Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI mersi de info cu ananasul Cat despre smochine am in camara si d-astea si curmale si stafide Le-am luat pentru mine sa rontzai si sa ma ingras cica.Ce n-am lut in calcul e ca de juma de an sunt cu prapastii in gura ,numai plombe scoase si nepuse altele inca la loc am Asa ca numai ma enervez papand d-astea ca trebuie sa stau cu scobitorile alaturi Dar saptamana viitoare merg luni si miercuri la dentist,sper sa mai astupam din ele ca mi s-a acrit
BOMBO imi pare rau,cev cred ca nu-i ok cu imunitatea la tine,ca ai campatit-o in ultima vreme Sa te faci repede bine!
DANIELA bine ca e mai bine Ioana,cat despre tine rezisti eroic,noroc totusi ca e familionul prin zona !

Si eu astept asa vad cum o fi cu bradul si globurile,dar cum eu il fac abia prin 24 ,n-o sa il tin foarte mult daca se ingroasa gluma.Si fiind pus in dormitor sper sa fie mai ok,ca nu prea stam ziua acolo.Inchid usa si gata.Il pun pe o comoda (nu cred ca sa ajunga la el,decat un pic jos eventual) si deja ma tot gandesc cum sa il ancorez Eu am globuri si din plastic,alea o sa le pun jos ca ce e sigur e sigur

Azi am avut spor la munca,a si dormit Diana 2 ore,acum bantuia pe aici si s-a cerut in hinta (s-a dus la ea - e in carucior- si cu mainile pe ea a facut "a-ha ha a-ha" si se uita spre noi )... A si pus-o Ghitza deja!
De papat a papat supa de pui cu taitzei,piure de cartofi si bucatzele de morcovi,carnitza de pui si ficat de pui dar e efctiv lesinata dupa supa de pui cu taitzei!
Fug sa ma joc cu ea ,ca acum plange in hinta ca nu e bagata in seama

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Vad ca lumea e ocupata,asa ca trec iar la conta pana sta Diana cuminte,ca in hinta n-a stat.Dupa ce a stat vreo 10 minute in vana ,pana m-am spalat eu pe cap i-am dat 4 bucati de "CD-ul contabilului" expirate au cutie,hartie,deci acum are ce studia o vreme Ba mai si vorbeste cu ele
Revin mai incolo,poate se mai anima atmosfera pe aici!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Moni, chiar asa, dar sincer am si uitat de mine in conditiile astea. Nu-ti spun ca atunci cand bagam termometrul in fund si vedeam 39.7 imi venea sa lesin si vomitam instant.
Am amanat vizita la doctor pana dupa sarbatori. Sincer vreau sa stau linistita pana atunci ca stiu ca n-o sa pot fara stres.
Minica sa stii ca eu sunt fun ananas, este muuult mai bun proaspat decat cel din compot. Trebuie sa alegi unul galbui si acasa il tai foarte usor felii dupa care cureti coaja. noi mai mancam mango, ii dau si Ioanei, nu se da in vant dupa el dar este destul de interesant chiar daca este cam parfumat. Rodiile nu-mi plac, prea sugi la samburi.
Eu m-am pregatit inca de anul trecut cu globuri de plastic si carton, aveam experienta cu pisicile care zilnic spargeau cate un globulet de sticla.

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

heloo
si noi am fost azi la metro,am cumparat scutece si lapte pt dav,globuri si o gramada de alte chestii,iti vine sa vomitzi de ce aglomeratie e,si cica n-are lumea bani.
I-am luat si cadou lui dav,o masina de teren cu telecomanda,super marfa.i-am luat si lu tasu raiati,deci cam gata cu o parte din cadouri.
Apoi am fost la o petrecere cu copii,ca a venit si mosul,la o intalnire cu fetele din iasi de pe forum,dar nu fetele de aici de la ian-feb altele.i-a placut lui dav la nebunie,l-a tras pe mos de ochelari,si de globuri din bradutz.s-a jucat cu multi copii,fff frumos.
Acu de abia am ajuns si am zis ca o sa fie rupt de oboseala ,dar de unde,se joaca la centru de activitate,are o gramada de treaba.
Ma duc sa scot si io de prin sacose si revin

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

ghiciti personajele aici

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

AnaSebe... ma las pagubasa. Cine's ?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

acum pun niste poze,vreo 4 cu mosu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Eu tocmai l-am vazut pe ginerica MARIO dansand IRINA e in pregatiri ca maine e chef mare pe acolo Abia astept sa vad pozele marti

Diana abia acum a adormit cu chiu cu vai ,dupa ce a mai mancat piureul de fructe - ca azidimineatza nu a vrut Si era facut dintr-o banana ,cereale si un kiwi in loc de mar,ca nu papa daca nu-i acrisor si mere ioc A mai bagat si un iaurtel jumate,prin urmare ,lapte a baut doar vreo 50 ml,restul ii mai dau in somn,daca se fatzaie.Si am bagat experiment,nu i-am dat nici panadol,nici nurofen,acum sa vedem
Anasol ma bucur ca v-ati distrat sa ne pui film cu David si masinutza in actiune! Si raiatii aia ce culoare-s si cat au costat? Ca ma lupt cu husbandu de-un cincinal,tot vrea sa isi ia,dar nu nimereste culoarea (maro sau bej inchis) si marimea
DANIELA pai hai ca m-ai bagat in ceatza,cum ananas galbui?
Si de ce nu margi mai repejor la doctor?
Vad ca lumea chiar nu are chef de DC azi,asa ca ma pun sa mai lucrez sau sa citesc,sa vedem ce ma apuca

Mergi la inceput

ANASOL nu vad nici un mos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Va multumesc de urari acum m-am desumflat de tot si nu se mai cede nimic.
Am aparut si eu acasa, am fost la onomastica finului (nepotului) meu, a implinit 4 ani
Cat de curand trebuie sa imi bag windows ca mi-e varza...
Deea, felicitari pt kg date jos...
Dana multa sanatate puiutzelor tale si Sandra si-a facut bradutzul, are unul mic artificial la ea pe birou si e super incantata si i-am pus azi si luminite la geam si globuri pe la dulap...inca mai am de pus dar noi in 22 facem bradul ca isi doreste prea mult sa vina Mosul..
Am vazut pozele tale si e foarte frumusica Roxanica
Moni, Diana e totala cum a adormit acolo cu jucariile in brate ...eu nu il las pe Dani sa doarma in hinta, daca adoarme il iau si il pun in pat. Si mie medicul mi-a prescris pe Nurofen sa ii dau 2.5 dimineata si 2.5 seara dar eu la amiaza eventual ii dau cam 1.5 (eventual) si seara cateodata 2.5. Ieri nu a luat nimic si a dormit pana azi dimineata la 8 dupa ce ieri mi-a dormit 30 de minute la amiaza si 45 dupa-masa.
Dintele se vede f bine dar inca nimic...
Maraki, cred ca esti f fericita ca nu mai esti singura acasa si mai poti sa suflii si tu usurata...
Sper sa intrii maid es pe net ca acum ai mai mult timp..
Ai grija de Giorgos ca nu are voie sa depuna efort mare si nici sa ridice lucruri grele.
Bombo, ma mir ca a rezistat printzesa atata fara somn. Sanatate multa iti doresc sa te faci bine repede..
March, sper sa treceti cu bine este viroza asta urata.
Silvi, si eu am multe globuri de plastic si acelea le voi pune pe jos. E bine ca le-ai amintit de fete sa aibe grija cu globurile. Mie nu imi plac chilotei pt ca daca de ex Dani a facut numai pishu nu il dezbrac de tot, ci ii las pantalonii si strampii pe el si asha ii bag pampersul. Zilele trecute am aflat si eu ca tu esti singurica acasa...unde e sotul tau? Cand vine? Mai pleaca??
Azi ne-am intalnit cu o familie in piatza, el a fost coleg cu sotul meu si a plecat in italia cu sotia lui, ea e asistenta si el lucreaza in constructii si ea castiga 1500 E si platesc chirie 500 si el nu stiu cat castiga...Asta da salar...
Am ajuns in anul 3 de conta si am realizat ca nu imi place, defapt teoria nu imi place, inca nu stiu daca practica o sa imi placa. Imi pare rau ca nu am facut scoala postliceala de asistente si sora-mea e asistenta si castiga destul de bine, adica foarte bine dar are si vechime ca are 37 ani.
Anasol, nici eu nu vad nici un mos

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput