Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by gripo

Am vorbit azi cu Katia, pregateste o surpriza,dar o las pe ea sa spuna despre ce e vorba, ca nu se poate altfel.

Se marita?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Multumim fetelor pentru aprecieri.

Ioana, asa-i ca esti prinsa in toiul pregatirilor? Fursecuri, prajituri, porc ?

Lakioana, Teo suge dintr-un san, cate 5-6 minute.

Lexi, bafta maine la interviu!

Marina, vazut doua fete frumoase!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

MEPHALA...dar suge din ambii...nu? Reby nu mai vrea sa suga si din al doilea. Doar din unul si doar cate 3, 4, 5 minute. Mai mult foarte rar.

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Cred ca Pufy prajitureste de nu se mai opreste, in stilu-i caracteristic. Sau mai bine, poate muta mobila in casuta noua.

Andra, ma tem ca Vladutzu o sa-ti scuipe Ca gluconic. Daca se va intampla asa si n-o sa-l convingi nicicum sa-l ia, poti incerca siropelul Cipcal, e natural, din scoici, si are gust placut...rau e ca-i cam vascos si eu il subtiez cu vit C cand ii dau lui Mathias. Nu-nteleg nici eu de ce sa-i dai copilului Ca daca fontanela e mica , iar doza de Vigantol mi se pare mare, din ce stiu eu doza uzuala e 2 pic/zi, eu ii voi da de sapt viitoare lui Mathias 3 pic/zi ca are fontanela larga, asta la indicatia medicului.

Poze Mathias

Mergi la inceput

Va invit sa vedeti Iasi by night!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Aoleoooo, ANDRA, nu da nimik copilului pana nu vb si cu dr. pediatru, ca eu stiam ca e chiar grav sa administrezi aiurea calciu si vigantol, parca PUFY, zicea, ca daca se inchide prea repede fontanela, nu mai are creierul loc sa se dezvolte. Oricum, Vladutzu a crescut fff bine, felicitari!!

Editez, pey, MARTHA, du-te repede si ia-ti baiatul, ca si lui, sigur ii e dor de mami.
MAMILILI, , mi-a placut faza cu prajitureste de nu se mai opreste, cat despre KATIA, , daca intelegi ce vreau sa spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

E nasol la gust Calciul asta gluconic? Oricum nu ma gandeam sa i-l dau daca pediatra nu a recomandat asa ceva. Dupa mine medicii de familie sunt buni mai ales sa dea trimiteri si sa trateze cel mult gripe. Imi pare rau sa-i bag pe toti in aceeasi oala dar din pacate multi dintre ei cam asa sunt: doctorita mea -pe care tocmai am lasat-o si m-am mutat la asta noua care ia si bebelusi' prima nu lua- a facut si ea gafe destule culminand cu recomandarea a 2 medicamente clar interzise in alaptat... toti iti recomanda sa dai formula imediat samd. Sunt necesari, dar nu trebuie sa te iei dupa ce zic ei

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

[green]E nasol la gust Calciul asta gluconic?

[b]Bleaaaaaaaaaaa!!!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Gripo, tare ma tem c-o sa incepeti cu-adevarat sa credeti ca-s vrajitoare!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili ce simpatice sunt pozele Iasi by night...si peste tot in prim plan e caruciorul lui Mathias. Parca e piticutzul din Amelie. Pe cand Mathias cu turnul Eiffel, Statue of Liberty si... Marele Zid Chinezesc in background? Cred ca destul de curand , dupa cum o cunoastem pe mamica lui!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

Lili ce simpatice sunt pozele Iasi by night...si peste tot in prim plan e caruciorul lui Mathias. Parca e piticutzul din Amelie. Pe cand Mathias cu turnul Eiffel, Statue of Liberty si... Marele Zid Chinezesc in background? Cred ca destul de curand , dupa cum o cunoastem pe mamica lui!

Korekt!

Poze Mathias

Mergi la inceput