Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 21
irinatunza spune:
Dragele mele, cred ca ma duc sa ma bag in pat ca mi-e tare somn. Vad eu cum mai rezist pina pe la 12 ca sa-i dau papa fetei.
Tare o invidiez pe Anymony pt. ca ii pune seara Ioanei in patut sticla de laptic si Ioana si-o ia noaptea si papa singura.
Noapte buna, somn usor si discutii placute "pasarilor de noapte " 

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Bumbitza, e minunat sa o iau de la capat cu joaca, cu dragalaseniile.. in rest...nu stiu ce sa zic, pt mine familia e f importanta, sotul la fel, copii la fel.
Ii iubesc pe toti neconditionat si as putea spune ca la fel
In afara de cele 10 kg ce le am in plus dinante de sarcina, faptul ca stau toata ziua acasa si nu prea mai am timp de Sandra...nu s-a schimbat mult...
A...inainte mai mergeam in dicoteci, cluburi, acuma ...pauza
Deci cam astea ar fi schimbarile la mine
A..plus ca nu mai am servici, inapoi unde am lucrat s-au facut restructurari si nu mai am loc
Deci sunt o mamica fericita si casnica deocamdata, noroc ca ma plateste statul
Apropo de epilat eu ma epilez pe tot piciorul pana sus, inghinal (vorba bine ca e complet) pe maini, sub bratz...las o gramada de bani la cosmetica pt ca sunt f paroasa.
Si Sandra are par pe mana f mare si uneori chiar plange din cauza asta ca rade lumea de ea...
Normal ca nu rade nimeni dar i se pare ei..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
silvi_2005 spune:
Irinutza
asa sunt si eu.Plus ca nu suport ceara fierbinte, eu m-am ars pe gamba stanga acnd eram in clasa a 7-a la curatenia generala la scoala
cu apa clocotita si de atunci am ramas cu sensibilitate tremica si nu suport nici o chestie fierbinte, nici ceaiul sa il beau![]()
Bumbita si eu m-am chimbat f mult atat in modul in care vad aprintii cat si eu personal. Binenteles ca Alain e prioritatea mea in tot ceea ce fac si in toate proiectiile mele legate de viitor si am inteles si eu ce minune e sa ai un copil sanatos si sa treci cu bine peste o sarcina. Plus ca am ramas eu atre sensibila, inainte nu plangeam aproape niciodata, acum la o veste trista sau la un film trist imediat ma picur
ma si enerveaza faza asta. Cat despre cu toleranta cred ca sunt mai toleranta decat oricum eram![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Bianca
si eu la fel cu epilatul.
Moni si Irinutza somn usor.
Sper sa avem vesti bune de a Anasol.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Eu cred ca am ramas cu o latura negativa...nu mai am rabdare cateodata si ma enervez repede

Catodata e balamuc la mine, unul face teme, altul tipa, eu dictez texte ca sa mai scrie...e
balamuc curat
Mi-am schimbat look-ul

Moni lasa cartile la ora asta ca iti strici ochii
Irina, somn ushor 
Bianca

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
irinatunza spune:
Si eu sunt adepta principiului cit mai cheala de la git in jos. 
Noapte buna
poze Sabina
irinatunza spune:
Bianca, acu am vazut ca ai un picoi si o pisica 
poze Sabina
bumbita spune:
ce parere aveti de columbina? ati vazut emisiunea in care au filmat-o cand a fost la echo, cand a facut cumparaturi pt bebelina...
mie nu prea imi place de ea...mi se pare falsa....dar de cand e gravi...parca s-a schimbat...e mai sensibila, mai matura...grijulie.
sper ca maine sa fie ma buna vremea, sa nu mai ploua atat.maine sera ne ducem sa fecm cumparaturi pentr craciun...cadouri pentru nepoteii nostri, pentru nasi, pentru mosi, pentr parinti....si pentru sebi.
maraki, hai ca acum te stresez, ai fost la iatalian, ati negociat? auzi, da in germania mamicile nu iau nimic de la stat?vreo indemnizatie ceva?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun
Biancas spune:

Irina, sunt mama de pisoiasi
.
Eu am avut pisica in casa pana cand am fost la mare si a dat-o soacra-mea din casa ca lasa numai par...
Oricum acolo ajungea ca mi se pare mai importanta santatatea lui Dani decat o matza![]()
Bianca

Albumul nostru
silvi_2005 spune:
Te cred ca itzi e greu Bianca eu vad cat de mult timp imi ocupa numai Alain, abia daca mai apuc sa citesc si eu ceva cand doarme in rest nimc, m-am plafonat complet. Cat despre cum arati mie imi place f mult, esti o mamica tare draguta si nu-ti face grji cu kg ca ai timp sa le dai jos, cu putina vointa ai scapat de ele.