Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Salutare!

LA MULTI ANI VICTOR si DEEA!!!

Foarte dragalasa Deea printre jucarii!

Nicol trimiti bancuri codate, 'ai?

Ramo la primul punct sunt si eu fericita ca un barbat; mi-am pastrat numele de familie!

Eu am racit bocna...imi curge nasul garla, stranut, si tusea a revenit. Oare mai pot vaccina copilul maine? El nu da semne de raceala, doar stranuta, dar rar, ca de obicei. Exista riscul sa fi luat microbii de la mine si sa fie in stadiul de incubatie si vaccinul de maine sa pice rau? Oricum am inteles ca il va consulta inainte, ii va lua temperatura...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by eloise

Salutare!

LA MULTI ANI VICTOR si DEEA!!!

Foarte dragalasa Deea printre jucarii!

Nicol trimiti bancuri codate, 'ai?

Ramo la primul punct sunt si eu fericita ca un barbat; mi-am pastrat numele de familie!

Eu am racit bocna...imi curge nasul garla, stranut, si tusea a revenit. Oare mai pot vaccina copilul maine? El nu da semne de raceala, doar stranuta, dar rar, ca de obicei. Exista riscul sa fi luat microbii de la mine si sa fie in stadiul de incubatie si vaccinul de maine sa pice rau? Oricum am inteles ca il va consulta inainte, ii va lua temperatura...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

DA da si eu mi-am pastrat numele...hihi putem si si noi fericite..
Chiar vroiam sa te intreb,,,voi care nume de familie l-ati pus la copil...al tau,al sotului sau ambele?
Eu am optat numai pt numele lui...suna caraghis ambele nume.

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Noi am fost la vaccin, a urlat nitzel, acu doarme in carutz afara. Are 6 kile 300 si vreo 64-65 cm, n-am retinut exact. Astept febra si nervisorii aferenti vaccinului.
Si am o durere de cap de nu vad literele pe tastatura.

Asa mi s-a facut o pofta sa impodobesc bradul.... Da' cica sa am rabdare pana in ajun, sa pastram traditia.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

alessia nici la al meu sot nu i se potriveste cea cu pantofii ca tot multe are si nici aceea cu rosu, batutul si jenatul lor, ca de obicei are probleme cand sunt noi si mai sunt acolo cateva care nu i se potrivesc...

eloise multa sanatate! Daca Vladut nu are nici o simptoma de raceala cred ca poti sa-i faci vaccinul, dar oricum inainte de vaccin il va consulta medicul.
Ce misto ca tu ti-ai pastrat numele. Si eu as fi vrut ca era mult mai frumos decat cel al sotului, dar orgoliul de barbat a fost mare asa ca ma renuntat destul de usor

mai fetelor am atat treaba si nu prea am chef de nimic. De azi dimi abia daca am calcat 3 camasi si am facut un pic de curatenie.
Ce o fi cu lenea asta pe capul meu?

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Noi am fost la vaccin, a urlat nitzel, acu doarme in carutz afara. Are 6 kile 300 si vreo 64-65 cm, n-am retinut exact. Astept febra si nervisorii aferenti vaccinului.
Si am o durere de cap de nu vad literele pe tastatura.

Asa mi s-a facut o pofta sa impodobesc bradul.... Da' cica sa am rabdare pana in ajun, sa pastram traditia.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Bravo Ilinca ! e marisoara bine, iar febra nu o astepta ca poate nu vine.

deci nu sunt singura cu durere de cap . Eu am zis ca de la vremea asta naspa se trage, dar cred ca (virgula) capul meu e defect

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vine Luk si zice: "Mamai, daca poti tu, te rog sa-mi cauti si mie copitzele. Si mingea." Mi-am sots creierii, l-am intrebat ce naiba-s alea si el o tinea pe-a lui: "copitzeleeeee". Sunt POPICE.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Vine Luk si zice: "Mamai, daca poti tu, te rog sa-mi cauti si mie copitzele. Si mingea." Mi-am sots creierii, l-am intrebat ce naiba-s alea si el o tinea pe-a lui: "copitzeleeeee". Sunt POPICE.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Noi avem ...

Mergi la inceput

si eu am o durere de cap groaznica...nu am reusit sa fac nimic in casa..asa de tare ma doare..

edit: si nici cheful nu ma trage sa ma apuc de treaba

Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ileana, ce bine ca ati scapat de vaccin, urmeaza sa-l facem si noi tu de care i-ai luat?? Eu am luat Infanrix IPV HIB, oare e bun?
Ramomar, tot ai facut ceva eu in unele zile nu reusesc sa fac absolut nimic, de multe ori nici sa gatesc nu mai am chef

Martha & Darius
ma fac din ce in ce mai mare

Mergi la inceput