Piticodromul de sept - oct 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 16
anirim spune:
FETELOR VA SALUT DIN SUFLET SI VA UREZ DE PE ACUM SARBATORI FERICITE , UN CRACIUN FERICIT SI UN SINCER LA MULTI ANI PT NOUL AN CARE VINE.
Decizia mea in ceea ce priveste plecarea in Norvegia este urmatoarea: vom pleca doar noi cu nasii nostri cu masina, nu ma incumet sa-l iau pe Andutzu la un drum asa de lung , mai ales ca vremea este foarte urata, noi suntem si putin presati de timp, deci tb sa conducem fara oprire (sunt 2 soferi), si mai ales ca Andutzu inca mai ia medicamente pt bronsiolita dobandita
, o sa-mi foarte greu , mai ales ca nu am dormit niciodata fara el (el doarme in patut in camera noastra); dar asta e ...se compenseaza cu faptul ca o sa-l iau in feb in Germania pt ca datorita lui am castigat o excursie, per 1-4 feb la promotia ALMETTE., SUNTEM FERICITI PT ACEST LUCRU SI AM VRUT SA VA IMPARTASIM SI VOUA ACEASTA BUCURIE.
Eu o sa-mi iau la revedere de pe acum de la voi dorindu-va tot binele din lume si sa ne scriem cu bine in 2007. Poate reusesc sa va pun niste poze mai actuale cu noi .
pupici
Anirim si Andutzu
poze
mimsi spune:
Neata!
SALOANE: v-am bagat in ceata cu termenul argotic, ai? Daca imi pica fisa de sinonim (jargon) nu-l mai denumeam asa. Hai sa va zic de ce zic eu ca e "porecla". Ca ele in fapt sunt niste banale jeleuri, dar trase fiind in cioco par bomboane de cioco (eventual fine) iar locul unor bomboane de cioco e in salon, pt musafiri (asta se-ntampla demult. Gata, eu inchei discutia despre ele definitiv ca 'or sughita saracele!
Intrebare pentru fetele care au vizitat Casa Retro
Explicati-mi si mie cum se ajunge exact (ca siteul lor e la lifting) si daca au papusi marionete (eu demult la ei asa citisem). Intentionez sa le fac o vizita maine.
Mai voiam sa zic ceva dar am uitat.
Reteta de fursecuri bune n-am.
A, mi-am amintit ce uitasem - idee de cadou pt mame, soacre etc - razatoare Borner
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
locca spune:
Mimsi, o iei pe langa pasajul Victoriei pe Iancu de Hunedoara, pe partea cu spitalul G.Alexandrescu. Inainte sa se termine pasajul e o intrare pe dreapta, se cheama Intr. Geneva. In fundul ei si tot pe dreapta e casa retro. Marionete nu am vazut.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
cge spune:
Fetele, am si eu o intrebare (inca una !!): cu cat ati plati o bona ptr o zi ?
Joi cand este serbarea la cresa: Anca va sta cu fosta bona si nu stiu care ar fi pretul corect.
Ea mai vine la curatenie 1 zi /sapt. si atunci ii dau 400.000.
Multumesc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
anirim drum bun si sarbatori fericite si tie
! O sa fie bine bb. Si eu m-am perpelit pe toate partile cand am plecat prima data fare Vlad, dar a fost bine pentru toata lumea. Super
ca ai castigat la almette.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Cristina, la bona mea ar veni 35 roni pe zi, dar au fost pareri aici ca e cam mult. Depinde si cate ore vrei sa stea cu ea. Banuiesc ca dupa serbare, deci jumatate de zi, nu?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
alinam spune:
Anirim drum bun, phu si cand ma gandesc cate folii de almete am aruncat!
Mai fetelor apropo de snitele eu nu i-am dat copilului pana acum, nici nu am fakut ca eu nu pap prajit, ma gandeam ca ar fi mai bune pt ei fakute in cuptor, adika aceesi tehnologie doar ca in lok sa le arunci in tigaie le pui in cuptor pe hartie de copt in tava ....o sa incerc eu si va spun ce iese.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
cge spune:
Si Ancutei ii dau snitele la cresa.
Si i-am dat si eu acasa weekendul asta.
Din piept de pui.
Cristina,
Sefii Casei
gabiarama spune:
Cristina , reteta buna de fursecuri nu stiu nici eu , dar sunt in cautari pentru ca vreau sa fac si eu !
Anirim , concediu placut si felicitari pentru excursia cistigata !
Tudu maninca de mult timp si snitel si gratar din piept de pui , si peste pane , si cereale cu lapte de care maninca Mihnea .De fapt el maninca mai de toate , numai mincare fara sare nu
.Acum e la regim din cauza prednisonului si nu prea ii place mincarea asa fara nici un pic de sare .
Am fost si i-am luat copilului ala mare un loc de parcare pentru masinutele lui alea mici si abia cind am ajuns acasa si am pus eu mina pe el am vazut ca ramine vopseaua albastra pe miini
.Numai un pic daca il atingi ,te-ai si colorat
.Sa vedeti ce imi face sotul cind va vedea
.L-am ales pt motivul ca nu are prea multe piese detasabile , ca sa nu il strice Tudu prea repede .O sa vad ce pot face .
GABI
16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
cge spune:
Ruxandra, o sa fie cam toata ziua.
Eu i-am cerut sa vina de la 8-13.00, dar ea vrea sa vina si la serbare care va fi de la 16.00.
Deci, pot sa o pun la treaba de la 13.00 -15.00
Multumesc mult de raspuns, cred ca asa o sa ii dau 40 ron.
Vreau sa o motivez, ca sigur voi mai avea nevoie de ea.
Cristina,
Sefii Casei