Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Uitati-ne la serbare.....
poza1
poza2
poza3

si cat de bine comunica deja fetele mele....

poza4

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MARINA- ce scumpa e ANA! Si cum vorbesc amandoua... ce mai ...inca putin si se marita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!!

Nu ma certati, dar azi am lenevit cat am putut pentru ca se ingrosase gluma, de cateva zile aveam palma stanga amortita incontinuu, ei, ieri tot bratul mi-a amortit si asa a ramas, asa ca am ajuns la concluzia ca trebuie sa stau sa-mi revin, si se pare ca ma simt ma binisor.

In primul rand LA MULTI ANI MARIA-CORNELIA! SA FII SANATOASA, FRUMOASA, DESTEAPTA SI NOROCOASA! i-am urat ei prima, pentru ca are regim aparte, e nor-mea, si tre sa ma dau bine pe langa ea, poate ma baga si pe mine in seama la batranete.

LA MULTI ANI CU MULTE IMPLINIRI RARES-NICOLAS!

Eu nu pot deschide nicio poza din cele anuntate, zice ca nu gaseste serverul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gripo, si multumim pentru urari. Cand treceti pe la noi sa-mi cunosc si eu ginerele?

Marina, superba e poza cu cele 2 fete ale tale, e buna de trimis la revista, zau! Iar Ana la serbare arata ca o adevarata Craciunita!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Carmen, e adorabil somnorosul tau si f frumos bradul.

Eloise si Roxi, haiosi prichindeii.

Marina, dulce rau Ana. Si ii sta asa de bine in rochita rosie...

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna ziua la toata lumea !

Nu am mai reusit sa intru pe forum pentru ca am inceput serviciul de la 1 decembrie si mi-e foarte greu . Dimineata la 7 duc fata la mama ,o iau la 17 . Noaptea nu prea doarme iar eu sunt moarta de somn .
AM si eu cateva intrebari ....... cand ar trebui sa vina lacrimile ? incep sa ma ingrijorez nu are nici o picatura .
Cand ati inceput sa dati la bebei sucuri de fructe ? Eu am inceput la o luna si jumat. oare e cam devreme ?
Pe 27 dec. mergem si noi la vaccin , o sa faca temperatura dupa? sa stiu la ce sa ma astept .

Sheryll mamica de Bianca (25.10.2006)

Poze Bianca
Poze la o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LEXI, daca as putea as veni eu, dar cum depind numai de sot...dar lasa ca se maresc ei astia micii, si s-o face si cald afara si o sa ne intalnim noi!

CARMEN, pozele de la tine am reusit sa le vad, adik am vazut ingerasul dolofan si frumos foc.

ANDRA, iti urez succes azi la vaccin, pentru ca intr-adevar, noi suferim mai mult ca ei, si ce e mai imporatnt, sa dea Domnul sa nu faca temperatura sau mai stiu eu ce, dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Doamne ce de vesti triste in ultimul timp. In loc sa ma bucur pe deplin de ziua Mariei, plang gandindu-ma la alti parinti care in aceasta zi isi plang copilasul (ma refer la un subiect de la Discutii Generale) Acum cateva zile in urma a mai fost o veste trista pe forum, o fetita, tot Maria si nascuta tot intr-o zi de 20!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ziua buna!

Eloise, cred ca te-ai intors deja de la vaccin. Sper ca Vladutz n-a suferit prea mult si ca n-o sa apara problemute. Ce faine-s pozele cu voi si baietii! Motanski al meu n-a bagat niciodata bradul in seama, sa ne spui cum reactioneaza Rufus.

Alessia, eu vin la SV maine sau vineri. Iti iei laptopu' la tine sau comunicam prin tel?

Am vazut toate pozele anuntate: Ana e dulcica foc, Teo e scumpel tare cu pulpitzele lui, iar soricelul Putzurucai e domnisoara mare!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

LILI- Laptop la purtator

Mergi la inceput