Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
Biancas spune:
Am fost azi la epilat si am aflat ca de la anul nu va mai mai exista in saloane ceara care se fierbe, doar de unica folosintza...
Deci chiar nu stiu cum o sa ne epilam inghinal, ca cea de unica folosintza nu scoate si parul inghinal

Poate au desteptii ce afara ceva 
Incepe sa ma calce pe nervi UE 

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
silvi_2005 spune:
Gata am terminat cupapatul si bb e pus la culcare, sa vad cand adoarme.
Eu il spal cu sapun Nivea Baby cream si doar cu mana facuta cu sapun, nu cu burete sau altceva ca ne zicea in liceu ca e o prostie ca pielea bebelasilor f sensibila si nu trebuie raclata. Dupa baie nu-l fac cu ulei sau crema ca nu are pilea uscata si deci nu e cazul, cand era mai mic si vedea ca e putin mai uscata il faceam cu crema sau ulei tot de la Nivea.
Eu ii faca proape zilnic deoarece ii palce f tare si e semnalul lui ca ziua s-a treminat
e tare vesel dupa baita si se linisteste. Nu il usuc cu foenul ac nu avem o podoaba capilara prea densa
.El face ture prin vana, se ridica in picioare, eu una n-as putea sa-i vac in vanita ca mi-arrasturna-o cu totul.Cred ca e ok si dac se afce baita doar l 2-3 zile, parerea mea.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
bumbita spune:
irina, nu ma plang ca nu ar manca...dar nu ii plac lui legumele asa cum ar trebui...asa cum mai aud si alte mamaici ca le manaca puii...asa stiu ca arata bine...este mai maruntel la inaltime 80 cm, da are 12 kg.
bianca, poti sa te consideri o mammica fericita...ai doi copii foarte frumosi...sa ai grija cu gelozia sa nu se dezvolte!
ati auzit ca atunci cand sunt mici copii au dezvoltata foate mult sentimentul oedipian...baietii sunt gelosi pe tati, fetele pe mame....?
deea
, am ras de nua ma mai putut...deci este scandal mare la voi acasa cand o spalati pe cap....?
dar merita, nu? la asa plete? o sa o tunzi la primavara?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun
bumbita spune:
silvisi eu tot gama nivea o folosesc, mi se pare ca are un miros usor masculuin
...sunt foarte multumita...si zici ca merge prin vana? pai nu aluneca?
voi ii si pieptanati dupa? mai ales pe cei ce nu prea au plete?
haideti ca vad ca usor-usor ne strangem
, au adormit spiridusii?
sebi cu mos raciun
irinatunza spune:
Bumbita, Sabina se culca de regula intre 19.30- 20.30 . Si se trezeste dimineata intre 7 si 8. Deci doarme in jur de 12 ore.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
bumbita spune:
bianca, cine stie ce ceara o aparea....oricum am auzit ca europencele folosesc foarte mult aparatul de ras....mie nu prea imi place...sunt tot adepta cearei...pot spune ca anu' trecut la 37 saptamani m-am epliat ultima oara....avea cosmeticiana niste emotii...iar la inghinal, dadea sebi din picioruse...dar a fost ok, am fost tare multumita de ....cum am aratat![]()
sebi cu mos raciun
bumbita spune:
irina, poate pentru ca este inca micuta...sunt curioasa daca o sa o tina tot asa...Doamne ajuta! dar este foarte bine, ca la carte! si se mai trezeste noaptea?
sebi cu mos raciun
irinatunza spune:
Bianca, pasare de noapte esti cu adevarat. Deci... am avut dreptate ? te-ai urcat pe bicicleta azi sau nu ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
silvi_2005 spune:
Bumbita se ridica in picioare, face ture prin toata vana.Nu aluneca se descurca f bine.Am pus mai demult si un filmulet dar atunci nu l-am surprins ridicandu-se.Il vezi http://www.dropshots.com/silvi aici, e din 5 nov. Mi pediatra lui mi-a recomandat Nivea si eu asta folosesc si la servetele umede tot Nivea folosesc, acum i-am luat pampers ca n-am gasit Nivea la Metro. Eu nu il piaptan pe par ca noi nu prea avem
dar fetele cu codite sigur se piaptana.
Ana de France am vazut pozele de la serbare, tare dragut e Alexandre si cele din parc sunt f frumoase, mai ales cele cu el dormind in carucior![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Biancas spune:
Si eu tot cu nivea il spal decand s-a nascut.
De pieptanat nu il piaptan ca la noi nu e cazul ca avem freza de smecher
. Cand avea parul mai mare (pe la 3 -4luni) i-am cumparat un set de perie cu piaptan dar la 5 luni l-am tuns prima oara cu aparatul si nu prea l-am folosit.
Dupa baie eu ii pun caciulitza in cap, pe care o tin pana se culca.
Baie ii fac cu vreo ora doua inainte de culcare, eu am jurat ca nu ii mai fac baie inainte de culcare ca de 2 ori mi s-a racit.Ieri i-am facut la amiaza, inainte sa se culce si a dormit cu caciulitza in cap. Eu nu sunt adepta fara caciulitza....si mie imi e rece la cap, daca nu ma usuc imediat sau nu stau macar cu prosopul in cap incepe sa ma doara capul.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme