Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
dianocica spune:
laura mie 3 pediatri si toate asistentele din spital mi-au zis fara caciulitza in casa. unde mai pui ca avem si 24de grade si stam la body si botosei +paturica subtirica la somn. si in mama si copilul zice la fel. si toti dr mi-au zis ca cel mai mare pericol e de supraincalzire. ca nu poate sa se racoreasca si nu transpira. adica transpira dar nu elimina...si face bubite...A! si sa nu ii strang picioarele. eu va spun cum fac eu, nu tre s-o luati de buna, dar noua ne convine de minune...
diana
fericita de bb davidutz
DidiAlex spune:
Hai ca azi e zi de interventie...
am citit despre febra datorata furiei laptelui..off ce grele mai sunt primele zile, dar trec si ramanem cu niste amintiri...
Dar am gasit un subiect interesant cu raspunsuri pertinente date de mamici si/sau medici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90114&whichpage=1
Dana, oricand putem vb si pe PM daca crezi ca te-as putea ajuta cu ceva.
dianocica spune:
mamici 
azi puiutzul meu a cerut tzitzi din 2 in 2 ore. si e satul dupa ce papa. adica e cum zicea miro.terminat, manutze cazute pe langa...ce sa mai, zici ca o sa doarma o zi intraga dupa...il pun in patutz, in 10min se trezeste si incepe uitatul pe pereti. si intr-o ora, o ra jumate vrea dinnou papa. nu stiu ce sa fac. si azinoapte tot cam asa a fost 2-2,5ore. cand ziceati ca sunt puseurile alea de crestere? la ce varste? ca noi avem doar 2 sapt si mi se pare cam devreme...
diana
fericita de bb davidutz
doradora spune:
quote:
Originally posted by Laura13
somleac spune-mi te rog daca tetinele pastreaza miros de la sterilizator.
Lauralui
Daniel
Poze Daniel
iti raspund eu, la noi nu miros. de unde sa fie mirosul? ca e doar abur acolo, nu se pune nici o substanta. poate de la plastic sau de la silicon?
chris +
alexandrabebe alexandra
panaa spune:
Diana, micutza mea asa face de cand am venit acasa......

, rareori cere dupa 2.5 - 3 ore, adik atunci doarme si ea mai mult......altfel.....vrea tzitzi intr-una....
asa ca....trece....oricum, nu compara situatia ta cu cea a altor copii....fiecare copil are particularitatile lui......

Mirela
Ana Mihaela
poze ana
doradora spune:
am chemat maine instalatorul, ca iar curge la vecini, in baie. era momentul, nu? si maine sau cel tarziu poimaine tre` sa vina si aia cu canapeaua, imi vine sa plec de acasa, dar din pacate nu are cine sa stea de fundul muncitorilor. sper sa doarma bebelina, ca nu pot sa o hranesc cu casa plina de instalator+canapelisti... o sa pregatesc niste formula, in cazul in care are din nou crize , ca atunci vrea mereu sa manance.
chris +
alexandra
bebe alexandra
dianocica spune:
panaa am inteles bine? ana mananca din 2 iin 2 ore? de cand ati venit acasa? mi-e rau....
diana
fericita de bb davidutz
panaa spune:
DA! Inchipuie-ti ca n-am prea dormit.......daca am dormit maxim 5 ore (daca pun cap la cap toate minutelele in care am putut atipi) nici nu poate fi vorba de ore dormite legat....

Altfel, ziua doarme mai mult, dar eu nu pot sa dorm ziua, oricat de obosita as fi.... La Ana mea, ziua este noapte, iar noaptea este ziua.......cam asa era si in burtica......seara avea chef de "batzieli"...
Mirela
Ana Mihaela
poze ana
dianocica spune:
n-as vrea sa pun sare pe rana dar stii cat de bine e daca reusesti macar 15min pe zi...adica pe lumina...
diana
fericita de bb davidutz
dianocica spune:
mamici, alta ?: cand ati avut cm? ca la mine lohiile sunt aproape gata si am o sangerare care seamana tare cu un inceput de cm....
diana
fericita de bb davidutz