Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Liuda nu ma sperie faptul ca bebe o sa fie de 4 kg caci si noi parintii suntem destul de inalti,m-au speriat vorbele doctorului"la bebei mari hemoragiile sunt fff des intalnite iar cateodata se soldeaza cu decesul!".zii si tu daca asta e profesionalism? .ma duc fericita ca-mi vad bebelul la ecografie si ma intorc plangand.de vorbit in japoneza vorbim caci sunt cam grei de cap ca sa mai stie vreo alta limba(am intalnit fff putini care stiu sa vb engleza).nu stiu eu limbaje de specialitate dar cu medicina e usor caci denumirile provin din latina si le mai inteleg.

tu tot cu cezariana nasti pana la urma?

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Uau Anis,

serios? chiar imi placeau combinatiile celea de culori..nu gasesc pozele de care ziceai, poate mi le dai tu pe mess(linkurile), fie si off sa le pot vedea.

Alinuk 32+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Eli uite ca si al meu la 33 sapt avea 2600 si acum la 35 a sarit la 3360g(sa stii ca nici nu mananc cine stie ce pt ca am arsuri fff mari).in ultimile saptamani iau mult in greutate dar asta depinde de fiecare bebel in parte,cica pot sa ia in greutate de la 25g-70g zilnic.

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bits lasa ma ca eu zic ca dr. ala e mai speriat ca tine ca el nu vede des asa copii mari, insa si tu esti mai maricica decat japonezele pe care el e deprins sa le pajbaie... asa ca poate are hemoragii o japoneza cu copil de 4 kile, dar nu o fata ca tine... mai da cu japoneza... ce sa zic... nu stiu cum dracu te descurci ca e o limba intortochiata de doamne iarta-ma.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 saptamani fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Bits, intrebi unde se mai vede nebun d-asta ca dr tau? Iti spun eu, la al meu. Nu a fost data sa nu il intalnesc sa nu imi zica si mie acelasi lucru referitor la sarcina in general. Chiar la prima intrevedere mi-a spus ca asa cum apare viata in mod inexplicabil, tot asa poate surveni si moartea si noi nu avem ce face. Va dati seama ca m-am simtit tare bine. Eu interpretez ca sunt egoisti si vor sa se puna la super-adapost, in fond cu totii suntem constienti ca in fiecare moment cand iesim pe usa exista 0,.... sanse sa nu ne mai intoarcem. Si ce facem, nu mai iesim? Scuza-ma, dar medicul ala al tau ... cam boutz. Ca sa fiu dragutza.
Fii optimista ca nu te lasa Dumnezeu. Nasa mea a nascut un bebe de 4,500kile si a fost super ok. Prin cezariana.

Eu ar trebui sa ma duc sa fac dush dar ma simt pur si simplu ca scoasa din priza. Offf ... Si sa nu va mai zic ca nu am rezolvat pb epilatului ... si a pedichiurii ... De maine tre sa ma gandesc serios si sa rezolv. Chestia e ca a inceput sa ma doara rau de tot pe picioare ... unde nu aveam pb deloc. Si imi e si mai greu cu ocazia asta. Ce probleme am si eu ...

Hai va pup,
Cata 37+

Mergi la inceput

bits - eu ceza!!! sant capricoarna incapatinata... nu cedez cu una cu alta... asa ca ceza frate!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

eu azi neavand de treaba am stat sa calculez cat mananc si... concluzia ... eu sant subnutrita!

deci uitati-va la meniul unei femei care maine - poimane naste...
-1- dimineata o cana de lapte cu pastile, adica fier, odata la 4 zile elevit si apoi o cana cu apa in care dizolv o pastila de calciu... deci o gramada mancare dimineata
-2- toata ziua la birou mananc fructe pe care le car dupa mine, mandarine, clementine, struguri, mere si poate iaurt din ala mare (250 gr).
-3- seara mancare gatita dar la care s-a redus cantitatea. Eri am mancat o jumatate dintr-o pulpa la gratar cu cateva linguri cu orez cu legume, dupa care pana noaptea iar fructe, iaurt mic, seminte, prostii din astea.

azi de exemplu cafea cu pastilute,iaurt mic,
pana acum la 5 seara am mancat clementine, mere, mandarine, struguri, adica am ciupit din toate cate putin.. Pentru diseara inca nu am facut nimic dar eu zic ca un gratar cu niste legume tot o sa avem dar depinde cat manac eu din ele...

deci abia acum imi dau seama ca e cam putintel pentru o balena ce sant, mai ales ca nu o am cu dulciurile, cipsurile si alte chestii de implutura, insa mai bag nasul in seminte... mai eu nu ma plang... bine ca nu lupt cu foame de lup ca aia e mai nasoala, insa din ce doamne m-am facut cat casa poporului?

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk uita-te aici http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762313252904
Asa arata...o sa o scot din dulap sa fac cateva poze sa vezi ce a ajuns...asta dupa prima spalare..
Din nefericire in poze nu se vede cum pe alb sunt pete portocalii sau verzi..

AniS 35+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

bits eu zic ca si fetele... ce te superi de la un juma de om cum sunt japonezi? normal ca fac juma de copil . hai ca o sa fie bine!
despre saltelutza, cat de tare tre sa fie??? ca si aia de tip sandiwich e destul de tare...
LEVI bravo pt beblusi! sa stea cuminti acolo!
Anis ma bucur ca seti mai bine. tine-o tot asa!
Flavia am vazut pozele cu bblinele. sunt incredibile! sa va traiasca. merci Liuda ca ne tii la curent cu starea fetelor.
noi am fost la Auchan azi si am mai cumparat: caditza pt bb (clasica, fara fasoane ), vreo 3 biberoane cu tetine de la nuk, o paturica, 2 prosopele, carusel de la "primii pasi" (210 mii, e f ieftin fata de ce am vazut si e din plastic asa cum vroiam. il pot curata, dezinfecta mai bine decat pe cele din plush...parerea mea!).
de la sectia de mobilier din magazin am gasit o masa pliabila pe care o voi folosi sa pun caditza pe ea cand facem baitza dar si pt infasat. mi se pare super practica si nu a fost decat 700 mii lei.

aaa, fix de azi in 2 luni avem termen de nascare. poate pare mult dar mie mi se pare ca mai e asa putin...

edit anis suuuuper camera! de unde ai luat mocheta?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Octavia in Finlanda te tin in spital minimum 4 zile dupa o cezariana.Depinde de cit de bine ti se vindeca operatia si in ce situatie este copilul.
Nu mai tin bine minte unde citisem ca asiaticele au mai multe probleme la nastere.Cind cautam informatii despre placenta mea joasa am dat de niste articole in care se scria ca placenta joasa e mai intilnita la asiatice.

Pe Joel l-am nascut la 3630g si ai dreptate, moasa finlandeza mi-a spus ca urmatorii copii vor fi din ce in ce mai mari pentru ca uterul este mai larg si nu isi va reveni niciodata la dimensiunile initiale dupa o nastere.

Ce lipsa de bun simt a avut doctorul japonez sa te sperie in asemenea mod!Daca mai scoate vreo perluta sa-i transmiti ca in Europa copii sint mai mari la nastere si ca te miri de ce nu cunoaste acest lucru.

Sabina 33+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput