PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Consi pentru urari!
La multi ani celorlalti sarbatoriti de azi!
Monicutza wow, 6 luni! Ai baiat mare, ce sa mai!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Tweety La multi ani cu intarziere.

Luiza de ce ai concediat bona?

Legat de preparatul mancarii. Eu i-o pregatesc Alexandrei, cand ea doarme. In jur de 11 doarme vreo juma de ora, asa ca tup la bucatarie sa ii prepar copilului pranzul.

La mine teroare e cu curatenia. Daca nu as avea femeie, as fi in pom, dar tot vine doar o data pe saptamana, deci nu e de ajuns. Asa ca trebuie sa mai fac si eu. Atunci mai sta Silviu cu Alexa, sau cand fac mancare ptr noi, aceeasi problema.

Voi luati tarc la bebe? Eu nu stiu ce sa fac.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Va multumesc fetele pentru urari
Offffff ce zi am avut astazi...
Patricia s-a trezit de la 6.30,NICIODATA nu a fost atat de matinala,in fine nu asta ar fi problema
A tinut-o numai in urlete de cand s-a trezit,a dormit de vreo cateva ori cate 30 min.,in rest toata ziua a tipat.
M-am uitat in gurita, gingia sus e inflamata si se zareste ceva alb pe acolo asa ca am dat cu Calgel si ca prin minune s-a calmat.(pentru cateva minute)
Deci ne ies dintii sus si e cu cantec
Acum doarme,probabil tot vreo juma de ora;eu sunt epuizata,pana astazi nu stiam ca un ghemotoc poate urla in halul asta.Parca o aud continuu.
Ma duc sa ma odihnesc putin sa pot face fata noii serii de urlete pe care o prevad

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

am venit si eu repede sa va salut si sa va intreb ceva.

Noi am facut in sf pechetul de 6 vaccinuri joi la pranz. Joi seara Robert a fost vesel nevoie mare, vineri dimineata insa a plans la un momendat d ene-am speriat, nu mai plansese asa niciodata. L-am linistit, a facut nani si apoi au venit bunicii, a fost un pic intrors dar oricum destul de bine. sambata dimineata a fost OK insa dupa.amaiaza aplnas de ti se rupea sufletul. febra nu a facut sambata. Ieri dimineata iar a fost OK insa pe la 4 mi-a facut febra 39.8 masurata in fundulet (am inteles ca s-ar scadea 0.5). Am pus paracetamol erepede si intr-o ora baiatul meu era iar vsel si jucaus. In dimineata asta iar mi-a facut 39 masurat in fundulet. Am sunat dr si ea spune ca nu mai poate fi d ela vaccin ci credea ca-i virus, mergem la 12 la medic sa vedem. Precizez ca in tot acest timp Robert mi-a dormit noptile fara probleme de la 10 la 6 dimineata, a cerut mancarea la ora obisnuita. Poate a mancat ceva mai putin dar in rest programul de masa si somn nu s-a schimbat. a mai avut careva asa experienta d ela vaccin. Fug ca pinge.

Pupicei

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Bun venit noilor piersicute, Maryon, Ani_nutu, Ioana28G!
Alexander, Eileen Nicole, Nicolae, Clara Ileana
ioana28, eu folosesc batista bebelusului si imi este f utila;
Larissa, am luat cereale numai din orez, se prepara cu lapte, de la hero (ulker hero);
sabana,;
mamaluidavid, felicitari pt mica crestina!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

tweety, monicuta_bb, Alexia27, eugcem la multi ani pt piersicutele voastre.

elyia, maryion, ioana28G, ani_nutu bine ati venit la piersicute!

Robert este f plangacios de azi-noapte, are nasul infundat, trage besinute, roade tot ce prinde asa ca nu-mi pot da seama exact care este pb, sau or fi mai multe...Am inceput rau saptamana sper sa n-o tinem asa pana la sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Clara si Alexander LA MULTE LUNI !!!!
Fetele sa va traiasca bebeii si sa va aduca numai bucurii...

Eu n-am mai scris ca am fost socata de vestea de la ciresici...Tre greu...

Ani_nutu bine ai venit, sa-ti traiasca comoara...am vazut ca e in aceeasi zi cu puiutzul meu si culmea...tot Mihaitza...

Puiu meu a inceput sa manance legume

Lushk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Tweety si Riana intr-un timp accepta foarte greu sanul, incepea sa urle numai cand vedea ca vin langa ea sa-i dau sa manance. A ramas si nemancata la unele mese pt ca adormea urland...cand se trezea dc tot refuza sanul ma mulgeam si ii dadeam cu lg, asa vroia sa manance. Eram disperata, plangeam ca nu mai vrea sa manance de la mine si nu eram pregatita psihic sa o intarc. Acum vad ca si-a revenit, poate a fost doar un moft. Speriata ca nu va mai manca san am facut aseara un experiment la 12, cand cere de obicei sa manance, i-am dat biberon, ca doar nu stam si noaptea cu lg, si l-a acceptat. Asa ca dc raman eu fara in somn accepta si asa.

Raluca si printesa Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

De bine ce m-am laudat ca mananca legume acum nu mai vrea ...se stramba de zici ca vomita...si i-am facut la fel ca ieri, ieri a lins tot si-acum ...Ufffffffff....am cedat si i-am dat lapte...

Lushk

Mergi la inceput

Dariana, ce-ti mai face flacaul? tu? V-ati facut bine? Ma uit mereu dupa voi prin parc da` cred ca nu prea mai iesiti...

Lushk

Mergi la inceput