Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Si repede pe fuga o poza de remember Si cine ziceai ca-i Domnul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

'Mneatza buna!

Diana,sunteti o familie foarte frumoasa.Chiar asa,cu cine seamana Petrut blond?Bravo lui ca a fost cuminte si i-a lasat pe mami si tati sa se distreze linistiti.

Mama filosofului,era cazu sa dai semne si ...saloane.
Deci,clar e regionalism,imprumutat din maghiara.

Jadi draga,o iei pe urmele Antoniei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Simo vad ca filozoful nu se dezminte ! Eu nu te primesc cu saloane, ci in salon .

Bianca sanatate multa lui Milan!

Noi am facut aseara bradul, ca n-am mai rezistat . Vlad a fost calare pe pom din prima clipa. Dovada1 si dovada 2. Sunt curioasa cum va arata bradul diseara, dupa o zi intreaga cu Vlad prin preajma .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata, buna dimineata la saloane!

Vad ca strigarea mea n-a fost zadarnica si au raspuns Diana, Valen si Simo!
Frumosi copii dar cam blonzi asa si Petrut si Luca Filosoful! Eu vorbesc!
Diana, gluma asta cu postasul o aud si eu de trei ori pe zi data fiind blonda cu okii albastri = Ilinca fata de meridionalii de parinti. Eu sunt mai directa si zic ca de fapt nu cu postasul ci cu fostul sef seamana (Simo stie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si eu ma inscriu in clubul copiilor blozi cu ochi albastrii care nu seamna cu parinti . Oricum cea mai tare chestie am auzit-o cand am fost la Bran, dupa ce gazda ne-a studiat pe toti: "cu cine seamna copilul asta asta frumos?" (era clar ca nu cu noi )

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Uite ca a dezlegat Tutzi misterul saloanelor. Saloane sa le ramana numele, ca mie in mod normal nu-mi plac dar acum atata ati vorbit de ele ca mi s-a facut pofta, mai ales de alea ale Antoniei.

Simo, draga mea, imi pare bine ca ai mai bagat un ochi si pe-aici. Ce se uita Luca la mos

Si al meu e nitel cam blond pt cat de bruneti sunt parintii lui.

Editez ca sa o linistesc pe Mimsi. Matei haleste snitele de pui cu o placere enorma, poate sa fie ghiftuit si tot mai gaseste loc si pt. un snitel.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dragele mele, egzista o iexplicatie ...leo husband detinea un par blond spic de grau in copilarie...dar brusc i-a trecut pe la adolescenta...de aceea am o banuiala ca Luca o sa urmeze patternul si o sa se inegureze si el la par mai incolo

Ina cum s-ar spune...hmmm [emoticon cu un chinez batran care se scarpina in barba]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Hmmm, iar Briuselul e la o aruncatura de batz de AMS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simo, mi-ai luat vorba din ..'tastatura' : sa aveti rabdare ca micutii blonzi vor deveni sateni.
Va spun io, mama de 'fost' blondin (Victor).

Frumosi piticii : Petrut, Luca la petrecerile de Craciun.

Sa va povestesc cum s-a comportat Anca la serbarile lui Victor.
A fost o vedeta, a dansat pe toate cantecele, a aplaudat si cand era cazul si cand nu.
MC ei nu i-a adus nimic, drept pentru a fugarit copiii care primisera cadouri. Pe niste fetite de gradi (serbarea de la after-school a fost comuna cu cea de la gradi) le determinase sa stea cu papusile pe sus.

Asa ca asteptam cu interes si serbarea ei.

Mie nu imi vine sa cred ca e asa aproape Craciunul.
Am un ideal, dar care nu va fi atins, pun pariu, sa spal perdelele din casa.

Revin cu rugamintea: faceti-va mila si sariti cu o reteta de fursecuri bune si usor de facut.
Promit ca pana la Craciunul urmator nu va mai cer retete de fursecuri.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

buna dimineata pe la pranz!
Asa m-a cuprins o lene..... de chiar ma doare. Afara e ca naiba, la munca si mai rau, acasa nu am facut nimc (fie vorba intre noi nici nu cred ca voi face mare lucru - un aspirator, un mop pe jos si cate ceva de-ale gurii), cadouri nu am luat....Ce sa zic, nu sunt deloc in ton cu sarbatorile.
Ina, mey tu ai ceva sa ne spui si nu stii cum?
Merg sa citesc ce ati mai scris.

Raluca si bursicutza mea draga (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!

Mergi la inceput