Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
bumbita spune:
march, sebi acum trece printr- o criza...de dinti
...nu ii plac legumele cu carne..asa ca manaca tot felul de fructe cu cereale,suc morcovi, iaurt la greu, cartofi prajiti
, orez cu lapte, gris cu lapte...
am incercat azi ou de doua ori....o sa incerc si cu branza calcica maine...multumesc pt pont...
tu cum te simti? cum te descurcu cu burtica?
bumbita si sebastian(03.01.2006)
sebi cu mos raciun
irinatunza spune:
Eu mi-am culcat puiul si acu tre sa ma duc si eu la trebaluit prin bucatarie, la fiert biberoane etc.
Bumbita, cite kile are Sebi ca mie mi se pare ca arata foarte bine, chiar e rotunjor. E foarte bine ca papa fructe, cereale si ce mai zici tu acolo. O sa pape el si legume.
Uite , in urma cu citeva luni , era un cosmar sa-i dau piure de legume Sabinei. Si acu numa din asta papa cu cea mai mare placere, si uneori chiar si 250-300 g de ma sperii unde incape in ea.
Silvi,
sa treaca spatele si lui Alain sa nu-l mai doara dintisorii.
Moni,
la titirez.
Bombo
ai grija cu urechea aia.
Maraki, wie geht's ? Am scris bine ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
bumbita spune:
irina, mama ce fericita esti? s-a culcat asa devreme sabina? super. la cat se terzeste?
da, si eu sper sa fie o criza...
`
sebi cu mos raciun
Biancas spune:
Seara..si de la mine....
Mai Irina, asha m-am ras cand am vazut ce ai scris de mine si de la Ali...pai draga mea eu sunt pasare de noapte
Maraki, foarte inventiv Angelo cu bradul 
Bumbita, l-am vazut pe Sebi cu Mos Craciun...foarte frumusel pui ai..
Moni, zau ca e periculoasa Diana cu batzul ala
dani si l-a rupt demult...era dinala cu 5.000 
Apropo faza...sotul meu pe canapea, Sandra si Dani langa canapea. Sandra il pupa pe taicas-o si Dani maraia langa si o impingea pe Sandra. Cum a lasat-o pe Sandra si l-a luat pe el a fost bine. Cum l-a lasat iar si o pupa pe Sandra iar maraia...
In rest nu mai stiu ce am vrut sa zic
Merg sa imi culc puiu si revin.
Deci gelozia functioneaza deja

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
silvi_2005 spune:
Bumbita iti raspund eu cu baita ca tocmai am terminat-o, eu ii fac aproape in fiecare seara, mai sunt exceptii cand e racit sau sunt eu rupta dar de obicei ii fac ca e disperat dupa ea.Eu ii fac in vana mare de cand sta in fundic si se joaca acolo, tipa, se bucura, nu vreau sa-i rapesc bucuria asta. De cand il dezbrac incepe cu apa-apa-apa nu-i mai tace gurita.In seara asta m-am dus cu el in brate sa opresc apa si a urlat pana l-am dezbracat ca saracul se gandea ca nu-i mai fac.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Irinutza,
multumesc esti draguta, imi trece mie spatele upa ce umbla Alain la gagici
ce sa fac cu el saracaul, cand il avd cum imi zambeste ma topesc si ii fac toate mofturile.
Moni e nasoala treba cu lombosciatica, sa aiva grija Ghita.
Fetelor va multumesc inca o data pentru urari, sunteti tare dragute.Fug sa ii fac lui Alain un lapte si revin dupa ce il pun la culcare, stau sa se faca 22 ca a papat pe la 19 si ceva si sa i se faca un pic fomitza.Eu in seara asta cochetam cu ideea de a-mi comanda o pizza dar am renuntat ca era de fapt de consolare nu de foame.Au iesit la un club colegii mei de la birou si m-au chemat si pe mine dar nu am avut cu cine sa-l las pe Alain si tare m-am necait...dar mi-a trecut, la baitza.![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
LunaNoua spune:
Baita.. cam de 2 ori pe saptamana. Spalata zilnic la fundic, si la kk tot spalat. La mine e greu tare sa ii fac in fiecare zi. M-as capia de cap, pentru ca la claia de par ce o are, trebuie sa o usuc cu feonul, caci altfel adoarme cu parul ud
. O dam cu ulei dupa baita. Face in cada mare, cu mine (ultima oara a facut si cu tacsu
), si se joaca si stropeste si ma stropeste si pe mine, dar cand ajung la cap la spalat .. e jaaaaaaaaaaaaleeee. O tine amandoi si o spalam. Parul ii acopera toata fata cand o clatesc, nu lasa deloc capul pe spate sa o clatesc pe par ... jaaaaale, ce mai? !
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2
Biancas spune:
Eu stiu ca nu e bine sa le faci zilnic baie bebeilor. Eu au pielea mai subtire ca a noastra si plus de asta nu trasnpira ca noi, deci baia zilnica nu isi are rostul...
Eu cand Dani era bebe ii faceam la 2 zile, iar acum ii fac baie la 2-3 zile..depinde cum am chef.
Si cand am nascut-o pe sandra mi s-a spus sa ii fac baie la 2 zile. Mai nou vad ca s-a spus ca cica e indicat sa le faci zilnic baie, apoi sa zica ca defapt nu e indicat ca apa e dura pt pielea lor
Defapt fiecare face cum crede, dar eu sigur nu o sa ii fac baie zilnic, eventual vara cand se joaca si se murdareste, dar iarna..no way![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
Eu ii fac tot in caditza aia italiana pe care acum o pun in vana,intai o pun in pozitia "in fund" pana o spal pe spate si pe maini,pe urma o mut in pozitia "chez-long" unde o spal pe picioare,pe fundic si pe par - acolo stiu sigur ca nu aluneca cu botul in apa
E tare cuminte in apa,se joaca cu ratzustele,rar mai o apuca ceva crize de stropit si asta pentru ca de obicei la ora cand ii fac eu baie (21,30-22,30) e deja KO de somn
Mai nou ii fac de max 2 ori pe saptamana ,ca oricum de cel putin 5-6 ori pe zi o spalam la fundic dupa kk ![]()
Acum ne chinuim sa o adormim.Adica dupa ce am stat eu vreo 15 minute langa ea si era pe trei sferturi adormita,am simtit o aroma super kk-nie
asa ca am schimbat-o iar (chiar inainte o spalasem pe fundic chiar daca n-avea kk si ii pusesem pampers curat
) si s-a inviorat iar.Acum l-am lasat pe husband cu ea ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
bumbita spune:
gata, am culcat si eu copilul...i-am facut baita, ii place foarte mult sa tina el dusul si sa-i vina apa pe fata, pe piept, se joaca, da cu manutele prin apa, vorbeste, bolboroseste....
i-am dat tzatzica si adormi imediat...era obosit au, nu mai dormise de pe la 16, 30...
sebi cu mos raciun