Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 20
bumbita spune:
dar unde sunt celelalte fete - denisa, maraki, giova, anasebe, ursoaica, oachi, toanca ?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun
irinatunza spune:
Da, Bianca, gata , nu mai vorbim de kilograme.
Mai, haioasa faza cu gelozia lui Dani. Sa speram ca nu va fi gelos pe Sandra si sa vrea sa fie numai el dragalit.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
silvi_2005 spune:
Bumbita cu falcutele alea s-a nascut
si vad ca si le conserva.eu ii tot ziceam ce nu e voie sa nu accentuat daca nu era ceva ok si m-am trezit ca zice si el nu daca nu vrae se "dee"mai noua da cand vrea ceva.Daca il intreb daca vrea papa obtin cel mai clar da.Multumim de aprecieri![]()
Eu de epilat ma epilez cu epilatorul meu electric de la Braun, de epilat cu ceara ultima data a fost cand am fost mireasa si n-a mai putut vorbi nimeni cu mine in ziua ceea sau nu ar fi fost indicat sa o faca, e horor.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
irinatunza spune:
Ursulina mai mult ca sigur e bagata in jocuri pina la git si poate si mai sus de git. Si vorba ei "Fara Buzzzz nu se poate " 
Celelalte fete is la 

poze Sabina
irinatunza spune:
Simt ca ma cheama si pe mine patul. Of, abia astept ziua cind o sa manince fata mea destul ziua ca sa nu mai aiba nevoie de mincare si noaptea.
poze Sabina
bumbita spune:
bianca, si eu am nascut cu doua zile depasire, trebuia sa nasc pe 31 decembrie sau 01 ianuarie...avea degetelecand s-a nascut, sebi a avut manutele si piciorusele " de spalatoreasa" si a facut KK-meconiu.
as vrea sa lansez o intrebare....sarcina si statutul de mami v-au schimbat oarecum optiunile, viziunea despre viata, percepeti altfel lucrurile, cu alte prioritati?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun
Biancas spune:
Silvi, aparatul meu Braun sta in dulap sa faca pui..![]()
Prefer sa merg la cosmetica si sa ma faca aia ca scap mai repede chiar daca durerea e mai rapida , decat lenta la aparat.
Silvi...eu ma epilez complet (jos) de la 18 ani
si chiar nu ma doare...adica doare putin dar merita sa ma simt curata si...cheala
cu epilatorul nu as putea niciodata, am incercat odata si tot m-am taiat
Cand simt ca am par fuga la epilat ca nu il suport![]()
Pana scriu eu un mesaj voi scrieti 10.

Nush ce are netul meu in fiecare seara ca merge tare prost..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
Eu ma fac cu aparatul doar pe picioare,iar inghinal si la subrat am ramas cu lama de cand eram gravida...N-am mai fost la cosmetica la chinul cu ceara 
Merg sa termin de citit cartea,ca n-am chef de conta azi,mi-a ajuns la birou
Mai vin p-aci sa fiu la curent.
IRINUTZA transmite-i pupici lui ANASOL ,sper sa auzim vesti bune!
Dar ce se face GIOVA ca n-a reusit sa isi puna inca netul dupa cate vad 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
irinatunza spune:
Bumbita, categoric da!
Acum o respect si o iubesc pe mami mult mai mult decit o faceam inainte.
Acum ii vad altfel si pe ceilalti copii , sunt mai intelegatoare, mai calma si mai atenta.
Acum vad altfel cum e sa fii mama, pentru si eu sunt acum una dintre ele.
Si multe, multe altele.
Oricum oricit de greu ar fi, e minunat sa fii mama.
poze Sabina
irinatunza spune:
Silvi, asa mi se pare si mie, de horror epilatul cu ceara.
poze Sabina