Mamici de ianuarie-februarie 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

neata,
ca sa vedeti cand m-am trezit eu..
m-am culcat dimineata,si la 8 si ceva tata vedea un meci,si al meu s-a trezit si el sa il vada,si i-am zis sa nu imi faca galagie,a zis ca nu,dar s-a pus tata pe vorbaaaaa,si are un claxooon !!(v-am zis ca e la mine 2-3 luni).la al doilea meci s-au gandit sa plece de-acasa,si asa am adormit si eu iar...Vreau sa zic ca tv-ul il daudsera pe mute,aproape,adica nu ala m-a deranjat,dar tata NU TACE!
SA MA TIN BINE CAND VA VENI COPILUL SI VOI VREA SA DORM ZIUA.

CATA,dar ai reusit sa intri pe acolo pe yahoo?
la celelalte le vezi pozele,prin contul ala?sau le vezi doar prin linkul de la prima pagina?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce faceti burtici?

Eu aseara am luat ultima pastila de antibiotic.Dar si ieri si azi nu am m-ai avut dureri de alea ca si cand mi-ar veni rusi, decat foarte vagi.Sper sa ma tina tot asa.
Mie mi-a iesit stafilococul auriu nu ala streptococul de grup B.Stie careva cum e cu stafilococul asta auriu?
Am fost aseara la conce+rtul lui Banica...super de super..si Iarinei i-a placut...a dat din picioruse tot timpul

Acum m-a apucat curatenia asa usurel...e treaba aia cu cuibul clar.

Mai e vreuna dintre voi care nu si-a facut bagajul de spital??Ca eu inca n-am apucat...

AniS 35+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Octavia aici in Finlanda majoritatea mamicilor au copii foarte maricei, in medie de 3,8 - 3,9 kg la nastere si destul de multi cu aceste dimensiuni se nasc chiar natural dupa cezariana.

Marianei din Suedia i-am scris ca prietenei mele finlandeze i s-a apreciat gresit marimea copilului si au lasat-o sa nasca natural dupa 2 ani de la cezariana un copil care parea in jur de 4 kg.In loc de 4 a avut 5,1 kg! Mare noroc a avut ca l-a putut naste si nu a patit nimic.

Uterul nu se mai contracta foarte bine daca ai multe nasteri sau macrosomie dar la cezariana intotdeauna se pun substante care sa ajute uterul sa se contracte mai eficient.Pericolul de hemoragie e mai mare la operatie insa se incearca embolizare si doar in ultima instanta extirparea uterului.

Vazusem undeva ca japonezii considera copilul mare daca depaseste 3,2 kg.Poate ca femeile acolo au alta constitutie si ei n-au auzit cit de mari se nasc bebelusii in Finlanda si in tarile nordice?

Sa nu te ingrijorezi ca nu iti garanteaza nimic, in Finlanda spun la fel doctorii.

Sabina 33+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Buna duminica balenutze la apogeu (cu voia dvs!),

Iata ca de maine incepe la noi sezonul "stelutzelor". ...
Emotii amestecate cu nerabdare, iubire, miros de cozonaci si de portocale... luminitze in brazii de Craciun.....

Ne rugam la Doamne Doamne sa ne dea puterea de a depasi cu bine momentul. Poate reusim ca macar atunci cand una dintre noi are programata cezariana, sau cand ne anunta careva ca pleaca la spital, sa zicem o rugaciune cat de mica pentru ea si bebel.
Romaria, luni dupaamiaza un gand pozitiv si o mica rugaciune vei avea din partea mea. Sa fii o mamica curajoasa! Stiu ca poti!

Flavia - primele stelutze sunt fermecatoare - mai ales cand casca ele de zor acolo...

Ylilimic - cata culoare si bucurie poate aduce inocenta unui pui mic de om...genial Matei al tau ...

Levi, din pacate nu am pus si mess voastre pt ca nu am stiut de existenta lor pe mailul nostru comun a fost un document deschis pt toata lumea (daca intrebati va dadeam parola pt a adauga si mesajele voastre).

Liuda - uneori stau si ma intreb daca nu o sa ajung sa-mi pun problema care forma e corecta "albume" sau "albumuri".... ca tine cu garajurile....sau garajele

Aventura felicitari pt achizitii. Pe cei de la Baby Comfort i-am vazut si eu la Kidexpo si mi-au placut, vreau sa-mi comand de la ei astea:
www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=292" target="_blank">lenjerie vesela
www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=323" target="_blank">sac de dormit

fata m-ai lasat cu ochii in soare cu camasutza aia.... rushine la nas

Marina - ce mai faci, net ul cela tot in pauza este? Mai da un semn..

Adinush - fata neaparat sa ne spui cand te internezi, ca io si Aventura vrem sa te vizionam la locul faptei...si pe tine si pe bb si pe locul...

In alta ordine de idei am intrat intr-un soi de criza. As merge si as face lucruri diverse, de parca ar fi intrat zilele in sac. Am constatat ca la: restaurante fara fum, party uri si la piese de teatru am cea mai mare atractie...
Totul a culminat azi cu o conferinta a lui HR Patapievici sustinuta la TNB. Dashtept tare omu asta...pana acum habar n-aveam ca a terminat fizica, A sustinut o conferinta pe tema "Sanse irosite in istorie"... de'a dreptul fascinant - va dati seama daca timp de doua ore juma nu m-am clintit de pe scaun nici macar pt necesitatile apasatoare - se poate ca si bebe era mic intr-un coltz acolo si-si punea intrebari existentiale. Iar io acum, ca sa diger cat de cat discutziunea caut tot felul... prin dictionare si alte enciclopedii

si dupa masa mergem la resto (idee celor care nu stiu ce sa faca azi). Recomand tuturor un loc retras, de bun simt unde se papa bine si unde e o atmosfera faina (si muzica e de calitate: Gino's - Cotroceni, langa intrarea in Glendale Studio

Alinuk 32+ Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

offf Sabina merci mult pt randurile scrise ,chiar mi-au mai dat curaj.am si eu o prietena englezoaica care a nascut la ea in tara si au lasat-o sa nasca un bebe de 4,5 kg natural dar pana la urma a ajuns la cezariana si uite ca nu a avut nimic.oricum ar fi nasterea naturala sau cu cezariana nimic nu e sigur 100% dar felul in care mi-a spus-o m-a iritat cel mai mult. Ken a avut 3780g (al 2-lea copil se pare ca in marea majoritate a cazurilor e mai mare ca primul) iar atunci mi s-a spus ca am pierdut sange cat la o nastere normala ,adica 600ml,iar daca uterul atunci a putut face fatza situatiei de ce nu ar putea sa fie bine la 500g in plus?

si ai dreptate:in general japonezele nasc copii cam in jur de 2600-2900g.se infometeaza tocmai pt a fi micuti.zic ca e mai bine sa fie mic la nastere ca iese mai usor.ca urmare ii infunda apoi de la 2 luni cu sucuri si cand mergi la controlul de 4 luni si vezi cat sunt de grasuni nu-ti vine sa crezi.

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

da cica dupa 4 kg e mai greu de calculat greutatea caci bebe nu mai are loc si pot fi fff multe erori.la spitalul unde nasc eu cel mai mare bebe care s-a nascut pana acum a avut 4100g.cred ca le rastorn recordul

Mariana pe unde esti?s-a hotarat caum nasti pana la urma?

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Alinuk , un sfat nu luat lenjeria aia.Am luat-o eu am 2 ani.E de proasta calitate si ies culorile la spalat..eu m-am chinuit de mi-a venit acru, sa scot portocaliul de pe alb si tot asa.Uita-te la mine sub semnatura la Ingrid si o sa le vezi.Sa iei de la babycomfort doar lenjeriile din import, alea poloneze, cele romanesti sunt bye cu culorile,respectiv cu imprimarea.AAA si materialul arata ca itamina..daca mai isi aduce aminte csreva..

AniS 35+ Iarina-Elisa
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Sabina spune-mi si mie de curiozitate care este perioada spitalizarii in cazul unei cezariene in Finlanda?aici ma tin 11 zile ceea ce mi se pare enorm de mult.

35,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor vad ca dormiti...
Alinuk la sarcina asta, zi mersi si de atat ce de la o vreme eu le ziceam "grajduri" - cadeau ai mei... chiar ma mir de mine cat de uituca sant... doamne sa vedeti cate liste am in buzunare... niciodata nu am facut liste, planuri, acum sant moarta fara ca uit...
mai Bits iti dai seama ca cred ca japonezii aia la cat de mici si prapaditi sant si copii lor la fel se nasc cat mata, nici ecograful nu e facut sa vada ce e mai mult de 3 kile jumate... pentru ei copilul tau este ceva monstruos... ii si sperie, dar nu inteleg de ce te sperii tu, nu e clar - esti din alta tara aici noi facem copchiloi de 3 kile - 4 kile, pentru ei e ceva de speriat... asa ca nu ii baga in seama.... Ma da tu in ce limba te intelegi cu ei? ca daca imi zici ca stii japoneza...
oare sa ies azi sa mananc in oras? dar tot imi este lene...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 saptamani fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Ce faceti, fetelor?
maaama, dar mi-ati dat de lucru, nu gluma, ca citesc la pagini din urma de dimineata si nu mai reuseam sa mai si scriu...
Cand vad ca deja au inceput fetele....brrrr..am niste emotiii!!!
ROMARIA, maine o sa ma gandesc la tine , sa nasti usor si intalnirea cu bebe sa fie...cel mai frumos lucru pe care sa o sa-ti-l amintesti !!ce bine de tine, maine il ai pe bebe in brate!!
Ce dulcele sunt gargaritele Flaviei, m-au topit!sa fie sanatoase, sa se se intoarca acasa cu mami a lor.
Liuda, fata si eu am hemoroizi, ii atac cu unguent Proctolog si cand ma dor pun si supozitor, tot Proctolog,asta e, ce sa facem , din cauza ca apasa sarcina pe vena cava si nu mai circula cum trebuie sangele acolo si d-nii hemoroizi ies...ne trece dupa ce nastem, mai e un pic.
In sfarsit m-am linistit si eu, ca taree eram...nu stiu , nu imi gaseam locul..Am facut curatenie in toata casa, am cumparat covoarele, perdele, draperii, inclusiv la camera lui bebe, m-am tinut de al meu si a terminat si glafurile la geamuri si balconul de izolat, azi am primit si patutul si maine il pun, cu lenjerie, frumos.Am terminat lista de spital, lista lui bebe, tot.
Sterilizator eu am gasit la BEBECOMFORT, electric, prt 8 biberoane, intra orice fel de bibe, am facut eu proba, plus accesorii.
Joi am fost la doctor, bebe are la 33 de sapt 2,450 kg si 45 cm, placenta e bine, colul cum trebuie, dar evident ca iar m-a luat cu scandalul dr, ca am pus pe mine, ma intreba daca pana nasc fac 35 de kg.Ei, nu m-am mai stresat.Dar ma intreb, cam cat mai ia bebe pana la nastere, oare sa depasim 4 kg?ma tot gandesc...
Patutul meu are baldachin, merge baldachin la baiat?sau e de fetita?voi ce spuneti?
va pup, ma pregatesc sa merg la concert la Banica Jr, abia astept.
sa fiti cuminti.

ELI si o burtica de 33s +3 zile

Mergi la inceput