LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 14

Bic spune:
Ina, of, of, of, draga mea, sint alaturi de tine!
E tare, tare trist.
Sa ai taria sa treci peste repede. Prezenta lui Rachel te va ajuta mult. Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

mandyksch spune:
Ina, imi pare foarte-foarte rau. Nu cred ca exista cuvinte pe care le pot folosi eu acum. Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste asta.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)

felicia74 spune:
Of, Doamne, ce veste trista! Ina, imi pare atat de rau...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

felicia74 spune:
BB_alinus of, si voi sunteti raciti? Ia sa va faceti bine repejor, ca vine mosul acum si nu poate fi primit asa
Asa patesc si eu la cumparaturi, ptr mine nu iau nimic, doar chiti iese in castig
Noi avem ghetute neimblanite, dar poarta o salopeta de fas. Nu mi se pare ca i-a fost frig, dar e adevarat ca nu prea sta in carut, mai mult umbla...
Madau hai, mai, ai pus si tigari pe tava? Super poze, mi-a placut mult Miruna in rochita maro, precum si Karina. Numai fete frumoase pe acolo prin cartier.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

ioana_77 spune:
Ina, imi pare nespuuuuuuuuus de rau, nu-mi vine sa cred!.
Ioana si Maria (29.11.2005)
Poze 12 luni
poze
Poze 1 an

Morgano spune:
Anutzache cea cuminte
Cred ca-mi face azi un dinte!
M-a terminat azi-noapte, s-a trezit plangand la 23.30 si nu mai dadea Domnul sa adoarma la loc. Eu eram nedormita de la 4 dimineata, era si ea obosita insa fte agitata. Tati se culcase dincolo ca a plecat in Ge la prima ora, asa ca am stat amandoua pana la 2 si ceva. Ba la mine in pat, ba ea in tarc in picioare in saculet si povestind.... pur si simplu nu isi gasea locul si nu putea adormi, fara sa faca scandal. Mai facea cate un partz, motiv de maxima distractie pt ca se uita la mine si facea patzzzzzzz din gurita si ma umfla rasul... si iar ii sarea somnul, am ajuns sa rad pe sub plapuma sa nu ma vada.
Am citit amandoua fiecare din cartea ei, eu am atipit la un mom. dat ea s-a plictisit si a inceput sa chiraie, a adormit dar a mai suspinat in somn de vreo 2 ori... rezultat: ea s-a trezit relativ bine-dispusa desi obosita, eu sunt la birou imi vine sa ma intind pe mocheta, sunt si stresata cu drumul asta lung al lui tati pana in Ge si back acasa in nici 3 zile... of
Inuta, ma gandesc la tine de cand am citit aseara, spun si eu ca Simina, poate va fi totusi bine, nu dispera
Alinush, cizmulitele sunt fte frumoase si calduroase, si da, normal ca are si pantaloni peste ciorapei . Nu e infofolita exagerat, detest s-o vad transpirata pe sub o tona de haine, insa mi se pare normal sa poarte dres sub pantaloni la sub 10 grade. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

lavi02 spune:
Of Ina draga ce veste! Am ramas inmarmurita citind, nu-mi venea sa cred!!! Acum cand hopul parea trecut!
O imbratisare virtuala si multi pupici de la noi.

tania-z spune:
INA
nu sunt cuvinte pentru a mai spune ceva!
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura