Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 26
martha78 spune:
Gripo, am avut ceva de rezolvat si nu ma puteam duce cu bb dupa mine, oricum a fost o prostie din partea mea sa fac asta, abia acum imi dau seama
Martha & Darius
ma fac din ce in ce mai mare
eloise spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor !
Dori merci ca intrebi, Vladut are 5800gr si 61cm. (Lullalbay deci e bun cantarul meu de acasa ca atat ne dadea si noua, poti sa te bazezi pe greutatea aratata lui Stefan) Doctoritza a zis ca e "destul de bine", eu zic ca e foarte ok, nush ce au medicii astia de familie, vor sa vada numai copii grasi, altfel nu-s multumiti. Si mi-a zis sa-i dau gluconat de calciu, zau am uitat in ce doza...si 6 picaturi de vigantol in timpul administrarii calciului. Am intrebat-o daca are fontanela prea mare...sau ce..."A, nuuu, e chiar putin mai mica" Atunci de ce ii recomanda? Pe de alta parte pediatra nu a spus nimic de calciu in plus. Lullabay si voua v-a recomandat Ca dr asta?
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by Susa
Ralucutza mai scrii te rog o data site-ul cu inramatul pozelor te rog?
www.frameshow.com
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Raluca paturici-port-bebe gasesti in Titan pe bleu, verde, galben, portocaliul acela pal...Noi am primit de la nasi la botez una pe galben mai pufoasa asa...ff draguta tot cu sapcuta si botosei..luata de la magazinul Piciul. Poate iti pun o poza sa o vezi...
merci! poate ajung vineri, ca tot am drum pana in dristor...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by eloise
Ma intreb ce o sa faca Rufus, motanski meu, ca eu n-am mai facut niciodata brad aici (de Craciun eram mereu la Suceava). Sper sa nu trebuiasca sa-l adun dintre cioburi de globuri, ramurele rupte si instalatie electrica incalcita....[/green][/b]
ha, ha...brenda, cand a vazut prima data brad, avea 1 luna jumate, si cat am avut bradul in casa se apuca de cate o beteala si fugeaaaaaa cu ea prin casa! era de 10 ori mai lunga ca ea si flutura frumos in urma ei.....
de atunci i-a ramas numele "badutzu" (adica bradutzu).
o intamplare fericita...
anangel_lexi spune:
Multumim pentru urari, fetelor. ii urez si eu lui Rares Nicolas la multi ani si o viata plina de bucurii si impliniri!
Maine merg iarasi la un interviu. Tineti-mi pumnii, va rog! Sper ca noul an sa-mi aduca si un job nou...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by lakioana
FLORINA...si cat a pus in ultima luna?
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
600gr in conditiile in care in prima luna ap us 1000gr iar in a doua luna 1400gr.
ea tot timpul manca numai 5-6 minute si nu mai apucam s-o pun si la celalalt san ca se satura; oricum eu am observam cand ma mulgeam ca-mi iese lapte prin 5-6 canale; normal ca se satura copilu'
oricum au si ei perioade si perioade, ca noi de altfel.
cat a luat in greutate in primele luni puiuta ta?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
princess spune:
Multumim mult pentru urarile adresate la aniversarea celor trei lunisoare ale iubitului nostru pui RARES NICHOLAS .
Si pentru ca nu scriu prea des pe DC va dorim de pe acum tuturor Sarbatori fericite si multe bucurii alaturi de cei dragi!
Lexi, La multi ani micutei Maria Cornelia care este nascuta in aceeasi zi cu baietelul meu! Sa fie sanatoasa si iubita si sa va bucurati de ea!
Alina cu ingerasul RARES NCHOLAS {20 septembrie 2006}
POZICI CU BEBE RARES
VARSTA RARES
mephala30 spune:
Multumim fetelor pentru aprecieri.
Ioana, asa-i ca esti prinsa in toiul pregatirilor? Fursecuri, prajituri, porc ?
Lakioana, Teo suge dintr-un san, cate 5-6 minute.
Lexi, bafta maine la interviu!
Marina, vazut doua fete frumoase!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
lakioana spune:
quote:
Originally posted by floricel79quote:
Originally posted by lakioana
FLORINA...si cat a pus in ultima luna?
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
600gr in conditiile in care in prima luna ap us 1000gr iar in a doua luna 1400gr.
ea tot timpul manca numai 5-6 minute si nu mai apucam s-o pun si la celalalt san ca se satura; oricum eu am observam cand ma mulgeam ca-mi iese lapte prin 5-6 canale; normal ca se satura copilu'
oricum au si ei perioade si perioade, ca noi de altfel.
cat a luat in greutate in primele luni puiuta ta?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria
In prima luna 900, iar in a doua 800...De asta mi se pare putin acum 500...Si la mine curge prin multe canale...Nu stiu ce sa zic...