Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Eloise, stai linistitaca nu i-ai facut nici un rau! eu am intrebat pediatra la ultimul vaccin de faza asta ca citisem aici ca unii doctori va recomanda sa nu dati mancare la bebe inainte si dupa vaccin, iar ea a ramas foarte mirata! a zis ca poate unii bebei in cel mai rau caz pot sa vomite apoi laptele, ca efect secundar in urma vaccinului! dar nu are niic o treaba mancarea cu vaccinul!
pupici lui vladutz sa treaca usor peste vaccin si mai ales sa nu faca febra!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Mii de multumiri fetelor care mi-au laudat odorul!!!!!
Cred ca laudele i s-au cam urcat la cap, de nu mai vrea sa manance decat cate 3, 4 minute...vrea sa fie fotomodel!!!!!!!
Va spuneam ca in ultima luna a luat doar 500 grame!!!

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Salutari si de la mine acum la al 3-lea msj

La Multi Ani MARIA CORNELIA si RARES NICOLAS! multa fericire, sanatate, crstere mare si mult noroc in viata!

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

lakioana si Patricia are perioade cand suge dora 4-5 minute;

oare ce o fi cu pufymic de nu ne da nici un semn de viata?
dar tu katia pe unde esti?

am vazut o multime de bebelusi frumosi: Ana si Maruca, Lucas, Deea (soricel), Rebecca, Teo zambind la bradulet, Vladut la intalnire cu prietenul lui, David cu mamica lui frumoasa, doamne ce frumosi sunt. toti puiutii.

`````````````````````
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sheryll

Cand ati inceput sa dati la bebei sucuri de fructe ? Eu am inceput la o luna si jumat. oare e cam devreme ?
Pe 27 dec. mergem si noi la vaccin , o sa faca temperatura dupa? sa stiu la ce sa ma astept .

Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca
Poze la o luna

eu zic ca-i e chiar foarte devreme la 1 luna jumate pentru diversificare. pentru copii alaptati exclusiv la san e bine sa inceapa pe la 5-6luni, iar pt cei care papa deja laptic praf se poate incepe mai devreme.

se poate sa nu faca febra, dar una dintre reactiile vaccinului e sa faca febra. probabil iti va spune medicul ce sa-i dai (eu i-am pus imediat ce am ajuns acasa un supozitor cu paracetamiol, iar seara 1/3 dintr-un supozitor de novocalmin si nu a fcaut febra deloc), iar pe picorus se pune compresa rece.

`````````````````````
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, multa sanatate si implinire!
Eu il am pe bebe la mama de cateva zile, deja am innebunit fara el, maine ma duc sa-l iau..nu credeam ca imi va fi asa greu fara el, imi lipseste enorm

Martha & Darius
ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Am vorbit azi cu Katia, pregateste o surpriza,dar o las pe ea sa spuna despre ce e vorba, ca nu se poate altfel.

da, da, si eu ma intrebam azi ce mai fac PUFY, RAXANAE si multe alte fete care scriau zilnic, dar probabil se trage de la sarbatori.

Lexi, n-am avut ce face si am citit si eu, mi s-a rupt sufletul, si-l mai chema si ca pe baiatul meu, of, Doamne, sufletelul mic si nevinovat!

ANDRA, si eu stiu ca nu e nicio problema daca ii dai sa manance, dar daca i-a fost asa foame, inseamna ca a trecut cu bine peste socul emotional de la intepatura, Vladutz mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by lakioana

CAT TIMP SUG BEBEII VOSTRI???????????????????

www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

6 minute, un singur san
cand suge mai mult regurgiteaza.

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

FLORINA...si cat a pus in ultima luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MARTHA, dar de ce nu mai ai puiul cu tine, si e la mama ta?

ANDRA, nu ne-ai spus si noua cate kg mai are Vladutz, si ce inaltime?

Mergi la inceput