Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 7

andiaroro spune:
acina cred ca te iau la puncte.....sarea si zaharul nu intra in discutie....gusta doar minimu ce e adaugat in borcanele. in + m-am straduit sa-i iau si legume sau fructe netratate(atat cat mananca el). un singur rabat facem: ii mai dam cateodata o bucatzica de paine ca e un mare pofticios si lasa orice la o parte pt un codru de paine.
bumbitza si pe mine ma capseaza alex, dar m-am prins care e smecheria. suge la un san cu mare pofta si la un mom dat cred ca nu mai are debitul de la inceput si musca. schimb repede cu sanul celalat si iar ii vine cum vrea el si scap de muscat. cat se ocupa si de al doilea san se satura si nu ma mai musca, asa ca suge mulcom pana adoarme...poate lmerge si la tine chestia asta cu schimbatul sanului...........acu intrebare fara legatura cu suptul.ai zis ca te ocupi de inregistrat "inventii".....nenii pt care inregistrezi tu cer si OEB sau PCT sau merg mai mult pe inregistrarea nationala asta-i o simpla curiozitate personala .
silvi-pozele de la serbare si alea de la disney sunt la contul comun ........nu am facut prea multe la disney pt ca efectiv doar vreo 2 ore am cascat gura si mai mult a filmat cristi ca mie imi inghetau mainile pe aparat si in + cum nu-s inalta imi era f greu sa fac poze peste capul multzimii. doar castelul frumoasei adormite se vede in splendoarea lui, dar o sa va pun un link animat sa va faceti idee ce e pe acolo, chiar va puteti plimba.....pacat ca nu am timp ca v-as pune poze de la craciunul de acum 3 ani, dar nu am terminat cu treaba si nici nu ma pot baga serios la tinuta de scandal ca-i astept pe unii sa ne livreze un TV (ala imi mai lipseste acu sa-l pazesc de alex)
ioana- sper ca banii nu sunt totusi pe undeva in neant si inca ii aveti in cont.
ser ca david e mai bine.....
irina nu ne povesteste nimic de chefuiala.....
eu am avut palton din ala in clasa 12-a...eu l-am desenat si croitoreasa( fina) l-a executat...imi ^plac, dar as mai vrea doar daca s avea talia de atunci....am avut-o
pana de curand.....
suna interfonuuu........
ana si alexandre (17.02.2006)

monica70 spune:
Kiwi i-am bagat unul intreg in piureu ,deci cu seminte cu tot.Zahar am pus in sucurile acre de lamaie si grapefruit,iar sare pun normal in mancarea noastra,sau mai putin in a ei.Dar mai papa si din mancarea noastra,asa ca asta e!.Eu nu gatesc deloc cu vegeta de cand cu problemele cu infertilitatea ,inainte mai faceam si supe la plic (da' eu nu prea mancam din ele,doar Ghitza si socrul ),acum ioc!
Deci ii dau cat de cat natural,dar nu exagerat. Si din magazin doar Almette , cacaval si branza topita i-am cam dat,in rest iaurtzele ... papa pentru bebei la borcan (nu bebeii ) si cam atat.Restul legume ,fructe,carne preparate acasa .Sucurile la fel,dar mai nou mai luam si d-alea 100% diverse ,sa mai schimbam grape si lamaia ...
Si telemea si alpte de la tanti
MONI de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

andiaroro spune:
nu erau aia......greseala.
mami de tiberica frumusel de ce nu ai citit atent ce-am spus eu candva pe aici -glumesc. banana nu e interzisa pana la un an . fructele exotice ciudate sunt interzise pana la un an, iar dr din rom bagau banana la exotice ca doar nu creste pe plaiuri mioritice si dea ici "eronatia".......
acum chiar sunt aia

acina spune:
Zahar si sare nu ii dau nici eu si sucuri de fructe numai facute (stoarse) in casa , fructe exotice nu i-am dat , dar banana da.
Ii indulceam ceiutul cu zahar brun dar acum prefer sa ii dau sa
bea apa plata.Piinica ii da si eu cojita, mai ales de la soacramea care face o paine super .Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic

bumbita spune:
si eu ma declar mami denaturata....
ii plac muuuuult cartofii prajiti...si i dam si mananca cot la cot cu noi...am incercat sa ii dau crenvursti de pui pt copii si nu vrea...
i-am dat si chipsuri, facute in casa, e adevarat putine, vreo patru, dar nu se mai oprea...
ii pun si sare si zahar, mai ales in orezul cu lapte...
bianca, chiar acum vroiam sa-i dau si eu out fiert, moale cu paine...sunt curioasa daca mananca...
monica, ziceai ca vineri le dai preavizul la serviciu...mi-a scapat...ce faci pleci? bafta multa!
ana de france, pana acum toti si-au inregistrat doar la nivel national, la OSIM, eu le-am zis si de sistemul comunitar, de avantaje, dar ei...dar de la anu' ...cine stie....esti in domeniu, cumva?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge
poze noi sebastian

andiaroro spune:
gata- a sosit magaoaia...........nua u vrut s-o probeze, asa ca si eu am semnat cu nota la susbsol ca imi rezerv dreptul sa returnez produsul, daca dupa ce-l dezbrac nu e ok.
acina- intamplator procedam la fel.......mie nu mi se pare exagerare. dar la noi e clar: suntem ambii multiiiialergici! cum deschidem gura cum sar toti cei care lucreaza cu copii : risc maxim.pana acum a fost bine, dar am si fost atenti. cu sterilizari si alte cele nu ne-am ambalat in exces .......
ali-sincer, daca tot vrei sa-i dai crochete, mai bine fa-le tu ca numai conservantzii pe care-i pun aia ca sa reziste si tr sa-ti dea de gandit si mai e si peste care-i un produs f sensibil de felul lui- parerea mea.
acu cu pozeele.ce vedetzi acolo sunt: castelul frumoasei adormite, casutele de turta dulce.......in zare rau bradul........ ma rog, nu-i nici a mia parte si nu-i reprezentativ ce-am pozat eu. promit sa fiu silitoare la urmatoarea vizita. oricum, dupa parerea mea, disneyuu ca sa-l vizitezi pe bune iti trebui minim 3 zile de dim pana seara. noi am bagat decat nasu nitel prin tara fanteziei care-i pt copii mici........va invit la o vizita virtuala:
http://www.disneylandparis.com/fr/virtual_visit/index.htm
acum...la treaba cu mine

bumbita spune:
pun si eu cateva poze cu sebi , la mos craciun in brate...la serviciu. a fost tare curios, interesat de tot ce se intampla...ii placeau beculetele, globurile de la pom, copii, agitatia, muzica...totul.
bumbita si sebastian(03.01.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=162448&cdate=20061201" target="_blank">sebastian merge
poze noi sebastian

andiaroro spune:
bumbitza - in principiu, sunt. teza mea are ca subiect principal brevetul si in plan secundar "sperietoarea " fetelor studioase de aici: metode
statistice aplicate informatiei continute in brevete......ufff... suna
ciudat tradus in romana.asa ca, daca vrei partener de discutii pt proced internat, cu placere
poate nu au bani oamenii sa se inregisteze internatzional......e pacat, dar in rom banuiesc ca sunt mai mult particulari ce breveteaza si nu e prea simplu pt ei

maraki spune:
quote:
Originally posted by monica70
Buna dimineatza si de la mine!
Abia am sosit in birou,am papat si acum beau cafeaua1 Si aici ploua si azi mi-am gasit sa merg la Finante,pe la banci,posta etcTraiasca taxiul - decontat eident
BIANCA pe asta n-am mai auzit-o cu VI-SOL-ul ala! Noua ni l-a prescris ca a facut din greseala asistenta o reteta si cum nu trebuia sa ii dea nimic Dianei atunci,a zis pediatra sa ii scrie VI-SOL
Dar eu stiu ca am mai facut eu cure de vit B injectabil cand am fost foarte obosita si stresata mai demult si dupa aia cateva luni am fost extrem de calma![]()
Asa ca de aia ma mir ca zici ca agita B-urile din el!!! Si inca rau de tot! La o adica ce ar mai putea sa faca Diana,sa zboare?
Hai ca incerc vreo saptamana sa vad ce iese si te tin la curent
DANA si eu de la 52 am ajuns la 70 (+18) si acum am 53-54 si n-am facut nici un strop de miscare ,plus ca am mancat orice si oricat si la orice ora.Metabolismul
MONIde
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Moni acum pe bune, stiu ca agita B-urile, cand luam eu aveam o stare de neeeerviii...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

monica70 spune:
Inseamna ca eu am reactii inverse .... de fapt asa e,de exemplu :pap en gros si nu ma ingras
MONI de