Bucurii de sept - oct 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 13
inni spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Ca tot vorbeati despre globuri, sa va povestesc ceva: in 1981 cand m-am nascut
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ...m-ai facut sa ma simt babosnitza . Eu m-am nascut in '75.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
putzuruca spune:
Multumim fetelor pentru felicitari si pentru aprecieri.
Noi n-am luat inca bradutul, va fi unul natural si micut si grasut. Joi sau vineri il luam si de abia astept sa-l impodobim, mai ales ca anul asta il facem pentru copilul nostru mult dorit, DEEA.
Sunt fericita ca DEEA a renuntat la o masa de noapte si ca acum doarme pana la 7 dimineata. Ma chiaunise de tot trezitul la ora 4-5.
Aseara am cantarit-o si raportam 5.650gr. avand in vedere ca la nastere a avut 2.800gr.
Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
eloise spune:
Andreea, pe-al sotului. Amandoua numele de familie nu sunau nici la noi prea bine, plus, copilul are si 2 prenume...
Ce ma framanta pe mine insa este de ce mereu, in acte, certificat de nastere, carte de identitate etc, e trecut intai tatal apoi mama??? Ce, tatal l-a nascut?
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
eloise spune:
quote:
Originally posted by inniquote:
Originally posted by MamiLili
Ca tot vorbeati despre globuri, sa va povestesc ceva: in 1981 cand m-am nascut
Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey ...m-ai facut sa ma simt babosnitza . Eu m-am nascut in '75.
Egzakt! Ce data de nastere incredibila! Eu '76
puiul meu creste...
pozele noastre
eleņia spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Vine Luk si zice: "Mamai, daca poti tu, te rog sa-mi cauti si mie copitzele. Si mingea." Mi-am sots creierii, l-am intrebat ce naiba-s alea si el o tinea pe-a lui: "copitzeleeeee". Sunt POPICE.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
tare ma binedispus luk al tau e un super dragut
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
eleņia spune:
ramo super numai ca la al meu nu prea se potrivesc fazele cu pantofii ca areeeee,cu cumparaturile ca sta mai mult ca mine si cukg in plus ca isi face mai mari probleme decat mine
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
inni spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Are 6 kile 300 si vreo 64-65 cm, n-am retinut exact.
Noi nu mai vorbim cu voi .Auzi..6 kile 300...
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
mexxa spune:
quote:
Originally posted by eloise
, pe-al sotului. Amandoua numele de familie nu sunau nici la noi prea bine, plus, copilul are si 2 prenume...
Ce ma framanta pe mine insa este de ce mereu, in acte, certificat de nastere, carte de identitate etc, e trecut intai tatal apoi mama??? Ce, tatal l-a nascut?
puiul meu creste...
pozele noastre
Da da da..si pe mine la fel....nu e drept.
Dar mi-a placut la starea civila cand am fost sa scoatem certificatu de nastere...sa dus sotu primu si nu a rezolvat nimic ca avea nevoie sa fiu de fata sa dau semnatura ca sunt de acord sa poarte numele lui
A fost tare faza....
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
eloise spune:
Da da, Andreea, si la noi la fel, asa e legea, trebuie sa isi dea ambii parinti acordul in privinta numelui copilului daca numele lor de fam nu coincid. Si daca nu se pun de acord, unu vrea Popescu, celalalt Ionescu, cazul e adus in fata autoritatii tutelare si ei decid (probabil de obicei concluzioneaza: "Se va numi Popescu-Ionescu")
puiul meu creste...
pozele noastre
gripo spune:
ILEANA,
INNI, AMI cate kg are?
Pai din cate spuneti voi, nici fi-miu nu e ultimul slabanog, si eu care tot stateam cu parere de rau ca al meu e cel mai slabut.
Stati sa vedeti ce e la mine in casa, ca sotul meu e plecat pentru 3 zile in timisoara, iar eu nu fac NIMIK, zac intr-o nesimtire crasa, cu muuuulte vase nespalate si altele, dar m-apuc eu de ele