PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Offf, Dumnezeu s-o odihneasca! Dar ce a avut?
mi-e tare frica de bolile astea.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, am citit si eu ieri seara si am ramas socata;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

dariana, avea ceva la inimioara...au descoperit la cateva zile dupa nastere.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Acum cand am gasit si eu ceva timp sa intru pe forum sa va salut, am dat de vestea asta ingrozitoare... Nimic nu poate fi mai dureros in viata asta decat pierderea unui copil, si din pacate, stiu cum e... Dumnezeu s-o intareasca pe Irinel si sotul ei. Maria a plecat la ingerasi alaturi de fetita noastra Delia-Melissa. Stiu sigur ca s-au intalnit acolo sus, fetita noastra tot avea numele de botez Maria si tot in aprilie era nascuta cu un an mai devreme... E foarte greu si dureros...

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

SOFIA
IOANA TEODORA
CARMEN
IANA
RADU
IUSTIN
ROBERT

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Sarilla cred ca Razvan a visat ca Luca ii fura parul din cap si Luca cred ca a visat ca Razvan nu vrea sa ii dea par. Si Luca a patit la fel asta noapte. Mi-a zis mama ca s-a trezit tot pe la 1.00 in hohote de plans si l-a linistit de abia intr-o ora. Acum doarme si el.

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Larissa ce veste trista ne-ai dat. Nu cred ca exista o durere mai mare ca asta! Mamanati nu ti-am spus niciodata, dar cred ca e groaznic prin ce ai trecut. Nici nu stiu ce sa zic.... Sa ne rugam pentru micul ingeras!

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Darius a papat 50 de lingurite de supa (din care vreo 5-10 a dat pe el). O fi prea mult? Oare exagerez?Dar nu-mi vina sa ma opresccand vad cu cata pofta papa si cum asteapta lingurita de supa. Si asa eram noi cam slabuti, vrem sa recuperam, sa ajungem piersicutzele rotofeie. maine mixam legumele, abia astept.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Buna, fetelor!

Nu am mai intrat de ceva timp, ca de cand am dat afara bona nu prea mai am timp.
Vreau sa va mai zic si eu pe scurt cate ceva despre noi:
- a zis si Rares "mama", dar nu cred sa aiba habar ce a zis. A zis pe 27 noiembrie pentru prima data, deci la mai putin de 5 luni.
- are si el un dintisor, care a spart gingia duminica trecuta, deci pe 10 decembrie, la 5 luni si o saptamana. Acum pare ca iese si al doilea.
Eu nu stiu parola de la user-ul comun, asa ca rog pe cine o stie sa ne scrie si pe noi pe listuta ca suntem ditzoshi si am zis si "mama".

Va pup si pe voi, si pe piersicutze si va mai scriu cand mai am ceva timp.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/456eb73782771/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Hai ca am dedus parola si am facut eu modificarile.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/456eb73782771/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput