LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 13

Morgano spune:
Alinush - Cizmulite din piele cu blanita naturala, si dresuri din bbc flausate sau cum naiba se spune, mai grosuti si pe interior ca prosopul. Roxana - Elefantelul sta ascuns impreuna cu restul cadourilor de Craciun, astept cu nerabdare s-o vad calare (si cand ma gandesc ca si ginerica a primit unul la fel....)

Noki_Lara spune:
Madau- superbe poze, superba pitica!Superba si pitica lui Ank, Karina. Pacat ca nu mai intra pe la noi.
Alinush- de intrebare si indemnul de a mai intra! Io o incalt acuma cu cizmulitze dar nu sunt ff groase pe dianauntru. Sau ghetute ceva mai grosute dar nu chiar imblanite.
Dar planuiesc sa-i cumpar inca ceva din Austria, in ianuarie. Pana tuncea ma zis ca nu mai cheltuies nici un ban cu ea, ca nu are rost. O sa-i iau de toate de acolo.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

bb_alinus spune:
Ripley si eu caut cizmulitze cu blanita dar -iti vine sa crezi- nu gasesc. Acelasi raspuns peste tot, cizmulite exista doar de la nr 21 in sus ori noi suntem abia la 20 ( adica 19 dar se recomanda o masura mai mare), si deci i-am luat niste ghetute din piele de care nu prea sunt multumita ca nu tin cald oricate sosete i-as da. Dar tu in afara de dresuri nu ii mai dai nimic? Adica pantaloni nu?
Pup Anutache cel cuminte.
Noki deci care va sa zica va duceti la Austria voi!Bravo, o luati si pe Sararici?
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Azi am ramas fara net si abia acum pe seara mi-a dat drumul asa ca....
Stefan a mai facut cativa pasi azi singurel...deci suntem pe drumul cel bun!!!
Catutza... iti tin pumnii si peste 2 sapt sa ne dai vesti bune!
Madau felicitari pt fotomedel!
Noki si felicitari pt examen!
Camelia ms mult pt felicitari!
Mirela Anca sanatate muuulta. Stiu cum e ca si Stefan a luat o enterocolita de la dr. pediatru de la cabinet!!!Dar a trecut!
Osteffy ms mult!!!Sanatate muulta!
Corapino felicitari pt fetitza...si sa fie sanatoasa si voioasa ca Ardeiasul mamei!!! si sarbatori fericite!
Leea te pup si...ma bucur ca a iesit bine!
Felicia e mortala Ilincutza la pom!!!
Tania ma bucur ca a iesit bine petrecerea si...super faza cu piciorul in tort!
Pitic ms muuult!!!!
Madau superbe poze!!!
Ina Doamne ce veste trista!!!! Sa iti dea Domnul puterea sa treci peste acest moment greu din viatza si...suntem alaturi de tine!!!Te pup si te iubim! Fii tare pt Rachel!!! Of....Doamne ce nedreapta e uneori viatza!!!Scz....dar....dau send ca nu mai am cuvinte!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

bb_alinus spune:
Dordia eram cu gandul la voi si uite ca am uitat sa felicit pe Stefanelul cel mergaret! Ei vezi ca vine ea si vremea noastra!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

meems spune:
Intrasem sa-i admir pe cei doi sarbatoriti de peste weekend, cand am dat de mesajul Inei... Nu am cuvinte, nu stiu cum sa te incurajez mamica scumpa... Nu inteleg multe din intorsaturile vietii, dar am incredintarea ca vei gasi puterea necesara sa treci peste aceste clipe atat de grele... Suntem aici pentru tine, iti oferim dragostea si sprijinul nostru. Mii de

fee spune:
Fie ca Anul Nou sa va aduca sanatate, bucurie, fericire , intelepciune si tot ceea ce va doriti !!
Craciun fericit alaturi de copii si sotii vostri !
va fac urarile de pe acum ca vineri plecam la sora mea in Italia si ne intoarcem in ianuarie !
Inuta, ai grija de tine , cuvintele sunt de prisos ...
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

meems spune:
Madau, si noi tot numai cu 2 dinti ne laudam. Cei doi de sus stau sa iasa de vreo 2 luni cred. Deocamdata numai cei doi de jos au vazut lumina zilei. M-am uitat la pozele voastre si Miruna e o scumpete si o draguta! Are pe cine semana
Tania, am admirat si pozele voastre. Pai mai, voi sunteti toti superbi! Tu arati nemaipomenit!! Iar Stefan... nu mai zic nimic ca poate ma trezesc cu rosii de la Ripley si Buluci