Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
Sarah Rebecca, Luciana Maria, Maia si Serena, la multi ani pentru implinirea celor 3 respectiv 2 luni de viata!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
mexxa spune:
Doamne de cate ori citesc sau imi aduc aminte despre C ochii mi se umplu de lacrimi..tocmai am gasit un subiect despre micuta Maria...au trecut 10 luni...micuta este o frumususica de fetita...are ohii mamei ei...o minunatie de copil...
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by mexxa
da da si eu si eu am bb cu personalitate...stii cum e vb aia.."ai vrut..na ca sa te saturi.."
ca bine mai zici, MexxA
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
CristinaGoji spune:
Tin minte si eu povestea aceasta trista. Numai aflasem ca-s insarcinata si ma inregistrasem pe forum. M-a zguduit efectiv.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
anangel_lexi spune:
Da, si eu ma gandesc des la tragedia AndreeiC si la micuta Maria.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
mexxa spune:
Cine vrea sa vada poze si vesti despre micuta Maria
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
alessia80 spune:
RAMOMAR- nice surprise....Multumim
Vreau si eu sa citesc...unde?
Dupa lungi negocieri, a dormit juma' de h...acu' o luam de la capat!Offf, rau e singura, da' frumos
gripo spune:
ANDRA, am vazut poze cu un VLADUTZ asaltat de jucarii, dar fericit si frumos.
MEXXA, din pacate exista asemenea tragedii, si e greu si pentru Maria, ca o sa aiba in viata nevoie de mama ei, si de parintii Andreei, si de toti cei implicati. Doamne fereste de asemenea nenorociri!
MamiLili spune:
Buna seara!
Fetelor, eu cred ca Andra va pacaleste ca mananca "bucurii", nu de alta da-i slabuta tare, arata super, am vazut cu ochii mei! Ca veni vorba de "bucurii", am vazut azi un sortiment nou (sau cel putin nu l-am remarcat pana acum), se numeste "Gaina si cocoselul"
Voi cum stiti ca se ia cel mai bine temperatura la bebei, rectal sau in gurita? Am avut azi o discutie c-o alta mamica si vreau sa stiu parerea voastra.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!
Poze Mathias
putzuruca spune:
Buna seara mamici,
Ieri mi-a venit CM. Chiar ma miram ca simptomatologia era mult atenuata decat tineam eu minte. Azi...am crezut ca va fi ultima mea zi din viata...nu exagerez cu nimic spunand asta. Am avut niste dureri ingrozitoare. Nici macar contractiile din timpul travaliului n-au fost atat de groaznice. Norocul meu a fost ca era mama cu mine ca altfel nu stiu ce faceam. Acum mi-am revenit. Sper sa nu se mai repete episodul asta.
Lili, temperatura se masoara intrarectal la bebelusi si copii mici. Masurarea temperaturii orale nu se practica decat la copii mari si la adulti.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA