Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bombonica, sa mergi neaparat la medic ca de la ureche pot sa se ajunga la chestii urate ca sunt f sensibile, ca sa nu mai spun de ce durere cred ca induri,
Moni tu chiar ai noroc cu Chita ca de erai singura cu Diana nu te vedeam bine
Eu anul asta nu stiu cum se face dar nu am simtit deloc ca vin sarbatorile, cu regret spun asta dar inca n-am intrat in spiritul lor.Sper de cand vine Jean sa mai ies si eu si sa vad ca e sarbatoare ca stand aici si facand cumparaturi in graba nu am cum sa le simt...doar ca ma doare spatele mai rau ca de obicei

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

V-am pus demonstrativ un film de zilele trecute DIANA CU BATZUL IN ACTIUNE

http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061216&cimg=6

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Mai eu cred ca am uitat sa urez azi la multi ani sarbatoritilor EDUARD si ALAIN cat sunt de dar e de inteles ca la birou a fost

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Bombo, intr-adevar ce brad reusit ai... ce frumos este ornat...e natural?

si noi vrem in seara asta sa-l facem...sunt curioasa sebi cum va reactiona cand va vedea beculetele....

Bianca, cum te-ai descurcat cu oul fiert? a fost cu succes? la mine dezastru total...de doua ori...

in seara asta a mancat spaghete cu branza de vaci...am facut pt noi spaghete si lui i-am facut separat...sa-l fi vazut cum le manca singurnu se mai descurca cu ele...dar nu se lasa...

nu vrea legume deloc.....ce sa ii fac? de trei zile nu vrea....il las, asta este...i-o veni lui lumea la cap....pana atunci, improvizez.....

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Eu i-am telefonat lui Ghitza sa vad ce fac,cand colo ei deja sunt sus la mami - Diana devasteaza si pe acolo (ca tot zicea taica-su ca-i de la demolari ) I-a dat mami paine cu crema de branza si i-am zis sa ii fiarba si un ou,daca tot e acolo ...
Pe Ghitza l-a apucat o criza de lombosciatica (asa ii trebuie ca de o luna ma cert cu el sa se imbrace - el se imbraca de parca ar fi vara inca ) si mami l-a chemat sus sa il doteze cu medicatia necesara - e as in domeniu reumatismal
Si de cate ori se blocheaza si trage cate un racnet, fiica-sa rade in hohote de el

Bradul lui BOMBO e artificial si eu m-am fentat crezand ca e natural.
Pe unde sunteti? Iar v-adunati dupa miezul noptii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

eu sunt aici-cu ultimeleretusuri........
m-a prins irina-tot reveneam, tot reveneam.....ce sa fac, daca nu-mi place la smotru. la bucatarie e raiul meu, nu la facut curat.........dar de!!!eu posed un Ghitza doar la carcoteala nu si la munca

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

monica, foarte ocupat este sebi cand ii rastorn toata plasa cu ciorapei, strampi, chilotei...ii invarte, ii analizeaza, ii soate , ii baga in plasa....vreo 20-30 minute nu am treaba...

eu vroiam sa te intreb altceva pe tine monica....ce ai observat - dupa ce nu i-ai mai dat laptic dianei s-a ingrasat mai usor de la lapte praf sau era mai bine inainte....?

voi cum mai faceti baita? in fiecare seara? in cadita lor? ii mai cremuiti dupa?

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Ma Moni, ii dai ou la ora asta??
Eu i-am facut ioanei branza calcica in seara asta din vreo 200 ml de lapte si i-am amestecat-o cu jumatate de piersica din compot. A mancat jumatate. a mai bagat si niste pufuleti si suc de portocale.
Am incercat si eu odata sa-i dau spachete cu branza( motzarela, branza topita si branza dulce), esec total, n-a vrut nici macar o gura. Am mancat-o eu ca era foarte buna.
Ana de france, spor la treaba, bine ca-ti place macar la bucatarie, mie nici macar acolo.
Bumbita, sebi nu papa ou deloc? Nici daca-l amesteci cu ceva..gen branza sa spunem ca vad ca nici legume nu vrea. dar ce papa puiul tau?
La multi ani si din partea mea pentru Alain si Eduard!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

sunt crunte crizele de lombosciatica...l-au apucat si pe dani intr-un wknd, de am stat in carantina...nu se putea misca deloc...astept sa se trezeasca sa facem bradu...se dadu putin in pat pt ca pleca la 5 la bucuresti...

sebi umbla prin casa...ii place sa inchida, sa deschida usa...impinge premergatorul, scoate jucaria din fata, o pune la loc, apoi isi aduce aminte de sticla din bucatarie se duce o ia, o baga in premergator, pe scaun...

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

BUMBITA nu s-a ingrasat de la laptele praf, desi am sperat si nici de la laptele de vaca nu mi se pare - cam tot la fel a evoluat cca 200-400 g pe luna Baie nu-i mai fac in fiecare seara si de cremuit ... numai pe fundic o dau cu ulei sau cu crema cu zinc ,daca e un pic oparita.
DANIELA pai si ce are oul? Papa ca mine orice la orice ora si tot nu pune pe ea

Mergi la inceput