Bucurii de sept - oct 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iancuta spune:

Salutare gagici si mamici!!

N-am mai intrat demult pe forum ca am avut ceva ocupatie pe-acasa cu sarbatorile si inca n-am terminat. O sa citesc din urma.
Intrati pe link-ul de mai jos. O sa va distrati bine. Ganditi-va cand bebelusii astia plang toti deodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

si noi doar numele lu tati ca era urat cu amandoua mai ales ca are 2 prenume mai nostim e ca tati zice c e numa alui ca doar poarta numele lui da uita ca eu is mamasa
lasa inni nu fi supi ca noi avem 5.560 si vreo 60 de cm s suntem bine mersi da o sa ajungem s noi mai maricei uite de la noi ca sa nu mai fii supielena si pui mic darius
mai nus ce are bb al meu doarme de la 9.30 si e 12.15 s el tot doooorme si tot dooorme
ma duc sa fac repede ceva de papa ca se trezeste s nu mai facem nimik
numa ne jucam,vb si papam

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Care link ?

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iancuta spune:

[quote]Originally posted by iancuta

N-am mai intrat demult pe forum ca am avut ceva ocupatie pe-acasa cu sarbatorile si inca n-am terminat. O sa citesc din urma.
Intrati pe link-ul de mai jos. O sa va distrati bine. Ganditi-va cand bebelusii astia plang toti deodata

Credeti ca am uitat sa trec link-ul?????

Asta e : http://www.video-bebe.com/rires.htm

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iancuta

Iancuta Mami de Tudor (15.09.2006)
Minunea mea in albastru
Suntem la venerabila varsta de....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1aee04554522cc1732f7a4&skin_id=3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletzul nostru

Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.

care link ianicuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna fetelor!
Beatrice,Victoria,Adriana si mamica lor Iulia va ureaza sarbatori fericite.Azi am vorbit cu Iulia;fetele sunt bine,au inceput sa ia in greutate (cea mai mica are 2700g si cea mare are peste 3000g),deja o cutie de lapte le ajunge doar 3 zile si pentru ca papa mult si pampersii au inceput sa dispare rapid (un bax la 2-3 zile).Va multumeste tuturor pt. ajutorul dat si in curand o sa-mi trimita noi pozici cu printesele.Se descurca ft. greu pt. ca e singura cu 3 bebici pt. ca mama ei a reinceput serviciul.
Tre' sa fug ca-mi urla odorul;revin dupa ce reusesc sa-l adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

iancuta super tare , am ras si eu de rasul lor, dar ce jale trebuie sa fie cand plang toti deodata

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pai daca io nu stiu bancuri sa va binedispun, va povestesc d-ale lui Luk...

Inni, iarta-ne, nu mai zicem de greutati. Si comparand cu luna trecuta a luat putin in greutate, doar 300 gr in 2 sapt.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Cri si noi le dorim celor 3 ingerasi si familiei Sarbatori Fericite, creste mare si multa sanatate!

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

ileana tu pui sare pe rana din cate vad
gata acu chiar ma duc sa fac de papa
revin

Mergi la inceput