PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 2
anasia spune:
Razvan, Alexandru Paul, Madara Aleksandra
tweety, La multi ani!!! sa fii fericita si iubita!
She_wolf lui cristi!!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
save spune:
BUNA DIMINEATA
LA MULTE LUNUTE LUI RAZVAN,MADARA ALEKSANDRA,ALEXANDRU PAUL sa creasca mari si frumosi
Sunt fericita ,noi astazi am mincat cu placere pireut de pere
primul aliment care nu este chhhhhh....
CONSI ,multumesc
ONICU,felicitari la cumnatica si tie ca esti matusa si ca sa te mai inveselesti uite de la noi
MAMALUIDAVID sper sa fie bine David ,mai ales ca astazi este o zi importanta in viata surioarei lui va pupam dulce si distractie placuta
acum va lasam ca mergem la taiat de porc
SAVERADU SILUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
dariana spune:
Alexandru, Razvan, Madara, LA MULTI ANI COPILASHI FRUMOSI!
Tweety, la multzi ani, sa fi fericita si mai ales sa ai numai bucurii din partea puiutzei! pupici de la Darius si de la mine!
O sa ne chinuim si noi azi pt prima data cu supitza, tineti-ne pumnii, ca tare mi-e frica sa n-o accepte!!
Dariana si Darius (30.07.2006)
mihatocae spune:
ANDRA, , LA MULTI ANI !!!de la mine si de la toate piersicutele, uite ce dansam pt. tine, asta ca sa compensam ca nu putem fi langa tine.
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
save spune:
LA MULTI ANI TWEETY astazi nu este voie sa fiti bolnavioare
LA MULTI ANI CRISTI baiatul lui SHE-WOLF
SAVERADU SILUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
alina2006 spune:
LA MULTI ANI, TWEETY, SA FII SANATOASA SI IUBITA CU TOT CU BEBEI!
LA MULTI ANI CRISTI!
va rog,lunimati o biata fraiera!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
mihatocae spune:
Multumesc mamicilor care mi-au mai dat sfaturi legate de problema noastra. Pana acum i-am dat ceai de fenicul de la Milupa, dar putin. O sa ii dau mai mult si pe parcursul intregii zile. Para coapta ma tot chinui de vreo saptamana sa-i fac si nicicum nu am reusit inca (ba am fost plecati, ba nu aveam para in casa si i-am facut mar etc), dar azi ii fac.
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
mihatocae spune:
ALINA2006, sa nu te mai aud ca zici ca esti fraiera....fii calma, toate (sau majoritatea)am trecut prin fazele astea cu diversificarea.Ce puiuta grasuta si draguta ai, nu mai zice ca te urci pe pereti. Si al meu are faze si faze, cand papa un borcan de piure, cand numai cateva lingurite si apoi urla. Deci nu te stresa.
Sa iti zic cum am inceput noi. Prima data i-am facut suc de fructe (numai zeama) din mar si morcov,si portocala(mai incolo) si asta i-am dat vreo 2-3 saptamani (pe langa lapte).I-am dat cu lingurita cand papa mai putin si apoi i-am pus in biberon (cand papa 50 ml).Apoi i-am facut supa de legume(morcov, patrunjel, pastarnac, cartof, putina ceapa) si i-am dat numai zeama mai mult de o saptamana. Apoi i-am si facut piure din legumele din supa (intai subtire si i-l dadeam cu biberonul, apoi din ce in ce mai gros si dat cu lingurita).Mentionez ca si acum, cand se enerveaza, ce ramane din piure ii diluez cu supa ramasa si tot in bibe il pun.Acum la supa am mai adaugat zeama de rosie(strecurata sa nu cada seminte si sa se inece copilul), conopida, orez. Si de fiecare data pun un strop mic de ulei de masline in supica.I-am facut de vreo 2 ori si branza cu fruct, dar s-a constipat si am zis ca mai astept. Sucul de fructe il transform treptat in piure de fructe (dar il constipa pa Luca) si apoi o sa-i adaug si branza. Cereale eu foarte rar ii dau si nu mai mult de 2 cupe intr-ul biberon de 200 ml lapte (de obicei pe la 7 seara).Folosesc cereale-orez de la Bebelac (asta am gasit atunci sa nu contina lapte).
Deci, nu te intrista, da-i inainte ca pana la urma tot papa ea,n-o sa stea nemancata 3 zile la rand.
Aaaa, am uitat sa mai scriu ca de cand papam mai multe chestii, i-am si rarit mesele la 4 ore distanta (chiar daca uneori plange deupa vreo 3 ore, il luam in brate, ne mai jucam cu el, ii mai dau ceai ca sa-l duc la 4 ore, pt ca altfel si el tot asa papa inainte: putin acum, mai voia 2 guri dupa o jumate de ora, peste vreo ora mai papa ceva piure etc). SI de cand are un orar mai riguros cu orele de papa si mananca mai mult si doarme mai bine.
5luni
alina2006 spune:
mihaela iti multumesc mult de raspuns! hai ca uite acum s-a trezit, nici n-am apucat sa-i dau fructele! acum i le dau, sa speram ca vrea!
te pup!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Medeea76 spune:
Bai, nu e corect, eu am anuntat de mult cand a spus Tea "mama". Asta se intampla la 3 luni si o saptamana, spunea in fiecare zi, pana a facut bronsiolita, si a uitat si sa zambeasca, si sa vorbeasca. Zambetul i-a revenit repede, dar cu vorbitul... suntem la faza de a-ghi, a-chi, ha-chi si altele, "mama" a uitat sa spuna, insa azi vad ca a avut iar o tentativa, poate isi revine...
Sa va povestesc despre ultima descoperire a lui Tea: TASTATURA! Daca ati vedea-o cum face, e dulce foc. Scie de zor, concentrata asupra tastelor, si ii curg balele de pofta, sa mori de ras!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006