Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ANDRA- cam asa arata si patutul lu' piticu' atomic, doar ca e inconjurat de jucarii! Si toate canta,danseaza, fac galagie! Degeaba! Maxim 5 min! ATAT!
Esti o mamica fericita, frumoasa si cu un bb scump foc si mai ales cuminteeeee!
MARINA- VALEUUUUUUU! 2 ani zici? Io deja nu ma mai pot ridica dimineata din pat de dureri de spate, cred ca in curand apar si firele de par alb....ca tot am vrut sa ma vopsesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Andra, dar cum papi tu Bucurii si incapi deja in blugi??? Sau te-ai lasat de sportul asta dupa nastere

Of, eu sunt cat ...la talie mai ales....nici vorba de blugi

E, pana la vara poate se mai schimba situatia...

Pozele sunt tare nostime, iar jucariile impresionante!
Poate s-a mai comentat, nu stiu, dar Vladut mi se pare mie sau seamana cu tati rupta bucatica?

Si Maruca mea si-a descoperit mainile de vreo 10 zile si mai bine. Sta si linge la degetele, pumnisori, le bataie prin fata ochilor parca ar vrea sa boxeze , cand ma apropii de ea ma prinde de par si ma tine strans strans, sa nu mai plec ca atat imi trebuie . In patut intinde mana si pipaie iepurasii imprimati pe husele aparatorilor patului. E, ce sa mai zic, se desteapta copiii nostri pe zi ce trece A, si sa nu uit sa ma mai laud cu ceva, de cateva zile spune "th" si stropeste in toate partile. Si ei ii curg la balute de se uda pana la brau si cand o incepe si pe engleza...."th" in sus si "th" in jos....atunci sa te tii. Hai ca m-am laudat destul

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alessia80

MARINA- VALEUUUUUUU! 2 ani zici? Io deja nu ma mai pot ridica dimineata din pat de dureri de spate, cred ca in curand apar si firele de par alb....ca tot am vrut sa ma vopsesc[/maroon][/b][/font=Century Gothic]

Fire albe zici?
Pai eu sunt plina....cine crezi ca mi le-a scos ?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Andra super tare supradoza de jucarele...

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

WOW da ce e cu linistea asta..toata lumea e afara sau face amiaza???
Eu am terminat de facut curat...am pregatit compozitia pentru piftelute...insa daca ma apuc sa le fac am o presimtire ca se trezeste Sebastian..merg sa vad ce mai pot face prin casa...

Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Io's pe aici. De cand am intrat ultima data il distrez pe fii-miu si de 20 min il legan pe picioare de nu le mai simt sa adoarma...Dupa ce a inchis ochii pt 1 min. i-a deschis larg si a inceput sa rada! Cre'ca zice:-ia uite-o si pe fraiera asta de mami care ma leagana in disperare sa adorm da' io nimic
Mi-am dorit tot timpul un copil cu personalitate f puternica , si care sa stie xact ce vrea....si se pare ca am exact ceea ce mi-am dorit
]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

mai suntem noi pe aici da abia acu ma terminat de citit ca dudumici al meu nus ce a avut az de la 4 ma tine drepti
am venit la calc cu carut cu tot s am deschis geamu sa ia aer ca azi ii un pic de ceata s nu putem iesi afara
acu o adormit de 5 minute
[/red]marinanu esti singura s euam nascut tot la 41 sapt si 2 zile
[red]mexxasi noi avem aceiasi problema vomita de la mucusori cai inghite s nu putem sai scoatem o sa facem comanda de batista bblusului sa o primeasca buni in tara s sa neo trimita ca mor sunat cei de la firma s ei nu o pot trimite s daca mio trimit dintr-o tara din comunitate ma ajunge vreo 40 de euro cu tot cu taxe de expediere
mai fetelor da seriosi rau astia de la firma de distribuire a batistei mor sunat aici sami spuna de 2 ori bravo lor mai rar asa firme serioase la noi in tara
dori nu te necaji cu soacra ca de aia e soacra sa comenteze si sa nui placa nik din ce faci
stai sa vezi ce o comenta s a mea cand o veni in primavara in spania crek o sa fie o fericire totala
la multani tuturor bbicilor nascuti intr-o zi de 18
sa ma laud sau sa plang nici nu stiu dudu al meu de vreo sapt a descoperit o noua distractie cand papa i se pare tare nostim daca intoarce capu asa dintr-o data s trage tare de taztzi s o scota din gura s se distreaza de numanuma si eu mor ca ma dor de mor la dreapta cel putin am rana de cat a tras asa zici ca ma taiat cineva
nu stiu cum sal dezvat de obiceiu asata ca in curand nu o sa pot sal mai alaptez
cum reusiti sa fiti asa de suple ca eu inainte aveam 60 de kg cand am nascut 84 si acu sub 70 nici ca scad

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Io's pe aici. De cand am intrat ultima data il distrez pe fii-miu si de 20 min il legan pe picioare de nu le mai simt sa adoarma...Dupa ce a inchis ochii pt 1 min. i-a deschis larg si a inceput sa rada! Cre'ca zice:-ia uite-o si pe fraiera asta de mami care ma leagana in disperare sa adorm da' io nimic
Mi-am dorit tot timpul un copil cu personalitate f puternica , si care sa stie xact ce vrea....si se pare ca am exact ceea ce mi-am dorit
]

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND
uite cum cresc...

nu esti singura nu dispera
acelasi lucru mi lam dorit s eu s acu am din plin ce miam dorit

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

da da si eu si eu am bb cu personalitate...stii cum e vb aia.."ai vrut..na ca sa te saturi.."

Noi avem ...

Mergi la inceput

si pentru ca bb meu a fost azi cuminte io am terminat curatenia..am facut mancare...deci pot sta linistitaa....astept sa vina sotu sa fac o baie ca miros toata a prajeala...

Noi avem ...

Mergi la inceput