Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Laura, eu am pierdut "batalia" cu mama mea...asa ca David sta cu caciulita si in casa. Ca sa nu mai vorbim ca de cele mai multe ori e infasat in paturica.....Insa noi cam avem probleme cu incalzirea...adica nesimtitii astia au program: baga caldura 2-3 ore, fac pauza 2-3 ore....Ma enerveaza de mor ca nu e temperatura constanta in casa.

Raluca David Calin (28 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

ROXANA.C: Multumim de intrebare....inca mai vomita.....nu chiar asa de violent ca acum 2-3 zile.....dar......mai vomita....Sper sa ajung sa zic ca regurgiteaza.....

Mirela Ana Mihaela
poze ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Laura13: desi la mine, toata lumea care vine zice ca este cald, am obsevat ca atunci cand imi tineam fetita fara caciulita si doar cu un body cu maneca lunga, sosetele si pantalonasi era mai tot timpul nelinistita. Acum, o tin cu caciulita si doua randuri de hainute subtire+un pic mai groase si este mult mai linistita, doarme mai bine... Si mama si soacra-mea de cate ori veneau la mine infasau fata in paturica si .....mai sa fie, dormea fara nici o problema..... deh!!

Mirela Ana Mihaela
poze ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Mesaj de la sfarsitul cap. trecut:

"Danutz eu sunt mamica de mai -iunie 2006 si am avut febra laptelui care m-a chinuit tare. Trebuie sa pui comprese cu un prosop mare inmuiat in apa calda, sa stai mult in dus sub apa calda (nu fierbinte) si sa mulgi cu pompa dupa fiecare supt al lui bebe. El inca nu are putere suficienta. Daca depasesti 38 grade temperatura nu il mai pui la san temporar dar te mulgi cat poti de mult.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Dia, nu pot vedea poza.
L-am vazut si pe-al tau, Somleac.
Cred ca am vazut ceva asemanator cu ale voastre in Carrefur si parca si in Metro, numai ca in loc de capatana aia cu gasca, era ca un ozn.
Acum m-ati bagat in ceata: eu cu cine votez? Sau mai bine spus, cu care? Carusel ca al Bamboletei cred ca am vazut in Metro, iar ala cu ozn in ambele, numai ca in Carrefur era 200 si ceva ron, iar in Metro era vreo 180ron. Cred ca pana ma hotarasc eu nu mai gasesc de niciunul.

Si eu il tin cu caciulita pe Calin, iar par mai are doar pe ceafa, in rest e fff mic,arata foarte interesant

Voua a inceput sa va cada parul? Stiu ca dupa nastere, la cateva luni, incepe sa cada parul, dar cade, nu gluma, e normal, doar ca te sperii cand vezi. La mine cred ca incepe. Va spun ca sa nu va speriati, eu intrasem in panica prima data.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

aelita nu vrei sa nasti cu doctorul care ti-a supravegheat sarcina?! sau schimbi numai spitalul? oricum sa dea DD sa fie totul in regula sa nu ai nevoie nici de analize nice de eco.
panaa sa stii ca eu il tin infasat si acum. noaptea tot timpul, ziua il mai lasat si cu mainile afara. dar am observat ca doarme mai bine infasat.
ralumat eu sunt de parere ca mai bine sa ii fie cald decat frig, dar totusi ma ingrijoreaza bubitele. si in par e mai greu de dat cu bepanten, nu?

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Yagmur si Asiza, curaj, fetele!

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

somleac spune-mi te rog daca tetinele pastreaza miros de la sterilizator.

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIA,
ce stiu este ca la 40 de zile de cind ai nascut trebuie sa mergi la biserica sa iti citeasca o molifta si prin asta sa-ti dea dezlegare ca poti intra in biserica.Nu stiu exact de ce biserica ortodoxa considera ca dupa nastere mama este pacatoasa si nu are voie sa intre in biserica,asa ca am mers mi-a citit si acum sint ca si inainte,pot sa ma spovedesc si pot sa aprind si eu o luminare cu rugaciunea de rigoare.

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAURA,
nici la mine temperatura nu este constanta,mai mult ca eu nu o pot lasa sa stea numai in dormitor ,unde doarme si tati care munceste de noapte.Daca sint in dormitor ,unde temperatura este mai mereu 22-23 sta fara caciulita...,doar dupa baita poarta caciulita in dormitor.Apoi daca ne-am trezit si nu mai vrem sa dormim pe la 12-13 ,ne mutam in sufragerie ,ca sa doarma si tati 2-3 ore mai bine si aici temperatura este 19-20,atunci punem caciulita si mai punem si o paturica.Nu pot face temperatura mai mare ,ca sufrageria nu are usa si usa de la intrare este varza...,intra aer ca la nebuni...si cum apt este inchirit ...,trebuie sa ma multumesc cu ce am ...aaaa si caloriferele sint jumatate de zi calde si celalta jumatate reci...Cind o sa dea gerul si or fi si mai putine grade in sufragerie...,atunci il mutam pe tati da doarma in sufragerie si oi o sa stam numai in dormitor...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput