iarina?
Stiu ca nu purta, des dar de cate ori ii faceai poza tot asha ii faceai
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
szaboali spune:
Bianca pai acuma pun numai pozele in care nu are caciulita
Chiar asa...s-a nimerit sa nu aiba caciulita...acum nici noaptea nu ii mai pun
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
acina spune:
Io cred ca sunt cea mai naspa mama , nu sunt de acord cu multe chestii in alimentatie, sare , condimente, prajeli...
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Biancas spune:
Acina, lasa ca iti trece
Cand o sa mai un copil o sa vezi ce ushor o sa tratezi problemele si bolile..si mancarea si o sa realizezi ca in unele cazuri ai gresit si ca puteai sa faci altfel...
Dar asta e viatza...
Albumul nostru
monica70 spune:
Eu i-am dat si sare si zahar si ou crud - in maioneza din salata de vinete si albus un pic ,galbenus din ou fiert moale, un kiwi intreg zilele trecute si lapte de vaca de la tanti de la 10 luni etc. Io ce-s? Denaturata raaaaau
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
dana_ene spune:
Acina, stai linistita.
Poate ca la al doilea copil nu vei mai fi asa.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003