PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ioana28G ca sa te putem trece in listutza avem nevoie de data nasterii, numele, greutatea si lungimea piesicutzei. Da este posibil sa il manance gingiile. Si nu in ultimul rand bine ai venit printre noi.
ani_nutu mai am nevoie pentru listutza de numele, greutatea si lungimea piersicutzului. Sanatate multa va doresc si bine ai venit printre noi.
mamaluidavid super dulce bebelina. Sunt cam tuta si nu imi dau seama in ce rit ati botezat-o?

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Miruna am botezat-o ortodox,sunt biserici ortodoxe si aici,preotul era rus iar slujba a fost in japoneza si rusa

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Mamanati, Amabella chiar imi era dor de voi. Tu ai inceput munca Naty? Luiza sa stii ca nici noi nu am inceput diversificarea. I-am dat de vreo 2 ori un pic de suculetz de mar si morcov ca sa vad cum e, se pare ca ii place dar noi cred ca incepem dupa 5 luni asa cate un pic si apoi serios la 6 luni.
Medeea si Maria iubeste tastatura si mai nou si mouse-ul. E asa de vesela si sociabila, o iubesc rau.
Sa stii ca v-a citit si Pumpkin un pic si va transmite salutari. Maya e o frumoasa.
Stefania, e o frumoasa Patricia, are niste falcutze scumpici rau.
Bun venit mamicilor si bebicilor noi.

Pupici si o sapt frumoasa.

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Pentru lista piersicutelor, datele meu sunt: Mihai-Adrian, nascut pe 11 aug. 2006 cu 2600g si 48 cm la aproximativ 8 luni si 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna dimineata mamici si pitici! sotul meu e plecat la porc! iar eu acasa ca iana!!! m-am mai linistit cu papica, asta e!
muuh asteptam bancul!
pupici!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

EILEEN
CLARA
ALEXANDER
NICOLAE

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Acum am venit de la pediatra...avem 7.200 g si incepem sa ne diversificam! Am facut o schema de diversificare pe zile..( de fapt pediatra) si incepem cu cereal. Orez apoi orez cu fructe, orez cu roscove si orez cu porumb. Dupa 2 saptamani trecem si pe legume.
Ne-a recomandat cereale Nestlle.
Sabana, acum mi-am amintit ca tu nu ai gasit cereale din astea. Ce marca ai luat si de unde? Help!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna dimineata la mamici si piersicute!

Am citit si noi si stam un pic ca sunt cu puiu in brate.

Leistra bine ai revenit! Asteptam poze cu balenica!

Fetele noi si bb-i noi

Mamaluidavid pupam mica crestinica si pe David!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eu i-am dat si ii dau de la Milupa mar cu morcov. De la Nestle cred ca poti sa iei din cele pe care scrie etapa 1. Nu ma prea pricep.
Bun venit noilor piersicutze.

Bebelina mea se intoarce singura pe burtica si pe spate. Trage de tot ce prinde. Sambata a vrut sa ii fure un sticks lui ta-su, ieri a tras de castronul cu mandarine si a vrut sa fure punga cu turta dulce. E mai ceva decat catelusa Cherry. Adoarmim singura seara, la 9.30 suntem in pat si dormim pana in jur de 6, cand papam repede si mai dormim pana pe la 9-10. E o fandosita si o alintata. Am uitat sa va spun, se ridica in fundulet tinuta de manute se pune in genunchi si gata in picioare. Face chiar primul pas cu dreptul si rade cu gura pana la urechi. Eu evit cat pot sa se ridice, imie ste teama sa nu ii fortez coloana.
Larissa succes la diversificare.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Dumnezeu s-o odihneasca pe Maria!
Oncicu saru'mana pentru urari!
Mamanati nu ne mai povestesti nimic de Camelush?
Amabella, Larisa felicitari pentru progresele bbilor.
Alisa, Ralu nici Clara nu accepta biberonul. Daca as ramane fara laptic, ar fi teroare.
Mamaluidavid pupaturi pentru crestinica Patricia!
Maryion, Elyia, Ioana28G, Ani_nutu bine ati venit!
Leistra pai se pune, domnule! Trebuie sa fii si tu trecuta in listutza cu "mama". Felicitari!
Maryion cum adica refuza sanul? Nu-l mai ia indiferent cat ai insista sau cum? Da-mi detalii, ca pe mine ma sperie ingrozitor chestiile de genul asta. Dupa cum spuneam mai sus, daca ar renunta la san, nu stiu cu ce s-ar mai hrani, ca nu vrea nimic altceva.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput