PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by elyia
Piersicuta mea se numeste David Kaname s-a nascut la 24 iulie cantarind 3424grame si masurand 50 de cm.Acum insa,suntem o piersicuta cu greutate...8700grame si 68 de cm...Eu sunt nascuta la data de 20 octombrie 1978.
Multumim pentru primire
[b]Save...este vana normala doar ca il tinea tata si nu se vede.Noi ii facem baie in vana mare de la o luna...de gura lui tata,asta e.Am cedat pana la urma.Si al tau puiut e minunat!
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
M-am uitat si eu pe poze si David e un scump!imi place ultima poza,zici ca e luptator adevarat ...e dulce foc...
Bine ai venit in grupul nostru!
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
SARILLA spune:
It's me again!
vroiam sa va zic ca am mai pus niste poze in album,asa ca daca vreti sa va uitati..marfa proaspata..doar ca nu stiu de ce... dar ca sa vezi TOATE pozele,adica all my photos, trebuie intai sa dai pe alt folder,de exemplu Botez, si abia apoi sa dai iar pe all my photos,ca sa se vada toate..altfel nu le ia pe toate din prima..in fine,probabil ca am gresit eu la ceva pe acolo sau e mai el...
Ideea e ca l-am tuns pe Razvan cand am fost la munte,asa ca acum..nu mai are freza lui "celebra"
pup piersicute si mamici...
P.S. Nu e nimeni pe net la ora asta?Va plimbati,a?
POZE
emiliapop spune:
Oncicu, Crissa, Consi,Anasia, Anagia, Save, Dariana, Sarilla si Elyia multumim mult pentru urari sunteti niste scumpe si de la mine si Alexandru !!!
LA MULTI ANI SI PENTRU TWEETY DIN PARTEA NOASTRA !!!
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
Sabana spune:
Fetelor va pup pe toate. Scriu in super graba. Sa ii raspund Mihaelei.
Ptr kk ia ceai de la Milupa de musetel. Pune o lingurita de ceai si restul formula. da-i lui bebe asa. O sa iti faca kk fara probleme. Sau cu Bonisan. Ii dai o lingurita de Bonisan. E foarte eficient.
Anasia am schimbat nr la pampersi. E alta viata. Sa aveti un weekend placut. Pupici la fete si bebici.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Cristina_Ioana spune:
Sabana- Si noi am schimbat numaru' la pampersi de ceva vreme, purtam nr.4....ca ne strangeau la pulpe...
Mihaela, noi am avut pb mari cu constipatia si am incercat toate ceaiurile si siropurile posibile. Am rez problema cand am schimbat laptele, de cand ii dau Topfer2 face kk fara pb de 3-4 ori/zi.
Cristina lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
Consi spune:
Intru si eu repede sa va salut ca ma duc la chef cu barbata-miu la fosta lui firma. Asta vine ca recompensa la stresul din ultimele doua zile.
Dariana, Sarilla si eu patesc la fel cu Luca. Acusica o sa-l iau si la buda cu mine. In bucatarie am rezolvat-o. Il pun in scaunul de masa si fac la fel ca Muuh-ii povestesc tot ce fac, ca altfel...e de jale.
Sarilla de-ne si noua niste par. Ca noi suntem tare deficitari la capitolul asta. Seamana cu ta'su.
Oncicu cum ai rezolvat-o cu masina?
Muuh eu nu stiu bancul. Ni-l spui si noua...
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Sarilla super off topic stii bancul cu it's me again?
Miruna + Alexei
Nope...baga mare!
POZE
SARILLA spune:
Consi va dam,va dam, ca nici nu l-am tuns bine si iar i-a crescut...cred ca pana la mot il mai tai de vreo 2 ori...
pup
Editez ca sa adaug:Petrecere frumoasa!
POZE
lucians spune:
Consisi mamicilor care ne-au felicitat,multide la noi.
Andra,La multi ani,o viata linistita si plina de bucurii iti dorim din tot sufletul.A,si sa nu uit ce e cel mai important,sanatate en-gros!
Elyia,ai un baietzel ca o fetita de frumoasa!Dar nici mamica lui nu-i mai prejos
Noi am fost la controlul de 5 luni si am primit nota 10,5.Ne-am prezentat bine si dupa ce-am ajunsne-a cantarit si masurat.Avem 8350g si 70 cm.Ne-a dat o.k.la branzica de vaci si supita.Asa ca,mami cea nebuna mi-a dat din prima piure subtire de radacinoase+dovlecel si m-am lins pe botic.Ce mult mi-a placut!Inca n-am patit nimic rau c-am papat cam mult din prima
4-5luni
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip