Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
silvi_2005 spune:
Maraki, pupici si distractie placuta in familie, sa va mai dea si voua o pauza socrii.
Cosmi sanatate multa puiutilor tai.
Moni am tot uitat am citit intr-o postare de-a ta ce de doua saptamani ii dai panadol Dianei, sa ai grija ca toate medicamentele sunt metabolizate de ficat si nu e bine sa fie admnistrate pe termen lung.Poate am inteles eu gresit sa nu daca nu e asa.Si cat panadol ii dai?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
SILVI ii dau Panadol cate 2,5 ml seara si tot 2,5 ml dimineatza ... acolo scrie ca se da mai mult,dar tocmai pentru ca ii dau pe termen mai lung,ii dau mai putin. La fel si cu nurofenul am facut.Doar cand mi-a zis pediatra i-am dat de trei ori pe zi 2,5 ml Nurofen,cand a fost ragusita.Sper sa fie ok,dar am observat ca mai bine dormea noaptea cand ii dadeam nurofen,cred ca o sa schimb iar.
Revin ca am mancarea pe foc - si pe Diana treaza ,a dormit doar trei sferturi de ora
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
silvi_2005 spune:
Moni daca e pt durerea de dinti si eu ii dau cate 2,5 ml seara dar doar atunci cand vad ca nu adoarme si plange de la dinti sau daca stiu ca e clar perioada acee dar nu mai mult de 5 zile.Parerea mea e ca ii dai prea mult timp panadol dar mai intreaba si un medic.
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Hai ca am revenit,ziceam de panadol sau nurofen.Cred ca daca nu i-as da seara,ar fi jale de tot noaptea cu trezitul,ca si asa de cand cu dintii,se trezeste de nu stiu cate ori scancind,noroc ca se culca la loc daca ii dai suzeta.Dar am patit odata ca a facut circ si n-a mai adormit si abia dimineatza mi-am dat seama ca uitasem sa ii dau seara panadol Si daca n-ar trebui sa merg la serviciu ar mai fi cumva,dar asa
Merg sa o pun pe jos ca a inceput sa raga efectiv in tzarc
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
maraki spune:
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
Evident ca a tacut instant de cum am lasat-o pe jos
SILVI am mai facut si eu intreruperi,dar acum e inflatie de dinti p-aci O sa incerc sa nu ii mai dau sa vad cum reactioneaza,dar parca vad ce-o fi noaptea
Azi a facut iar kk imprastiat Dar nu intzeleg,daca deja unul se vede pe jumate iesit si la celalalt se vede deja varful alb iesit,ce o mai doare??? Sa fie ala de sus care tot nu vrea sa iasa? Ca e clar ca o supara ceva,musca tot asa mai agresiv din orice si cu maraielile noaptea ce sa mai zic - ea dormea bine de tot noaptea pana la faza asata.
monica70 spune:
MARAKI ce ai patzit de esti in chef???
Uitati cum a adormit azi http://www.dropshots.com/day.php?userid=121981&cdate=20061217&ctime=152204
Am mai pus cateva poze de ieri si de azi tot acolo.
silvi_2005 spune:
Moni incearca sa-i dai numai seara, poate scapi asa.Ziua da-i sa rontaie jucarii dentare reci, eu asa fac.Poate ne zice Mira sau Anymoni mai exact cum e dar eu stiu ca nici paracetamolul in exces nu-i bun.
J G spune:
Maraki ti-au saltat avertismentul? Cool!
Fetelor si Carla se trezeste noaptea de mai multe ori si trebuie bagat ceaiul si adoarme. Aseara de pilda s-a trezit intr-un moment total nepotrivit Nurofen ii dau numai cand e foarte crizata si nu adoarme seara. Rar.
Vorbeati de autori de SF-uri, preferatul meu este Philip K Dick!!!! Cel mai tare: Viseaza androizii oi electrice? Sotul meu m-a corupt la SF-uri. Ce am mai citit? Tim LOft "White city blue" o carte taaare misto si "Ghidul nesimtitului" - nu stiu exact autorul, asta a fost mai slabuta.
Ieri seara am comandat "mami, tati, ma auziti?" o carte despre cresterea copiilor care mi-a fost recomandata cu caldura - costa doar 16 ron, plus inca una umoristica, sa vedem daca-mi place. Eu am mania cartilor si desi nu am timp reusesc sa mai citesc (in timp ce gatesc, in cada, pe buda :D).
Eu trebuie sa caut cadouri pentru socri... si nu prea stiu ce sa le iau! LA ai mei stiu: Tatei un cos cu fructe exotice si dulciuri fara zahar (e diabetic si ultima oara cand am fost cu el la cump m-a intrebat cum e mango, pomelo, rodia? - asa ca zic eu ca e o idee buna sa-i iau de-astea) si mamei... cosmetice cred, creme...
Dar socrilor??? Aveti idei? Trebuie cadouri mai fitzoase...
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
monica70 spune:
MARAKI asta era !
JANINA nu stiu ce fitzosenii sa-ti recomand,ca noi nu ne prea cadorisim de Craciun,doar de zilele onomastice.Si acolo, eu le luam si socrilor cadou,ei ciuciu noua Si de obicei le luam mai ales socrului,ceva util,imbracaminte,incaltzaminte...nici nu mergea altceva,avand in vedere ca socrul are 75 de ani si soacra vitrega avea cand a murit,in 1998 ,74 de ani !!! Si era o femeie mai simpla de la tzara,deci n-am aavut probleme existentiale la capitolul cadouri
A venit mami si sta cu Diana,eu m-apuc de lucru. Le-am inchis in dormitor,dar Diana s-a pus in fund cu spatele la usa si a inceput sa dea cu capul in usa A fost nevoita mami sa deschida usa si acum umbla dupa ea prin cele doua camere