PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumim mult pentru felicitari tuturor fetelor care s-au gandit la noi!
Am facut rectificare: Tea a spus "mama" la 3 luni si o saptamana...
Am rezolvat problema tastaturii!!! I-am cumparat orga, e super incantata, canta de zor, o tin in fundulet la mine in brate cu claviatura in fata si apasa clapele cu amandoua manutele, e tare scumpa.
Si ultima ora: cred ca ne pregatim de al treilea dintisor...

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Maryion bine ai venit intre Piersicute!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumim piersicutzelor!

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Bun-venit Maryion si Darius, tizul nostru!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana28G spune:

buna piersicutelor.nu prea stiu exact ce trebuie sa facem sau ce conditii sa indeplinim sa putem intra si eu in clubul vostru dar o sa incep cu o intebare.noi abea avem 3 luni si 2 saptamani .credeti ca e posibil sa inceapa sa ne manance gingiile de acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana28G spune:

ce parere aveti despre batista bebelusului?eu am folosit-o si sunt super incantata de ea dar saptamana asta am vazut la tv un reportaj despre aceasta inventie unde unii medici nu prea agreau ideea.sper ca nu am facut o prostie folosind-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Buna seara la piersicute,

Am intrat sa va salut si sa va multumesc pt urarile de la multi ani de acum cateva zile. Bine ati venit noilor mamici !
Noi santem bine, crestem, ne place tare mult la plimbare, mai ales in port bebe ca putem privi in jur si sant atatea de vazut asa ca incercam sa nu mai adormim tot drumul ca mai demult si sa privim cat mai mult in jur. Pe mama o cam doare spatele da ii place si ei sa ma simta asa aproape si sa-mi povesteasca la ureche o gramada.
Noapte buna, lunga in special si vise frumoase

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Salutari tuturor mamicilor! Bine ati venit le zic si eu noilor prietene cu dragi piersicute!
Eu intru mai rar pe aici ca sunt destul de ocupata, mama a fost la noi o perioada si eu am muncit, de acum voi munci doar doua zile pe saptamana si balenica va fi la soacra mea, inca nu spunem mama, dar spunem MAM-MAM-MAM, am trecut incetisor la mancarica, ne place tare si de aceea facem figuri la laptic, suntem tare cuminti si tare jucause, am ciufulit toate jucariile, ne rostogolim si stam o perioada pe burtica pana ne intoarce mami pe spate!
Eu ma simt cea mai bogata fiinta din lume cu balenica mea! Am sa mai pun si eu pozici cat mai curand!

pupici, pupici

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

SALUTARE LA BEBEI SI MAMICI! sUNT NOUA AICI...LA ORA ASTA AM TIMP SI EU SA MAI CAUT CATE CEVA PE INTERNET. MAMI ARE UN LEUTZ NASCUT PE 11 AUG 2006 SI TOCMAi ce AM FACUT O ENTEROVIROZA, CA TOT SUNT LA MODA ACUM...AM AVUT FEBRA MARE 2 ZILE LA RAND APROAPE 39-39.2 DAR ACUM NU MAI AVEM MULTUMITA NUROFENULUI. IN SCHIMB NE-AM PROCOPSIT CU O ERUPTIE CUTANAT PE ABDOMEN, INCLUSIV PE SPATE SI PE CAP..NISTE BUBITE ROSII CARE NU PAR SA-L MANANCE, FIINDCA BEBELUL MEU CEL CURAJOS, FIINDCA NU MAI ARE FEBRA ARE UN CHEF DE JOACA SI VORBIT MAI CA INAINTE DE FEBRA. DOCTORUL NE-A SPUS CA E O ERUPTIE NORMALA, DE LA ENTEROVIROZA, CA NE TRECE IN 2 ZILE. vOI ATI PATIT ASA CEVA? SANATATE MULTA LA BEBEI SI SA NU RACEASCA IARNA ASTA...CA ERA SA PLANG IN AMBELE NOPTI CAT A AVUT MIHAITA FEBRA...ASA MILA MI-ERA DE EL...SARACUTUL...CUM GEMEA SI SE VAITA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Imi cer scuze,nu ama vut timp sa citesc asa ca sunt pe dinafara.Sper sa recuperez azi cand dorm copiii.
Ne-am botezat,a fost foarte frumos ieri.David s-a simtit destul de bine,doar i-a curs nasul putin de tot.Acum am luat eu raceala,Patricia e bine deocamdata.
Daca vreti sa vedeti poze de ieri uite aici http://new.photos.yahoo.com/stefaniabalan/album/576460762376361229
Ne "auzim" mai tarziu.Sper

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput