Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE AU VENIT PE LUME INTR-O ZI DE 18!

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

GRIPO- nu te mai amari! Nu merita nik soacrele astea...singurul lucru bun pe care l-au facut in viata asta sunt sotii nostri, atat!

LEXI-Felicitari!De-ai sti cat astept momentul cu mainile, doar doar o sta mai mult de 5 min singur! Dar cu al meu pitic atomic, imi iau gandul

PUFY- desfacem sampania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Multumesc mult fetelor, stiu ca aveti dreptate, si, lasa, ca-mi trece mie, dar ma doare sufletul pentru asta micu', exact cum a spus ANDRA, ca el se bucura si ea..., dar nu putem, din pacate sa ferim copiii de toate relele, ca doar nu-i inchidem intr-un cub de sticla.

LEXI, bravo! al meu inca nu tine singur bibe, incearca, dar nu poate. felicitari MARIA, , .

Editez: chiar asa PUFY, ce mai faceti? da si tu un semn cat de mic de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia noi ii punem in patut o "supradoza de jucarii"., cum zicem noi, si efectul e garantat, se hlizeste 2 ore. Mi-as face si eu treburile prin casa dar de obicei stau si ma uit la ei si mor de dragul lui... Pun acum poze cu supradoza...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by eloise

Copilul meu sta de 2 ore singur in patut si rade si gangureste la jucarii...e asa cuminte ca nici nu simt ca am copil mic in casa. Ma duc sa-l "deranjez" ca trebe schimbat pampersino

Andra, si are obiceiuri de astea sanatoase de multa vreme? Si Maruca mea sta cuminte vreo juma de ora, poate un pic mai mult dupa masa...dar dupa aia se plictiseste si nimic nu ii mai place

E, dar nu ma plang, Ana nu statea nici 10 minute linistita. Tacea, adica nu urla, doar cand era cu tzatza in gura sau in rarele momente cand dormea....

Asa ca acum ma simt ca in Paradis!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alessia80
LEXI-Felicitari!De-ai sti cat astept momentul cu mainile, doar doar o sta mai mult de 5 min singur! Dar cu al meu pitic atomic, imi iau gandul[/maroon][/font=Century Gothic][/b]

Alessia, Armand pare sa semene cu fii-mea a mare.... Asa ca mai bine asteapta vreo 2 ani ca sa mai respiri si tu, si asta in cazul in care o sa il dai la gradi atunci

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Andra asteptam poza cu supradoza sa vad daca tre sa ii mai pun jucarii ca la cate ii pun eu sta maxim 45min..[:-|)))]

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

si Patricia sta cam 45 min., o ora si vorbeste cu jucariile, dar apoi se plictisete si ma striga tare, asa ca ma duc la ea, mai vorbim 5-10 min si apoi iar o las si imi fac treaba, pana ma striga iar si tot asa.

lexi, felicitari pentru reusitele Mariei! si a mea strumfita e tare incantata de pumnisori. Prima data l-a descoperit pe cel stang, iar acum de cateva zile si pe cel drept.
Mai nou cand stau aplecat la ea si vorbim ma prinde cu manuta de fata si imi face masaj sau isi incolteste unghiile in obrajii mei, iar eu ma topresc de dragul ei. ce mai, sunt tare dulci

chiar pufymic, nu ne dai nici o veste?

`````````````````````
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Andra am vazut supradoza(chiar ca e supradoza) , am vazut o mamica care arata tare bine si l-am vazut si pe Vladut razand. puiul mic si scump

`````````````````````
strumf mic si drag...

Mergi la inceput