PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
SARILLA spune:
Lucians, da' frumoasa fetita mai ai...stiu ca nu de azi,de ieri,dar acum m-am uitat la toate pozele cu ea si tare mi-a placut de ea..vreau si eu si o fetitaaa....
sai aiba Razvan grija de ea...![]()
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
larissa_79 spune:
Andra, La multi ani! Sa fii iubita, sanatoasa si bebelina sa iti aduca numai bucurii!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
she_wolf spune:
Multumesc mult pentru urarile pentru Cristi!

La multi ani Tweety!

La multi ani piersicutelor care se aniverseaza astazi! 
oanaalex ![]()
Am avut petrecere si doar trei baieti (3, 4
si 5 ani) au reusit sa intoarca toata casa pe dos! Am avut diverse surprize, de ex, olita lui Cristi (pe care, de altfel, n-a folosit-o niciodata) ajunsese in bucatarie.
Acum am terminat de strans si sunt lesinata, plec la nani. 

Claudia
, Cristi
(16.12.2002) si Radu
(5.08.2006)
Tweety7 spune:
Crisa
Consi
Anasia
Dariana
Miha
Save
Alina
Sarilla
Emiliapop
Gabitza
Larisa
She-wolf
Elyia
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4573fdfa49015/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
dariana spune:
Noi am papat ieri supita; dr ne spusese sa papam 4 linguritze la inceput dar mi-a fost mila sa ma opresc pt ca ii placea si i-am dat in continuare pana la vreo 20, bine, din care vreo 10 le-a dat pe el. O fi prea mult pt inceput?
Dariana si Darius (30.07.2006)
cristina bauer spune:
Multumesc mult pentru ca m-ati primit alaturi de voi....
Imi cer scuze pentru intarzierea cu care raspund dar....de....RECLAMA ILEGALA e de vina....
D'ale noastre....
Catelul nostru este un Golden Retriver pitic si fara coada ca oamenii de la care l-am luat i-au taiat coada crezand ca este cocker....are 8 ani...si nu stiu cum se va intelege Iustin cu el...deocamdata cainele il ignora pe Iustin dar Iustin nu...vom vedea..
Cineva imi spunea ca dintr-o mana de om....ei nu-i chiar asa .....sotul meu are 2.10m...iar eu am 1.78...si Iustin in primele doua luni a crescut 13cm...
In rest noi mancam Humana2 de la 3 luni jumate cand nu mai lua in greutate doar cu sanul meu si ma disperase cerand mancare din 2 in 2 ore....si acum cereale cu lapte (Milupa Bio../Humana), fructe (mar,para, banana, si borcanase...si am inceput sa ii dau direct cu pulpa si a mers destul de bine..deci fructe cu biscuite popular...
Supa este facuta asa cum o faceti si voi doar ca nu ii mai placea si i-am adaugat branzica de vaci, unt....uneori ii pun si lapte sau cereale...le mai schimb ca se plictiseste de acelasi gust....
Iustin incepuse sa face fitze la mancare si haideti sa va spun ce nu ii placea....Consistenta....am inceput sa am si separat de piureu de fructe sau de legume o canita cu zeama de fructe sau legume si cand nu ii mai place ii dau zeama si e super incantat....
Oicum nici o zi nu este ca cealalta....trebuie sa faci variatiuni pe tema mancarii si atentie variaza si apetitul/gustul ca doar este pui de om nu carpa....si are personalitate....
Deja am scris destul si nu vreau sa va impui capul...dar daca vreti voi continua si cu diverse altele precum somnul (20-05; 05-07; 09-10; 13-14; 17-18...) si cum am ajuns la faza asta...
Si bebelusii vostrii sunt superbi m-am uitat si eu la poze si filmulete....
Celor care au luat Mingea Magica....ce fac copii cu ea ca Iustin e interesat 5min...
Va pupam,
Cristina si Iustin, 17.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/iustin_bauer
oncicu spune:
Tweety la multi ani pt ieri (nu am putut intra), sa fii sanatoasa, fericita si o viata plina de succese.
Kehleyr, Medeea, alex c, Cristina Bauer, Dandana, alina2006, Map la multi ani piersicutelor voastre la mai multe lunute.
Consi mersi pt intreb
, s-a inteles sotu cu ala sa-i dea niste bani.
Alina nu te speria ca nu ai de ce. Robert intr-o zi nu a papat nimic de la 10 dim la 18 , dar nimic, nici ceai nu a vrut. Si eu zile d-astea in care sunt disperata de ce nu mananca, dar incepe sa manace intr-un final si imi trece si uit.
SARILLA spune:
'neata!
Azi sunt un pic suparata,pentru ca azi noapte Razvan s-a speriat destul de urat,a visat urat si a inceput sa planga,prima data pe la ora 1.00,si l-am luat in brate,am vorbit cu el,dar ma cam speriasem si eu ca plangea rau si nu deschidea ochii...statea asa cu ochii inchisi si m-am speriat ca nu se poate trezi..apoi cu greu l-am potolit,dupe vreo 15 minute in care plangea super nasol,de l-am sunat si pe barbate-meu care e la Sinaia,ca vroiam sa plec la spital cu el,nu stiam ce sa ii mai fac...si a ince[put iar la ora 6,si de atunci de cate ori adormea incepea sa planga tare,,,saracul...mi-era asa mila de el..ce o fi visand?
In fine,sunt un pic incoerenta in exprimare ca sunt f obosita,acum vad ca a dormit si e bine,dar ...m-am cam speriat,ce sa zic?
Stiu ca mai ziceau cateva fete ca si bebeii lor viseaza urat,dar a mai patit cineva asa?>Sa planga asa nasol?
Pup
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
anasia spune:
Sofia, Ioana Teodora, Radu Stefan, Iustin, Carmen Maria, Iana Daria, Robert 
cristina, i-am luat si eu salteluta Alessiei si e la fel, interesata cateva minute de ea si ...gata, se plictiseste si incepe sa planga; cum ii convingeti sa se joace?
dariana, daca n-a varsat sau n-a facut diaree, nu e nici o problema, nu i-a facut rau ca a papat mai mult;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
larissa_79 spune:
Azi am inceput ziua trist...cu lacrimi in ochi...am citit ca pe 14 dec una din cirese s-a dus la ingerasi. E vorba de Maria lui Irinel...era bolnaviora dar chiar nu ma gandeam ca se va duce la ingerasi!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)