PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Tweety LA MULTI ANI!!! SA fii sanatoasa si fericita cu bebe si sa ai parte numai de bucurii!
La multi ani! si pentru aniversatii zilei de azi!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Prima supa: am ars-o bineintzeles ...cu tot cu oala.
Darius cum il pun jos urla ca din gura de sarpe. am reusit totusi sa pun a doua supa pe foc.
voi cum reusiti????????

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Asa....acum ca am felicitat sarbatoritii sa va zic de bucuria mea de azi noapte-dimineata,cand Razvan a dormit de pe la vreo 22.30 pana la 7.30 cand i-am dat sa pape...stiu ca pt multe dintre voi nu e mare lucru,ca bebeii vostri fac asa de muult,dar eu tare m-am mai bucurat de eveniment..
Si a propos de tastatura, si Razvan a descoperit-o acum vreo 2 saptamani si de atunci nu ma mai pot apropia cu el de calculator ca daca o vede incepe sa intinda mainile si sa faca in toate felurile ca vrea sa tasteze..faza e ca in toate documentele pe care le-a scris pana acum baga niste faza de raman cu gura cascata..nu stiu pe ce apasa de ma trezesc cu niste comentarii inserate si alte alea de nu stiu eu sa le fac..apasa pe F-uri...hacker,ce mai!Asa ca am lasat-o mai moale cu adusul la calculator cand scriu,ca imi termina tastatura...
Mihatocae felicitari pentru reusita cu raritul meselor..stiu ce mare bucurie e,ca si eu ce ma mai bucur de cand mananca la 4-5 ore...
Dariana bafta cu supita! Sa ne tii la curent cu rezultatul.
Pup piersicutele si le doresc un weekend frumos!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

Prima supa: am ars-o bineintzeles ...cu tot cu oala.
Darius cum il pun jos urla ca din gura de sarpe. am reusit totusi sa pun a doua supa pe foc.
voi cum reusiti????????

Hihihi..nu-ti face griji,se mai intampla...stiu ca e nasol rau cand urla din gura de sarpe,eu aseara am iesit cu balsamul in cap si cu apa curgand de pe mine ca il apucase plansul de plictiseala pe domnul...si urlaaaaa..de mama focului..
Nu poti sa faci cu el in brate?Eu asa mai fac uneori,avand grija sa il tin departe de aragaz totusi...cu o mana il tin si cu cealalta trebaluiesc...
Pup si BAFTA!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Ce? cred ca glumesti!!! pai cum sa tai legumele cu o mana?
asa sa amestec sau sa pun apa, mai fac si eu cu o mana dar nu merge la orice. si azi parca e mai marait decat de obicei, nu stiu ce are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dariana eu il iau langa mine in bucatarie, il pun in scaunul de masina pe jos si ii vorbesc incontinuu. Ii povestesc ce fac ce legume curat, cum le arunc in apa. Daca da semne de plictiseala ii dau sa se joace cu ceva gen castronel, canita, canita cu maner si asta ii mai ocupa timpul si ii distrage atentia. La mine problema e ca se sperie de blender si nu am gasit inca o metoda sa il familiarizez cu el dar nu ma las.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

Piersicuta mea se numeste David Kaname s-a nascut la 24 iulie cantarind 3424grame si masurand 50 de cm.Acum insa,suntem o piersicuta cu greutate...8700grame si 68 de cm...Eu sunt nascuta la data de 20 octombrie 1978.
Multumim pentru primire
[b]
Save...este vana normala doar ca il tinea tata si nu se vede.Noi ii facem baie in vana mare de la o luna...de gura lui tata,asta e.Am cedat pana la urma.Si al tau puiut e minunat!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Se pare ca avem bebei agitati...al meu de o saptamana e argint viu,somul nu mai e somn,doarme cate 10 minute si se trezeste.Seara ,nu mai spun...stau cate doua ore sa il adorm<ce sa fie oare>
Fetelor,ale voastre piersicute ,de cand ati inceput diversificarea,cate scaune fac pe zi?noi nu am inceput bine si au si inceput problemele.Inca nu s-a constipat,dar mult se mai chinuie saracutul.

mama de ingeras

Mergi la inceput

Tot eu!...
LA MULTI ANI !piersicutelor si mamicilor sarbatorite astazi

mama de ingeras

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

Ce? cred ca glumesti!!! pai cum sa tai legumele cu o mana?
asa sa amestec sau sa pun apa, mai fac si eu cu o mana dar nu merge la orice. si azi parca e mai marait decat de obicei, nu stiu ce are!

Da, legumele nu prea poti sa le tai cu o mana,dar poti face cum a zis Muuh, sau,daca nu ai scaunul de masina in casa, il poti lua in bratele tale,el stand in fundulet, si astfel tu ai mainile relativ libere,caci il sprijini cu bratele de corp...mie imi iese figura...cu mici straduieli,ce-i drept,dar...ce sa facem?tre' sa ne adaptam...
Pup!

POZE

Mergi la inceput