Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

voi vorbiti de cura de slabire, de biciclete...si eu vroiam sa va spun ca m-a apucat o foame...............

voua va place soriciul de porc ? sau cum se spune pe la voi?

dani nu se mai trezi, il las sa doarma ca e obosit, asa ca maine seara bradul...cu doi barbati in casa...si tot singura sunt.

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

silvi, am vazut si eu filmuletul cu alain...mama, dar ce activ este! ca pestele in apa. bravo lui!
ma mai uit la poze si revin.

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Vai ce rau imi merge netul..doamne fereste...
Irina, nu m-am suit ca nu am avut vreme. Am stat in patru labe si am frecat parchetul pe sub patul din dormitor
Bumbitza, eu am fost la epilat inainte cu o zi de a naste Total. Si cosmeticiana mea avea emotii ca poate imi provoaca sarcina dar nu a fost nevoie ca oricum eram deja in dureri lente, si eram cu 2 zile depasire
Noi poimaine facem bradul ca sotul meu lucreaza maine..
Irina, maine o sa fiu toata ziua calare pe DC, daca nu o sa am alta treaba de facut

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bumbita, nu se trezeste noaptea deloc. Ii dau eu lapticul in jur de ora 0 pt. ca altfel se foieste si miriie pe la 2 si tot tre sa i-l dau.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Bianca, miine o sa stai in 4 labe sa stergi parchetul de sub patul din sufragerie. Hai c-ai fost simpatica la faza asta.
Glumesc cind zic de slabit. Stai linistita, arati foarte bine. Nu te mai stresa si cu problema asta.

poze Sabina

Mergi la inceput

Ce e cu Anasol, nu mai stie nimeni????

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

silvi, e dulcel foc alain... imi pace mult cum zice el ca nu-ti da jucaria...cum l-ai invatat? si imi' place ce gusita are el...se vede bine in poza in care este "bradut".

SPIRIDUSII NOSTRI SUNT DE NOTA 10!

ma contrazice cineva?

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Nici eu nu-i mai fac Sabinei baita zilnic. Tot asa , cam de 2-3 ori pe saptamina. In rest spalat la fundulet dupa kk, pe fata si pe minutze. De pieptanat nu o pieptan desi poate ar trebui. Are o tufa de par pe mijlocul capului exact ca o creasta si e destul de lung, cam de 2-3 cm. In rest insa, e scurt.

poze Sabina

Mergi la inceput

Bianca, am facut rost azi de nr de mobil al lui Anasol, insa acu e prea tirziu s-o mai sun sa vad ce-a mai rezolvat. Nici Anymomy n-a sunat-o. Poate reusesc s-o sun miine de pe fix. Ca stiu ca trebuia sa ii faca din nou analize azi dimineata , plus o ecografie gastro-intestinala pt. ca avea din nou diaree si varsa.

poze Sabina

Mergi la inceput

Multumesc Irina , dar nu e chiar asha.
Hai sa nu mai vb de kg ca ma uit in oglinda si mi se face scarba la cat de proasta sunt...am pus 7 kg pe mine dupa ce am nascut...nici inainte nu eram silueta, chiar deloc

Albumul nostru

Mergi la inceput