Piticodromul de sept - oct 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 15
Diana30 spune:
'Mneatza buna!
Diana,sunteti o familie foarte frumoasa.Chiar asa,cu cine seamana Petrut blond?Bravo lui ca a fost cuminte si i-a lasat pe mami si tati sa se distreze linistiti.
Mama filosofului,era cazu sa dai semne si ...saloane.![]()
Deci,clar e regionalism,imprumutat din maghiara.
Jadi draga,o iei pe urmele Antoniei?
b_irina_c spune:
Simo vad ca filozoful nu se dezminte
! Eu nu te primesc cu saloane, ci in salon
.
Bianca sanatate multa lui Milan!
Noi am facut aseara bradul, ca n-am mai rezistat
. Vlad a fost calare pe pom din prima clipa. Dovada1 si dovada 2. Sunt curioasa cum va arata bradul diseara, dupa o zi intreaga cu Vlad prin preajma
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
country girl spune:
Buna dimineata, buna dimineata la saloane!![]()
Vad ca strigarea mea n-a fost zadarnica si au raspuns Diana, Valen si Simo!
Frumosi copii dar cam blonzi asa si Petrut si Luca Filosoful! Eu vorbesc!
Diana, gluma asta cu postasul o aud si eu de trei ori pe zi data fiind blonda cu okii albastri = Ilinca fata de meridionalii de parinti. Eu sunt mai directa si zic ca de fapt nu cu postasul ci cu fostul sef seamana (Simo stie
)
b_irina_c spune:
Si eu ma inscriu in clubul copiilor blozi cu ochi albastrii care nu seamna cu parinti
. Oricum cea mai tare chestie am auzit-o cand am fost la Bran, dupa ce gazda ne-a studiat pe toti: "cu cine seamna copilul asta asta frumos?" (era clar ca nu cu noi
)
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Neata
Uite ca a dezlegat Tutzi misterul saloanelor. Saloane sa le ramana numele, ca mie in mod normal nu-mi plac dar acum atata ati vorbit de ele ca mi s-a facut pofta, mai ales de alea ale Antoniei.
Simo, draga mea, imi pare bine ca ai mai bagat un ochi si pe-aici. Ce se uita Luca la mos 
Si al meu e nitel cam blond pt cat de bruneti sunt parintii lui.
Editez ca sa o linistesc pe Mimsi. Matei haleste snitele de pui cu o placere enorma, poate sa fie ghiftuit si tot mai gaseste loc si pt. un snitel.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Dragele mele, egzista o iexplicatie
...leo husband detinea un par blond spic de grau in copilarie...dar brusc i-a trecut pe la adolescenta...de aceea am o banuiala ca Luca o sa urmeze patternul si o sa se inegureze si el la par mai incolo 
Ina cum s-ar spune...hmmm [emoticon cu un chinez batran care se scarpina in barba] ![]()
cge spune:
Simo, mi-ai luat vorba din ..'tastatura' : sa aveti rabdare ca micutii blonzi vor deveni sateni.
Va spun io, mama de 'fost' blondin (Victor).
Frumosi piticii : Petrut, Luca la petrecerile de Craciun.
Sa va povestesc cum s-a comportat Anca la serbarile lui Victor.
A fost o vedeta, a dansat pe toate cantecele, a aplaudat si cand era cazul si cand nu.
MC ei nu i-a adus nimic, drept pentru a fugarit copiii care primisera cadouri. Pe niste fetite de gradi (serbarea de la after-school a fost comuna cu cea de la gradi) le determinase sa stea cu papusile pe sus.
Asa ca asteptam cu interes si serbarea ei.
Mie nu imi vine sa cred ca e asa aproape Craciunul.
Am un ideal, dar care nu va fi atins, pun pariu, sa spal perdelele din casa.
Revin cu rugamintea: faceti-va mila si sariti cu o reteta de fursecuri bune si usor de facut.
Promit ca pana la Craciunul urmator nu va mai cer retete de fursecuri.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
RalucaN spune:
buna dimineata pe la pranz!
Asa m-a cuprins o lene..... de chiar ma doare. Afara e ca naiba, la munca si mai rau, acasa nu am facut nimc (fie vorba intre noi nici nu cred ca voi face mare lucru - un aspirator, un mop pe jos si cate ceva de-ale gurii), cadouri nu am luat....Ce sa zic, nu sunt deloc in ton cu sarbatorile.
Ina, mey tu ai ceva sa ne spui si nu stii cum? ![]()
Merg sa citesc ce ati mai scris.
Raluca si
bursicutza mea draga (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!