Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Gata, mi-am pus printzesa in pat sa doarma ca dadea semne de somnic
Moni , pe bune ca am ramas masca ieri cand am vazut 3 masele nu ma asteptam , mai ales ca nu dadea nici un semn de agitatzie majora ,si sunt mai in spate nu au iesit in ordine ,deci nu avea cum sa le vad pe langa dintzi ...

Cu cadourile de Craciun si eu sunt in ceatza pentru Jasmine e puztin mai usor ca nu stie ea multe, ceva fructe, o rochitza dragutza pt. ziua ei si am vazut un bebelus tare dragut care e in marimea naturala a unui nou nascut ,inchide si deschide ochii ,plange exact ca un bebe si gangureste .Si ma gandeam ca daca tot ii plac copiii si bebeii incat pupa oglinda si tv-ul poate ar fi incantata de unul de ala ...

Mai greu e cu sotzul , ca asta orice i-as lua nu pare super incantat baga un " merci" si cam asta e ...Am vazut un ceas de camera cu laser sau asa ceva ( nu stiu sa explic) nu este nevoie sa ridici capul sa vezi cat e ora ca arata pe tavan ,are si niste sunete relaxante si radio . Nu este cadoul ideal pentru Craciun dar ma gandesc ca e de folos avand in vedere ca el se trezeste dimineatza devreme si e mereu cu ochii pe ceas daca mai are timp sau nu sa leneveasca in pat , asa nu trebuie decat sa deschida ochii si sa priveasca tavanul
Dar asta e doar o optziune ,si pe 17 ian. e ziua lui deci trebuie sa fie ceva si atunci, plus ca si Jasmine e pe 28 dec. imediat dupa Craciun ...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bombo sa te tii petreceri de acum...super cadou .
Eu i-am luat pt craciun lui Dan o geaca mai grosuta.Am fost in pana de idei anul asta.Sper sa fiu mai inspirata la anul.
Urechea ta cum mai e?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Anca multzam de intrebare , din pacate urechea mea e la fel de rau , ma doare de nu o pot atinge si infectzie cat cuprinde ,basca a inceput sa si curga
Sper sa ajung azi la dr. totusi ca vad ca antibioticele mele le iau degeaba , numai cat sa-mi stric stomacul si ficatul
Eu sper din suflet sa nu mai am probleme cu ea pana de Craciun macar atunci sa-mi fie si mie bine ...

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Mai fetelor care suntetzi prin zona, voi ce bunatazti pregatitzi de sarbatori?
Datzi si aici ceva idei poate ne inspiram reciproc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu sunt prin zona cu Diana ... N-am dormit,am stat intinsa si am citit presa...
BOMBO ce idei sa iti dau? De obicei mami la Craciun face sarmale pentru toata trupa,plus mai facem fiecare separat ciorba de porc cu legume , friptura si carnati cu cartofi piure Ca muraturi sunt de toate pe aici Si in rest mai bagam la Revelion eventual ceva salate de boeuf,de ciuperci cu usturoi, ce se mai nimereste si depinde daca avem invitati sau ba . Plus prajituri si cozonac evident.Deci nimic deosebit...
Nu mai pot cu Diana,ma termina Nu sta locului deloc Cand nu mai pot o pun in tzarc si atunci incep vocalizele Efectiv nu mai stiu ce sa ii dau si afara e o vreme de kk-o ... M-as duce la vecina cea cu Rzavanel,dar mi-e jena ca incep stirile,poate vor sa se uite, si n-au decat o camera ...
Tot imi face tai tai cu manutza sa plecam
Acu i-am dat un metru d-ala metalic sa se joace cu el , sa vad in cat timp se plictiseste si de el ... Voi cum va mai jucati cu bebeii? Ca eu nu mai am suflu sa fac teatru de papusi cum i-ar palce ei

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Bombo, eu iti ofer meniul meu de rev......de craciun suntem plecat la munte...

incepem cu aperitiv ...racituri...mezeluri, branzeturi, icre, facut de mine , de la pestele prins de tati asta-vara..., salata boeuf, salata de ciuperci, cu pui si maioneza, salata de vinete, oua umplute cu crema de pateu, apoi sarmale sau piftii, dupa care friptura, cu cartofi, cu muraturi....vine cumnatica mea cu tort, cu prajituri si cam asta este.....muzica si bunadispozitie tot noi o oferim.

DISTRACTIE PLACUTA!!!!!!!!!!

LA MULTI ANI 2007!!!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

moni, hai sa-ti dau eu cateva idei de cum ii distrag pentru un timp vremea lui sebi....

ii dau ata de cusut si o desira...ii dau cutii si le desface, baga in ele o gramada de chestii si dupa aia le zorzone...si sar in toate partile ( oare cine le aduna?), la bucatarie intra de tot in seratrul unde sunt linguri, lingurite, in masina de spalat, scoasa din priza intra tot si scoate hainele ce urmeaza a fi spalate, le scoate, le aranjeaza, la mosmone, iar le baga in masina, iar le scoate...

stai sa ma mai gandesc...

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bombonico eu nu fac nici o bunatate, fara sot acasa n-am nici un chef si Ioana se multumeste cu niste brocoli cu pui si un fursec.
Ai un brad suuuupeer!!!! Este natural?

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Tocmai am scris un mesaj destul de lung si mi l-a sters Alain nu mia am nervi sa-l mai scriu o data.
Sunteti niste dragute toate ca v-ati gandit la mine si m-ati sfatuit, Alain a adormii dupa o jumatate de ora de dansat cu el in brate si cantat incetisor, am oprit Pc-ul, am facut intuneric sia adormit saracutul.Adevarul e ca are acum un amestec de necajeala de la dinti cu purcelime ca vede ca este tinut mai mult in brate.
Ana de France, nu merge faza care ai zis-o tu cand suntem cu dintii ca plange f tare daca il las si ies.in mod normal asa adoarme dar acum niic vb.
Fetelor un si o pt fiecare ca sunteti niste dragute, fug la Alain.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GATA! A venit Ghitza, am echipat-o si s-a dus cu ea la mami la magazin peste drum,ca acolo macar are activitate,face inventarul Si e cald inauntru si are spatiu sa se desfasoare plus admiratori
BUMBITA am masina de spalat verticala ,cu cutiile treaba e rasuflata,dupa ce le-a desfacut - extrem de repede - isi pierde rapid interesul. Cu atza e o idee,o sa incerc (parca ar fi pisica )
Numai cu bata de Mos Nicolae nu isi pierde interesul,dar dupa ce zilele trecute era sa imi sparga vitrina la mobila si mi-a dat una peste bot cu ea ,am ascuns-o momentan.I-o dau numai cand e criza de criza sub stricta supraveghere vorba vine ca are o viteza de reactie mama mama

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput