Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Moni trebuie sa iau ceva in figuri atat pt Craciun cat si pt zilele lor de nastere. Adevarul e ca de cate ori mergem nu stiu ce sa ne mai faca si sa ne mai ia asa ca mi-e jena sa merg cu ceva de 2 lei.
Fetele din Bucuresti am si eu o intrebare: unde gasesc si eu "hinta"? Leagan adica. am fost la Cora ieri si nu am gasit! Merci.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

JANINA hai ca mi-ai dat idei de cadou de Craciun pentru husband,ca el e curiozitatea intruchipata la capitolul fructe exotice si eu m-am prea indurat sa dau banii pe ele,sa le probam . Eu am papat de exemplu rodii cand am lucrat dincolo la italieni,dar n-am fost incantata.Si alte tampenii am papat,nici nu stiu cum se numesc,dar tot nu erau genul meu El tot are boala pe ananas de exemplu,dar eu m-am multumit sa-l consum doar compot si n-am cumparat pana acum.
Chiar, cele care ati consumat d-astea exotice ziceti care-s mai bune ,ca daca tot dau un ban pe ele ,macar sa fie comestibile
SILVI astept instructiuni de la farmacistele sectei ,de fapt doar seara ii cam dau tot timpul,dimineatza doar cand e mai maraita.Bine ar fi sa nu trebuiasca deloc

Am trimis-o pe mami cu ea pe hol un pic si la frate-meu in apartament,ca afara ploua,deci pica plimbarea.Si saraca Diana de cum i-a pus papucii,a incepuut sa faca "tai tai", s-ar tot duce! Azi statea ca sfintii pe pereti si se uita primprejur pe la standuri,super cuminte

Eu n-am nici un chef de lucru Acum tare as termina cartea aia

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Moni mie imi plac fructele exotice doar in compoturi, daca iei ananas crud o sa iti blestemi zilele cand trebuie sa il tai Rodiile nu mi-au placut nici mie, stau sa mananc seminte care nu au nici un gust??? mango nu am mancat decat compot,altele nu stiu Cumpara-i draga niste smochine ca sant bune
Janine gandeste-te daca au hobby-uri socrii tai Tata e cu muzica, daca as fi avut bani as fi cumparat ceva in domeniu, tot asa si pt. comp. SOcra-miu le are cu sportul, i-as fi luat in functie de bani un aparat de gimnastica sau niste casete, ceva cu exercitii.Oricum luati ceva sa le foloseasca, sa nu zaca in sifonier sau prin casa.

Ingrid fa si tu o proba sa vedem daca mai ai avertismentul

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salut fetelor!
Pentru toti sarbatoritzii zilei de azi !
Bianca i-mi pare rau ca a trebuit sa treci prin spital

Mai fetelor eu ma simt super aiurea , am facut infectie la o ureche si ma doare rau de tot, este foarte umflata in interior si nu mai aud deloc cu ea . Am inceput sa iau antibiotice dar nu e nici schimbare , ma doare juma' de cap si parca am numai sagetzi care-mi trec prin ureche iar cel mai deranjant este ca de cate ori i-mi misc capul ma doare mai rau
Stie careva remedii si pentru o biata surda?
Ieri am fost plecate toata ziua eu si Jasmine , am fost la o ceremonie de graduation a unei prietene care a terminat universitatea si i-a placut foarte tare Jasminei ,lume multa, scotieni care cantau la cimpoaie , toata lumea aplauda si normal ca nici ea nu s-a lasat mai prejos s-a distrat copila mea tare bine ca nici somnul de la amiaza nu l-a facut .Am mers apoi la un restaurant sa sarbatorim si a papat si Jasmine frumos intr-un scaun special pt bebei , un bol cu supa intreg si catziva cartofi de la mine de s-au seriat astia cat a incaput in burtica ei ... ce-i drept ca si pe mine m-a uimit . A fost tare cuminte ,asta exceptand faptul ca si-a scos ghetutele din picioare si le-a aruncat peste masa in rest. si ca arunca servetzelele tutor pe jos de parca erau manifeste
A picat rupta aseara da asta numai dupa ce am ajuns acasa ca nu cumva sa se mai intample ceva si ea sa rateze

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Sper ca toti spiridusii sunt bine sanatosi si toate mamicile in mare verva sa fie totul pregatit de sarbatori.
Noi suntem mai bine acum. Ioana mea a avut ceva de tras cu minunata viroza contactata de cine stie unde, eu tot cred ca din pimbarile noastre prin mall-uri. Am mers pe la 1000 de doctori plus de 2 ori in urgenta noaptea cand febra urca pe la 39.7 si eu ma gaseam neputincioasa in fata ei. a trebuit intr-un final sa facem injectabil 3 zile, adica 6 injectii, antibioticul deoarece oral nu-l tolera si boala nu ceda. Acum mai ia o zi ospasmox, parca. De antitermice nu mai avem nevoie ca s-a reglat spiridusa. mai daduram din cauza augmentinului netolerat si peste un rush care a trebuit si ala sa fie tratat cu zyrtek etc etc etc. mare zapaceala. Colac peste pupaza mai pleaca si Robert marti in voiaj, asa ca 2 luni iara stam singurele, nu mai pun la socoteala ca sunt la mijloc o gramada de evenimente. Asa ca sunt cam varza.
va pupic si va urez toate bune!
II urez si eu lui Mario LA MULTI ANI!!! Sa cresti mare si sa fii fericit!!!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Iu, ia auzi, este ziua mea!! nu stiam. Multumesc de urari fetelor.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cazatura ca si cazatura, dar ce ma fac cu globurile. A si sper unul si direct in gura l-a bagat. Am inlemnit si eu si sotul. Acum facem bradul si stau printre picioarele noatre, trag, darama, s-au bagat in cutia bardului.....au rupt tot ce a trecut pe la nivelul lor. Cel mai rau ma doare ca au stricat ce e nou si nimic din ce e vechi.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor sa aveti f mare grija c globurile, o verisoara a mea a muscat dintr-un glob cand era de 2 ani, si-a taiat toata gura, a fost hranita cu perfuzii 2 saptamani de aceea nu am eu din copilarie decat amintiri cu globuri de plastic. Eu voi face bradul pe balcon, cu vedere prin geam,am luatun bradut mic de pus pe birou si Alain e disperat dupa el, m-am saturat sa-i zic ca nu-i voie la el.
Maraki bravo ca i scapat de avertisment, ti l-a luat Mosul`
Janina, eu una as lua ceva legat de ce pasiuni au ei dar si ceva traditional romanesc.Acum nu mai stiu care sunt normele legale, daca ai voie sa scoti din tara produse traditionale dar cred ca un cos cu bunatati vor da f bine.`
Eu am fost la Metro sa iau scutece lui Alain si Salam de Sibiu de Agricola ca asta e preferatul lui Jean ( il astept si eu cu un cos cu produse traditionala ca tare le duce dorul) si m-a necajit ca n-am gasit chilotei de la Libero si am luat huggies, ca nu mai aevam nervi sa umblu in alte magazine.E o aglomeratie...horor, eu am luat acum barnzeturi si ce maia veam de luat si nu cred ca mai dau prin ceva magazine pana de craciun. A...sa nu uit am luat ceva sampanie cu gust de pepene galben, am degustat si mi-a placut f mult, v-o recomand.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

SIlvi, cum se cheama sampania ? Eu sunt foarte-super-extra incantata de scutecele Hugies. Au si elastic bun si inalt la spate, si absorbantul e din ceva care se face ca gelatina (piftie de pishu)

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Deea sampania se numeste DORATO si e produsa de Zarea.Si eu sunt multumita de scutecele huggies dar Alain nu sta cuminte cand i le pun, cu chiloteii ma descurcam mai bine dar acum asat e , o sa ne descurcam si cu astea.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput