Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

"La Multi Ani!" LEXI si tot ce-ti doresti alaturi de familia ta frumoasa asteptam poze cu tortul si cate o feliuta.
Sa traisca si Rares-Nicolas pt lunisoarele implinite
Multumim de aprecieri a vazut filmuletul si tatal lui de departe si e tare impresionat, abea asteapta sa ajunga acasa a zis ca acea zi o va decreta cea mai frumoasa zi din viata lui.Acum de sarbatori ii e si lui foarte greu si noua aici fara el.
Ileana am mai facut si ceva fripuri asa ca pot sa-mi permit sa incerc si o sarma....cu ajutorul retetarelor iar daca nu ies aduce mama de la ea..ori soacra...de impachetat sa stii ca am impachetat sarmale pe vas...am gatit noi o data mancare romaneasca si a trebuit...
Vazut poze Carmen...pupici la gogosica infuriata...frumos bra
dut.
Marina super fetitelel tale
Eloise bafta la vaccin si nu te speria ca nu e asa de rau(cel putin la noi a fost super bine)
va pupic

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by alessia80

LILI- Laptop la purtator

Me too!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Maria Cornelia, Rares Nicolas , sa cresteti mari, sanatosi, voiosi si cuminti!

cucuoancea, ca sa scrii colorat cu mozzila, intai te duci selectezi culoarea, o sa-ti apara de ex. [gri]...[/gri] si scrii cuvantul care il vrei colorat unde am pus eu punctele (intre cele 2 paranteze drepte), fara spatii intre cuvant si paranteze! eu asa fac si vad ca functioneaza! sper sa mearga si la tine!

vazut si eu poze cu bucuriile noastre! nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva!

va pup,

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am venit de la vaccin, copilul urla incontinuu de o ora ... ne-a zis sa nu ii dam de mancare 2h inainte si 2 dupa. Acum cred ca urla mai mult de foame ca la 10 a avut ultima masa. Eu cred ca ii dau sa pape

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

I-a dat si vaccin pe gurita? Mie dr mi-a zis ca la vaccinul de 1 an-1 an si ceva (antipolio oral) nu i se da sa manance cu 2 ore inainte si 2 dupa. Acum cat e sugar e imposibil sa nu manance 4 ore. Motivul acestei pauze de masa e ca anticorpii din laptele mamei inactiveaza vaccinul, asa ca poti sa-i faci biberon dak ai lapte praf.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by inni

Mai asteapta ca noi suntem chelioase rau . Acum imi aduc aminte de Patricia lu' Ramomar ...cu parul ei...

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

crezi tu ca mai avem par mult, am inceput sa chelim destul de tare, amandoua , dar pot concura si cheliute la Miss atat Ami, cat si Patri ca-s frumoase rau

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by floricel79

Sper sa rezolvam cat de repede si cu cercelusii dar mai cercetez unde as putea sa i le gauresc cu pistol; mi-e asa o mila de ea saraca... am si visat noaptea ca i le-a gaurit o prietena fara sa-mi zica dar numai o ureche facuse ca am aparut eu si am prins-o!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

la noi in Oradea se fac gauri cu pistol si la unele saloane de cosmetica, poate gasesti si in Cluj, sau la bijuterii cum ti-a zis si inni. La noi nu a fost cazul, eu i-am facut gaurile la maternitate in ziua cand ne-a lasat acasa.

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

nu Lili, i-a facut numai injectabil. Eu deja l-am pus la san si suge cu disperare, s-a calmat. A trecut doaar cam o ora si un pic de la vaccin. Daca a fost injectat sper ca nu a mai fost dezactivat de anticorpii din lapte. Ciudat e ca am intrebat-o pe tipa daca pot sa-i dau formula macar in cazul in care nu mai rezista de fomica, si a zis "Nu lapte, de nici un fel". Mi se pare fara sens si nu pricep de ce. Dak ar fi asa ar fi o regula generala inainte de vaccinare si toti medicii ar spune asa, pe cand celorlalte fete vad ca nu li s-a indicat sa nu hraneasca copilul inainte si dupa vaccin. Sper ca nu i-am facut rau ca l-am alaptat acum, dar nu mai putea micutul de plans, era rosu-albastru la fata

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

CAT TIMP SUG BEBEII VOSTRI???????????????????

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Eloise, noua nu ne-a interzis masa dupa vaccin. Nu prea are logica. Vaccinul a fost administrat intramuscular si n-are nici o legatura cu lapticul din stomacel. Pupacim Vladutzul mic.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput